Constance Aiyana

Beliggende på Pemba, en frodig ø langt fra masseturisme, findes dette luksuriøse gemmested.

Pris fra 20.195,-
Velegnet til par
Velegnet til par
Dykning
Dykning
Snorkling
Snorkling

USPOLERET NATUR PÅ PEMBA – ET EKSOTISK GEMMESTED

Beliggende på Pemba, en frodig ø langt fra masseturisme, hvor der kan forventes en øjeblikkelig sindsro i kroppen. Omgivet af uberørt natur, føles Constance Aiyana som dit helt eget gemmested. Et resort der stræber efter at være så selvforsynende og bæredygtigt som muligt for at bevare øens sande værdier og natur.

Constance hotelkæden er anerkendte for deres prestigeprægede hoteller og deres evne til at udse sig nogle af de bedste eksotiske lokationer, hvor ekstravagance og selvforkælelse er i højsædet. Intet mindre kan man derfor forvente, på den nordlige del af Pemba.

Her står tiden stille i det uforstyrrede tropiske paradis, beliggende omkring Constance Aiyana. Det eneste der afbryder stilheden er lyden af bølgernes brusen på den uspolerede ø.

Omgivet af frodig vegetation fornemmer man straks en eksotisk stemning og roen der langsomt frigører både ens tanker og sind. At vågne udhvilet op til en exceptionel romantisk udsigt over den turkisblå lagune, er din nye rutine på Constance Aiyana.

Vejen hertil

Ca. en halv time med fly fra Zanzibar. Eller en times flyvning fra Dar es Salaam lufthavn. Efterfulgt af ca. 1 time og 30 min. transfer fra Pemba lufthavn til hotellet.

Beliggenhed...

 • Zanzibar
 • Pemba Island
Hvorfor bo her?
 • Uberørt natur
 • Langt fra masseturisme
 • Lille og eksklusivt resort
 • Store private villaer

Lokal tid...

Vurdering:
Standard

Lokale byggematerialer er anvendt til at konstruere holdbare og smukke værelser, der alle hver har direkte adgang til stranden.
Alle 30 villaer er udstyret med udendørs brusere, LCD TV, WiFi, Telefon, Minibar, Air-condition, hårtørrer og sikkerhedsboks.


De kun 30 Villaer består af:

8 Beachfront Prestige Villas (85 m²)
18 Beachfront Senior Villas (85 m²)
2 Beachfront Ambassador Villas (190 m²)
1 Beachfront Royal Villa (270 m²)
1 Beachfront Presidential Villa (340 m²)

Værelses- og suitefaciliteter

Aircondition
Minibar
Sikkerhedsboks
TV, fladskærm
Balkon/terasse
Badekar
Turndown service
Privat mini pool (ikke alle vær.kat.)
DVD
Loftsvifte
Telefon
Udendørs privat bad/toilet
Hårtørrer

Dit velvære er personalets førsteprioritet, og der tages højde for forskellighed. Bl.a. ved at skræddersy en hel speciel spa-pakke der dækker netop dine behov. Hotellet arrangerer udflugter til bl.a. Chwaka ruinerne for et ekstraordinært indblik i Zanzibars historie.

Derudover kan hotellets restaurant tilbyde velsmagende retter fra det autentiske afrikanske madunivers med inspiration fra bl.a. det Arabiske, Indiske og Kinesiske køkken. Herudover kan der findes 3 barer - herunder The Private bar, Shisha Lounge og en lille vinkælder.

Afslut dagen med en Ngalawa Sunset Cruise hvor du kan nyde solnedgangen over havet på traditionel vis.

Fitness center
Restaurant(er)
Swimmingpool
Spa/wellness
Laundry service
Butikker
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Souvenirbutik
Vandsportsaktiviteter
Dykkercenter
Vinkælder
Fisketure kan arrangeres
Icon 1 Icon 4 Icon 5
7 nætter i Beach Villa
Pris pr. Person
Periode Dobbelt
29.07.19 - 31.08.19 33.095
01.09.19 - 31.10.19 29.995
01.11.19 - 14.12.19 26.995
15.12.19 - 22.12.19 28.295
23.12.19 - 03.01.20 50.795
04.01.20 - 06.01.20 49.495
07.01.20 - 31.03.20 24.295
01.04.20 - 15.06.20 20.195
16.06.20 - 22.06.20 31.095
23.06.20 - 28.07.20 32.295
29.07.20 - 31.08.20 31.095
01.09.20 - 31.10.20 26.095
01.11.20 - 14.12.20 26.995
Tilbud
Spar op til 50% på opholdet.
Rabatten er indregnet i ovenstående priser.

