Fairmont The Palm

Familievenligt strandhotel på The Palm og ikke langt fra byen

Pris fra 15.995,-
Velegnet til par
Velegnet til par
Børnevenlig
Børnevenlig

Dejligt strandhotel på The Palm og stadig tæt på byen

På Fairmont The Palm kan du kombinere bylivet med strandlivet. Du bor på den sydlige side af The Palm, med udsigt over den Arabiske Gulf og Dubai skyline. Hotellet har egen privat strand hvor du kan slappe af og nyde det skønne klima i Dubai. Skal du på shopping eller andre oplevelser i byen, så er du hurtigt inde i Downtown Dubai med enten tog eller taxi.

Fairmont The Palm er et børnevenligt hotel med en aktiv børneklub, hvor der er sjove aktiviteter for både de helt små og de lidt større børn.

Vil man spise sin middag på hotellet er der et bredt udvalg af restauranter, som er spænder lige fra det kinesiske og asiatiske køkken til Brasilien og Europa.

I Willow Stream Spa kan du lade dig forkæle med skønhedsbehandlinger, dampbad, massage og meget mere. Desuden har hotellet en løbeklub og mulighed for at få en personlig træner.

Beliggenhed...

 • Dubai
 • Jumeirah Palm
Hvorfor bo her?
 • The Palm
 • Strandhotel
 • Fairmont Falcons Junior Club
 • Mange gode resturanter
 • Central beliggenhed
 • Tæt på Aquaventure vandland
 • Willow Stream Spa

Lokal tid...

Vurdering:
Standard

Fairmont The Palm har 381 værelser fordelt på Fairmont Room, Fairmont View Room og Fairmont Deluxe Room.

Værelserne kan bookes som Fairmont Gold. Dette betyder at man har All Inclusive i Fairmont Gold Lounge hvor der serveres morgenmad, frokost og aftensmad samt huset øl, vine og sodavand. Desuden er der eftermiddags kaffe/the i loungen.

Værelses- og suitefaciliteter

Aircondition
Sikkerhedsboks
Internet
TV, fladskærm
Balkon/terasse
Badekar
Te-/kaffe-maskine
Hårtørrer
Roomservice

På Fairmont The Palm er der fire restauranter. På Bã Restaurant kan man opleve det kinesiske og asiatiske køkken. På Frevo vil der blive serveret ála carte fra Brasilien og på Flow Kitchen er man inspireret af det Europæiske køkken. På Seagrill on 25 degree finder du frisk seafood fra Middelhavet.
På Mashrabiya Lounge kan man nyde sin eftermiddags the og lidt til den søde tand.

Fitness center
Restaurant(er)
Swimmingpool
Børneklub
Spa/wellness
Sauna
Laundry service
Møde- og konferencefaciliteter
Business center
Internet
Roomservice
Volleyball
Lounge/bar
Børnevenlig pool
Skønhedssalon
Icon 1 Icon 3
7 nætter i Deluxe Room Sea View
Pris pr. Person
Periode Dobbelt
25.05.19 - 04.10.19 15.995
05.10.19 - 05.10.19 16.395
06.10.19 - 12.10.19 28.295
Prisen inkluderer
 • Fly fra Kastrup - Dubai t/r
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Privat transport fra lufthavn - Fairmont The Palm t/r
 • 7 overnatninger
 • Morgenmad & aftensmad
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer og måltider udover nævnte
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
 • Lokal skat på AED 20,- pr. værelse pr. nat som betales direkte på hotellet
Forbehold

De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.

Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

 

Dubai

Få steder i verden finder man så store kontraster som i Dubai, og få steder byder på så mange aktiviteter og oplevelser på et forholdsvis lille område. Dubai kan derfor også være fortrinlig i kombination med en ferie på f.eks Maldiverne eller Seychellerne. Emiratet har 1,4 millioner indbyggere og er den næststørste af de 7 Forenede Arabiske Emirater.

Her er alt fra spændende markeder i historiske bydele til overdådige topmoderne shoppingcentre. Derudover byder Dubai på luksuriøse hoteller, spændende arkitektur, nogle af verdens bedste golfbaner, forlystelsesparker og fortrinlige strande.

Du kan besøge et spændende skibsværft, hvor man bygger den traditionelle Dhow-båd og, apropos, så er en Dhow-sejlads til fredelige fiskerlandsbyer en god udflugtsmulighed. Uden for den velplejede storby finder du dramatiske ørkenlandskaber, gigantiske sandklitter, bedouin- og fiskerlandsbyer og oaser, som ikke har ændret sig meget siden Laurence of Arabias tid.

