Vejret…

Beit Al Bahar Villas  

Privat og diskret luksus i egen villa. Villaerne er indrettet med al tænkelig luksus, og den tilknyttede butler er med til at fuldende billedet.

Velegnet til par
Velegnet til par

Privat og diskret luksus i egen villa

Beit Al Bahar Villas ligger i tilknytning til Jumeirah Beach Hotel, men disse eksklusive villaer kan ikke blive mere private. Villaerne er indrettet med al tænkelig luksus, og den tilknyttede butler er med til at fuldende billedet.

Maden er af højeste kvalitet og kan serveres hjemme i villaen eller i romantiske omgivelser i den hyggelige strandrestaurant med udsigt over den Arabiske Golf.

Villaerne er indrettet med brændte farver og med et romantisk soveværelse i beduinstil.

Vejen hertil

Beliggende ca. 25 minutters kørsel fra Dubai Internatioal Airport.

Beliggenhed...

  • Dubai
  • Ved kysten
Hvorfor bo her?
  • Eksklusive villaer
  • Egen minipool
  • Privat luksus
  • Butler
  • Romantiske omgivelser

Lokal tid...

Vurdering:
Standard
 
Beliggenhed
Stranden
Service

Eksklusive villaer beliggende i forbindelse med Jumeirah Beach Hotel men dog afskærmet.

Awards og udmærkelser:

Jumeirah Beach hotel har modtaget følgende priser:
Best Hotel in the Middle East, Business Traveller Award 2009
Top Hotel in the Middle East, Condé Nast Traveler Award 2009
Best Hotel in the Middle East, Virgin Holidays UK Award 2009
2007 - Beit Al Bahar - "2007 Priceless ULTRA (Ultimate Luxury Travel Related Awards) for Service"

19 villaer i 2 kategorier heraf

6 stk. One-bedroom villas (130 m2)
13 stk. Two-bedroom villas (220 m2)

Villaerne har have med egen minipool og 1 eller 2 soveværelser, vestibule, lounge og luksus badeværelse med jacuzzi og separat bruseområde. Der er TV, DVD, aircondition, hårtørrer og minibar.

Værelses- og suitefaciliteter

Aircondition
Minibar
Sikkerhedsboks
Internet
TV, fladskærm
Balkon/terasse
Turndown service
Privat mini pool
Butler
CD afspiller
DVD
Loftsvifte
Te-/kaffe-maskine
Telefon
Hårtørrer
Roomservice

Eksklusivt poolområde, café og Villa Beach Restaurant. Derudover kan de mange faciliteter, spa og restauranter benyttes på Jumeirah Beach Hotel.

Opholdet inkluderer morgenmad og eftermiddagskaffe/te, kanapéer og cocktails før middagen.

Fitness center
Restaurant(er)
Spa/wellness
Concierge
Laundry service
Internet
Butikker
TV, fladskærm
Privat swimmingpool
Vandsportsaktiviteter
Icon 1
 

Dubai

Få steder i verden finder man så store kontraster som i Dubai, og få steder byder på så mange aktiviteter og oplevelser på et forholdsvis lille område. Dubai kan derfor også være fortrinlig i kombination med en ferie på f.eks Maldiverne eller Seychellerne. Emiratet har 1,4 millioner indbyggere og er den næststørste af de 7 Forenede Arabiske Emirater.

Her er alt fra spændende markeder i historiske bydele til overdådige topmoderne shoppingcentre. Derudover byder Dubai på luksuriøse hoteller, spændende arkitektur, nogle af verdens bedste golfbaner, forlystelsesparker og fortrinlige strande.

Du kan besøge et spændende skibsværft, hvor man bygger den traditionelle Dhow-båd og, apropos, så er en Dhow-sejlads til fredelige fiskerlandsbyer en god udflugtsmulighed. Uden for den velplejede storby finder du dramatiske ørkenlandskaber, gigantiske sandklitter, bedouin- og fiskerlandsbyer og oaser, som ikke har ændret sig meget siden Laurence of Arabias tid.

Her er også fremragende vandremuligheder, hvor du kan nyde en spændende natur - en ørkensafari er et must, og den venlige befolkning giver gerne gæster indblik i deres kultur og traditioner.

Befolkningen i Dubai elsker sport og afholder mange konkurrencer i bl.a. sejlsport, bilrace og kamelvæddeløb. Fra ørkenens tidløse, stemningsmættede landskaber til livlig handel i byens souk og overdådige hoteller - Dubai tilbyder et kalejdoskop af attraktioner for den besøgende.