------


Bestil senest 120 dage før


Alle priser er beregnet på bestilling senest 120 dage før afrejse. Senere bestilling kan medføre højere priser.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Pemba t/r på økonomiklasse med skift undervejs
 • Privat transport Pemba lufthavn - hotel t/r
 • 7 nætter i nævnte værelseskategori
 • All Inclusive
 • Lufthavnsskatter, brændstoftillæg og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, sikkerhedsfond og ansvarsrisiko
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer og måltider udover nævnte
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold

De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.

Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

 

Karibu Zanzibar!

Alene navnet ”Zanzibar” fremkalder associationer om noget eksotisk, og det er ikke uden grund. Ikke blot er her hvide sandstrande, kokospalmer og flotte koralrev, men stedet emmer også af historie, hvor sultanpaladser, persiske bade, gamle fort, byer med snævre arabiske gyder og traditionelle ”dhows” i de gamle havne, gør 1001 nats eventyr levende.

I århundreder var stedet centrum for handlen på kysten. Araberne havde i tusind år drevet handel her, og for over 500 år siden kom så europæerne, anført af portugiserne, til området. Med dem fulgte slavehandel, nye søveje og markeder i Østen og Europa. Der kom plantager til og træ, frugter, krydderier og slaver blev så stor en økonomisk faktor at selveste Sultanen af Oman flyttede hertil i 1800-tallet.
Den overvejende muslimske swhahilikultur er opstået af blandingen af arabisk og afrikansk kultur, og dominerer stadig Østafrikas kyster. Zanzibar, der i dag er i union med Tanzania, er beliggende ca. 40 km fra fastlandet og består af de to hovedøer Uguja (Zanzibar ø) og den noget mindre Pempa. Øernes størrelse svarer sammenlagt til cirka 2/3 af Fyn.

Omkring halvdelen af Zanzibars 700.000 indbyggere bor i Zanzibar by, hvis gamle bydel hedder Stone Town. Her er snævre gyder, sanselige basarer og huse med døre og altaner, hvis overdådige træskærerier vidner om øen storhedstid.

Zanzibar er en fortrinlig kombination med safari på fastlandet.

”Karibu Zanzibar” - velkommen til Zanzibar!

 

Lokal tid...

Rejsetid

15-18 timer afhængig af flyselskab

Der er direkte flyforbindelse fra Nairobi i Kenya samt Arusha og Dar es Salam i Tanzania.

En safari i Kenya eller Tanzania er oplagt at kombinere med en afslappende og eksotisk badeferie på Zanzibar.

Vejret på Zanzibar


Zanzibar ligger på samme breddegrad som Tanzania, og vejret ligner derfor meget vejret i Tanzania. Der er dog tendens til at der kan komme lidt mere regn og fugtigt vejr på Zanzibar i forhold til fastlandet.

Regnperiode (marts-maj)
I marts, april og maj vil størstedelen af øens regn falde. Luftfugtigheden er høj og dagtemperaturen kan i visse tilfælde være over de 30° C.

Tørperiode (juni-oktober)
Juni, juli, august, september og oktober er måneder hvor der sjældent kommer regn. Det er normalt klart og solrigt. Temperaturen kan variere alt efter højde og vind. En god periode at besøge Zanzibar med temperaturer på omkring 25
° C.

Regnperiode (november-december)

Korte og ikke så kraftige regnskyl kommer jævnligt i denne periode. Visse år kommer der dog næsten igen regn i denne periode, og tørperioden fortsætter så den varer juni til december.

Tørperiode (januar-februar)
Januar og februar måned er solrige måneder, hvor der sjældent kommer regn.

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Luft 27 27 27 26 26 25 24 24 25 25 26 27
Vand 27 28 27 27 26 25 24 24 24 25 25 26
Nedbør 78 66 138 249 249 62 45 43 51 88 220 158

Kilde: worldweatheronline.com

Pas og visum

Jeres pas skal være gyldige i minimum 6 måneder efter afrejse fra Zanzibar. Visum søges til Kenya inden afrejse, online på følgende link og koster ca. USD 54. https://www.ecitizen.go.ke/ . Der skal bruges et pasbillede hertil.

Visum til Tanzania koster USD 50 per person og kan købes ved indrejse. Beløbet betales kontant.

Det er vigtigt at du har tilstrækkeligt med blanke viseringssider i dit pas.

Drikkepenge og gaver
Drikkepenge er meget udbredt. Selvom service typisk er inkluderet, forventes det at man lægger ca. 10 % oven i beløbet. På safarirejsen giver man drikkepenge til den lokale chauffør/ guide, dog normalt først når safarirejsen slutter. Det er naturligvis valgfrit hvor meget man betaler, men har man været tilfreds med servicen er beløbet normalt imellem USD 5-15 per person per dag. Rejser man en gruppe sammen kan man evt. give den danske guide pengene, så han/hun kan fordele dem. Kuffertbærere på hoteller giver man typisk et beløb svarende USD 1-2 per taske.