Her er også fremragende vandremuligheder, hvor du kan nyde en spændende natur - en ørkensafari er et must, og den venlige befolkning giver gerne gæster indblik i deres kultur og traditioner.

Befolkningen i Dubai elsker sport og afholder mange konkurrencer i bl.a. sejlsport, bilrace og kamelvæddeløb. Fra ørkenens tidløse, stemningsmættede landskaber til livlig handel i byens souk og overdådige hoteller - Dubai tilbyder et kalejdoskop af attraktioner for den besøgende.

 

Lokal tid...

Rejsetid

6-7 timer

Fra Kastrup kan man flyve direkte uden stop til Dubai med Emirates eller Norweigan. Alternativt med Qatar med et stop i Doho eller KLM via Amsterdam.

Fra Hamborg findes ligeledes direkte fly med Emirates.

Ved rejser med Blixen Tours er transport fra lufthavn til hotel tur/retur altid inkluderet med mindre andet er nævnt.

Vejr og klima i Dubai


Vi bliver ofte stillet spørgsmålet 'Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dubai?

Klimaet i Dubai er varmt og tørt året rundt, så du kan rejse hertil uanset årstiden. Her er dog meget varmt om sommeren, som er fra juli til september, hvor dagtemperaturen ofte ligger omkring 40 C°. I disse måneder er hotellernes pools afkølet, ligesom der er aircondition overalt, så varmen er til at holde ud.

Resten af året er klimaet meget behageligt, og her kommer sjældent regn. Det eneste du skal være opmærksom på, når du planlægger din rejse til Dubai, er Ramadanen. De fleste restauranter uden for hotellerne holder nemlig lukket om dagen i denne periode.

Dubai er som sagt en skøn rejsedestination året rundt, men mange ynder særligt at rejse hertil i vintermånederne, hvor vejret hjemme er koldt og mørkt, og hvor vejret i Dubai næsten med sikkerhed er varmt og solrigt, og vandet er lunt. I denne periode kan nætterne være en smule kølige, så det er en god ide at medbringe en trøje, til hvis du skal ud om aftenen.


Klimatabel:

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Luft 24 25 28 32 37 39 41 40 39 35 31 26
Vand 21 23 25 27 29 34 37 37 32 30 25 23
Nedbør 11 36 22 8 1 0 0 0 0 0 2 14Bedste tidspunkt at besøge Dubai: oktober - juni.

Visum
Der kræves for danske statsborgere visum til Dubai som udstedes ved ankomst og gælder maksimum 30 dage. Man skal medbringe en gyldig returbillet og et pas. Visum til Dubai er gratis. Pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet. Har du i passet visa til Israel eller pas stemplet i Israel nægtes du indrejse til Dubai (De Forenede emirater).

Udenlandske statsborgere, samt personer med dansk flygtningepas eller fremmedpas, opfordres til at kontakte ambassade eller et konsulat for De Forenede Emirater.

Transport i Dubai
Skal man omkring i Dubai er Taxi meget brugt. De er lettilgængelige og priserne er moderate.

Restauranter og vand
I Dubai finder man næsten al slags mad: europæisk, japansk, thai, persisk og meget andet. Traditionel mad fra mellemøsten findes i stort udbud fra dyre restauranter til små lokale caféer.
Da muslimer ikke spiser svinekød, er dette ikke at finde på det arabiske menukort.
Næsten overalt er maden god og serviceniveauet højt.

Vandet fra hanerne er sikkert at bruge til bl.a. tandbørstning, men til at drikke anbefaler vi at man køber vand på flaske.

Alkohol
Alkohol servers generelt kun i restauranter og på barer tilknyttet hotellerne. Restauranter der ikke er tilknyttet hoteller har oftest ikke tilladelse til at servere alkohol.

Priser og drikkepenge
Prisniveauet på mad og drikkevarer ligger omkring det danske niveau.

På de fleste restauranter er service inkluderet, men ellers betaler man 10 % af regningens pålydende. Kuffertbærerer i lufthavn og på hoteller giver man typisk USD 2-3 afhængig af hvor meget bagage man har.

Taxichauffører forventer ikke drikkepenge.

Valuta
Forenede Arabiske Emiraters Dirhams (AED eller Dh).

Tidsforskel
De Forenede Arabiske Emirater er 3 timer foran dansk tid ved vintertid og 2 timer foran ved sommertid.

Sprog
De mest talte sprog er arabisk og engelsk, men der tales også hindi, urdu og farsi. Atmosfæren i Dubai er kosmopolitisk, da over 80% af landets indbyggere er udlændinge.

- Shoppingture
- Byture
- Alle former for vandsport
- Golf
- Vandreture
- Ørkensafari
- Forlystelsescentre
- Strandture
- Fremragende restauranter