 

Lokal tid...

Rejsetid

6-7 timer

Fra Kastrup kan man flyve direkte uden stop til Dubai med Emirates eller Norweigan. Alternativt med Qatar med et stop i Doho eller KLM via Amsterdam.

Fra Hamborg findes ligeledes direkte fly med Emirates.

Ved rejser med Blixen Tours er transport fra lufthavn til hotel tur/retur altid inkluderet med mindre andet er nævnt.

Vejr og klima i Dubai


Vi bliver ofte stillet spørgsmålet 'Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dubai?

Klimaet i Dubai er varmt og tørt året rundt, så du kan rejse hertil uanset årstiden. Her er dog meget varmt om sommeren, som er fra juli til september, hvor dagtemperaturen ofte ligger omkring 40 C°. I disse måneder er hotellernes pools afkølet, ligesom der er aircondition overalt, så varmen er til at holde ud.

Resten af året er klimaet meget behageligt, og her kommer sjældent regn. Det eneste du skal være opmærksom på, når du planlægger din rejse til Dubai, er Ramadanen. De fleste restauranter uden for hotellerne holder nemlig lukket om dagen i denne periode.

Dubai er som sagt en skøn rejsedestination året rundt, men mange ynder særligt at rejse hertil i vintermånederne, hvor vejret hjemme er koldt og mørkt, og hvor vejret i Dubai næsten med sikkerhed er varmt og solrigt, og vandet er lunt. I denne periode kan nætterne være en smule kølige, så det er en god ide at medbringe en trøje, til hvis du skal ud om aftenen.


Klimatabel:

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Luft 24 25 28 32 37 39 41 40 39 35 31 26
Vand 21 23 25 27 29 34 37 37 32 30 25 23
Nedbør 11 36 22 8 1 0 0 0 0 0 2 14Bedste tidspunkt at besøge Dubai: oktober - juni.

Visum
Der kræves for danske statsborgere visum til Dubai som udstedes ved ankomst og gælder maksimum 30 dage. Man skal medbringe en gyldig returbillet og et pas. Visum til Dubai er gratis. Pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet. Har du i passet visa til Israel eller pas stemplet i Israel nægtes du indrejse til Dubai (De Forenede emirater).

Udenlandske statsborgere, samt personer med dansk flygtningepas eller fremmedpas, opfordres til at kontakte ambassade eller et konsulat for De Forenede Emirater.

Transport i Dubai
Skal man omkring i Dubai er Taxi meget brugt. De er lettilgængelige og priserne er moderate.

Restauranter og vand
I Dubai finder man næsten al slags mad: europæisk, japansk, thai, persisk og meget andet. Traditionel mad fra mellemøsten findes i stort udbud fra dyre restauranter til små lokale caféer.
Da muslimer ikke spiser svinekød, er dette ikke at finde på det arabiske menukort.
Næsten overalt er maden god og serviceniveauet højt.

Vandet fra hanerne er sikkert at bruge til bl.a. tandbørstning, men til at drikke anbefaler vi at man køber vand på flaske.

Alkohol
Alkohol servers generelt kun i restauranter og på barer tilknyttet hotellerne. Restauranter der ikke er tilknyttet hoteller har oftest ikke tilladelse til at servere alkohol.

Priser og drikkepenge
Prisniveauet på mad og drikkevarer ligger omkring det danske niveau.

På de fleste restauranter er service inkluderet, men ellers betaler man 10 % af regningens pålydende. Kuffertbærerer i lufthavn og på hoteller giver man typisk USD 2-3 afhængig af hvor meget bagage man har.

Taxichauffører forventer ikke drikkepenge.

Valuta
Forenede Arabiske Emiraters Dirhams (AED eller Dh).

Tidsforskel
De Forenede Arabiske Emirater er 3 timer foran dansk tid ved vintertid og 2 timer foran ved sommertid.

Sprog
De mest talte sprog er arabisk og engelsk, men der tales også hindi, urdu og farsi. Atmosfæren i Dubai er kosmopolitisk, da over 80% af landets indbyggere er udlændinge.

- Shoppingture
- Byture
- Alle former for vandsport
- Golf
- Vandreture
- Ørkensafari
- Forlystelsescentre
- Strandture
- Fremragende restauranter