På restauranter runder man op med ca. 10 %. Til taxichauffører betaler man ca. 5-10 %.

Sørg altid for at have mindre sedler ved hånden til drikkepenge.

Man bliver på rejsen ofte spurgt af lokalbefolkningen, om man har en T-shirt, sko eller en kuglepen man kan undvære eller evt. bytte med en lille souvenir. Har man en ekstra kuglepen, blok, tøj eller sko man ikke længere bruger, bliver de fleste Tanzaniere utroligt glade for at overtage dette. Kvaliteten på vores tøj og sko er som regel væsentlig bedre end på de varer man kan købe i Tanzania.

Hovedby
Zanzibar Town (Stone Town)

Påklædning
På Zanzibar, kan det hos lokalbefolkningen vække anstød hvis kvinder (og i visse tilfælde også mænd) går med shorts og T-shirt eller top uden ærmer. Undgå også påklædning der er gennemsigtig eller nedringet og badetøj i Stone Town og i landsbyer. På stranden ved hotellet eller ved hotellets swimmingpool kan man godt gå i badetøj. Dog er det ulovligt i hele landet at bade eller sole sig topløs såvel som nøgen. Spørg eventuelt guide eller hotelpersonalet til råds.

Religion
Tanzania er et multireligiøst land, med cirka 40-45 % kristne, 35-40 % muslimer og resten er ”traditionelt troende” og hinduer.

På Zanzibar er Islam langt den største religion (99 % af befolkningen). Derfor er der visse ting, man som turist skal være opmærksom på. Det er ikke tilladt at drikke alkohol på offentlige steder, dog serveres der alkohol på de fleste kysthoteller, i barer og på visse restauranter. I den hellige måned når Ramadanen finder sted, faster muslimerne fra solopgang til solnedgang, og derfor bør turister ikke spise eller drikke offentligt i dagtimerne.

Moskeer er hellige steder, og generelt har ikke-muslimer ikke lov at besøge moskeer. Fotografering af moskeer under bønner er ikke tilladt.

På Zanzibar er det ikke velset at man offentligt viser sig tiltrukket af modsatte køn, eksempelvis ved at holde i hånd eller kysse hinanden.

Sprog
De officielle sprog i Tanzania er swahili og engelsk, men der tales også op imod 120 forskellige lokale dialekter.

De fleste lokale der arbejder i turistområderne, forstår og taler engelsk. Som regel oplever man ikke de store vanskeligheder med at gøre sig forståelig.

Tidsforskel
Dansk sommertid: + 1 time på Zanzibar
Dansk vintertid: + 2 timer på Zanzibar

Valuta
Møntsorten er Tanzania shilling (TSH), som købes i Tanzania og ikke i Danmark. Rejsende til Tanzania kan veksle fra fremmed valuta til Tanzania Schilling (ikke til USD kontanter) i banker, vekselbureauer (vælg med omhu!) og autoriserede hoteller. Det er lettest at veksle USD eller Euro. Også mange forretninger og hoteller accepterer eller kræver USD som betaling.

Vekselbureauer og banker i Stone Town giver typisk de bedste kurser. Det er en god ide altid at have 500 og 1000 shillings med sig til eks. drikkepenge.

Hvis du vil veksle tilbage igen ved afrejse fra landet skal du huske at gemme kvitteringen når du veksler, da det ikke er tilladt at udføre Tanzania Schilling. Der er i Tanzania ingen begrænsning for hvor meget fremmed valuta der må indføres, men beløbet som indføres skal oplyses ved ankomst. Når du skal veksle kræves det som regel, at du fremviser pas. Det er ulovligt at veksle ”sort” i Tanzania.

Udover dykning, snorkling og en mængde vandsportsmuligheder er der en række spændende udflugtsmuligheder på Zanzibar. Zanzibar ø, bliver også kaldet ”Krydderiøen” og en ”spice–tour” er et hit, ligesom bådture og de små spændende nationalparker og svømning med delfiner ud for Kizimkazi er en stor oplevelse.

Stone Town, historiske bygninger og havn
Sejlads med Dhow og udriggerbåde
Prison Island / Changuu Island med kæmpeskildpadder
Delfinudflugt ud for Kizimkazi
Dykning på koralrev
Natteliv og restauranter
Markeder
Jozani Forest, naturskov med colobusaber
Nungwi, tidligere hippiestrand på øens nordkyst
Strandture
Besøg i fiskerlandsbyer
Fiskeri inklusiv dybhavsfiskeri
Spice-tour (krydderi udflugt)