Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Fakta om Ras al Khaimah

 

Ras al Khaimah er den nordligste af de syv emirat stater, og et område med en lang og spændende historie som mellemøstligt handelscentrum.

Som turist er det stadig muligt den i dag i dag, at få et glimt af fortiden, og for de historisk interesserede er Ras al Khaimah et spændende land at rejse til. 

Ras al Khaimah er en ofte overset turistdestination, men Sheikh Saqr bin Mohammed Al Qasimi, der har regeret siden 1948, har de seneste år gjort en målrettet indsats for at forbedre den frodige emiratstats renomé, som en spændende feriedestination. Det er bl.a. sket ved at anlægge flere nye golfbaner af høj international standard. 

Selve Ras Al Khaimah by er splittet i to dele. På venstre side af floden Khour ligger den gamle bydel, mens den nyere bydel med shoppingscentre, biografer og restauranter ligger i den østlige del. 

I Ras al Khaimah er der langt færre turister end i eksempelvis Dubai. Men turister med hang til sol og strand kan her nyde deres eget lille periodeparadis med kilometervis af lange uberørte sandstrande direkte ud til Den Arabiske Golf. 

Et oplagt sted at bo er på Banyan Tree Al Wadi. Det er et asiatisk inspireret førsteklasses resort med spa, privat strand og en 18-hullers golfbane. Denne luksusoase ligger i et naturreservat, hvor hotellets gæster kan iagttage områdets vilde dyr, alt imens der nydes en drink på terrassen. 
De fleste hoteller har egen privat strand, og små laguner langs kysten gør det til et ideelt sted at dyrke alle former for vandsport.

For turister der vil mere end blot at dyrke vandsport, har Ras al Khaimah masser at byde på. De mest populære aktiviteter er adventure ture med trekking i Hajar Mountains eller ørkensafari, hvor man oplever den ægte arabiske kultur.  

Velkommen til Ras al Khaimah.

Lokal tid...

Rejsetid

6 - 7 timer