Majestic Hotel Tower

Majestic Hotel Tower til en perfekt ramme om dit eventyr i Dubai – hvad enten du rejser alene på forretningsrejse, med din eneste ene eller med hele familien.

Velegnet til par
Velegnet til par
Børnevenlig
Børnevenlig

Prisvindende restaurant, elegant komfort og spaforkælelse i hjertet af Dubai

Smukke klæder og stoffer hænger i lange rækker og ligger stablet i ruller oven på hinanden i et stort farverigt sammenhæng. En mand med en lille butik byder på hjemmelavet te og et kig på hans udvalg af ægte tæpper med finurlige mønstre. Sælgere af træfigurer og kobbervarer overdøver hinanden med gode tilbud, mens andre sidder stille og pudser deres guld og sølvsmykker. Fremmede krydderier og kendte dufte af røgelse, lædervarer, frugt og grønt gør oplevelsen total, når du går af smalle stier og passager mellem de mange boder i souk’en. Pludselig drejer du om et hjørne og står i en helt anden verden. Enorme højhuse, imponerende bygninger og moderne indkøbscentre kæmper om opmærksomheden sammen med blinkende skilte, dyre biler og elegante restauranter og caféer. Det er ikke mange steder i verden, du finder to så forskellige verdener samlet på ét sted, og så mange forskelligartet oplevelser inden for et meget lille område. Men det gør du i Dubai!

Her, i hjertet af denne på én gang historiske og supermoderne by, strækker et helt særligt højhus sig mod himlen. Indenfor finder du fred og ro, privatliv og mennesker, som vil gøre sit ypperste for at forkæle dig. Det er dit hjem for en stund og her du samler energi til de mange oplevelser, der venter dig på din ferie.

Velkommen til Majestic Hotel Tower i Dubai!

Beliggenhed...

  • Dubai
  • Dubai Creek
Hvorfor bo her?
  • Central beliggenhed i forhold til mange seværdigheder i Dubai
  • God morgenmad

Lokal tid...

Vurdering:
Standard

Majestic Hotel Tower består af 252 værelser og suiter fordelt på 28 etager. Fra de elegante og komfortabelt indrettede værelser har du udsigt over Dubais skyline og den højeste bygning i verden, Burj Khalifa.

Værelses- og suitefaciliteter

Aircondition
Minibar
Sikkerhedsboks
Internet, trådløs
Internet
TV, fladskærm
Badekar
Turndown service
Te-/kaffe-maskine
Telefon
Hårtørrer
Roomservice

En ferie i Dubai er en ferie med masser af spændende oplevelser for både store og små. Byen i sig selv er unik og byder på alt fra vild luksus, topmoderne bygninger og imponerende shoppingcentre, hvor selv den erfarne ”shopper” kommer til kort, til oldgamle traditioner, historiske bygninger og farverige markeder. Omkring byen finder du virkelig skønne strande, hvor du kan slappe af, snorkle eller tage på ture i sejlbåde, dykke eller dybhavsfiske. En kort tur i bil tager dig til den endeløse ørken med sandduner, der bugter sig i landskabet så langt øjet rækker. Her kan du ride på kameler, køre i 4-hjulstrækker eller ”surfe” ned af sanddunerne. Hotellet hjælper dig selvfølgelig meget gerne med at arrangere turene.

Har du lyst til en afslappende dag på hotellet, så kan du nyde solen ved poolen, få sved på panden i fitnesscenteret eller slappe af i saunaen eller i skønhedssalonen med en spabehandling. Når sulten eller tørsten melder sig kan du sætte dig til rette i hotellets prisvindende restauranter og barer, og nyde behagelig live musik eller udsigten til poolen, den hyggelige have og en imponerende skyline, mens smagsløgene bliver forkælet.

Hotellet ligger i gåafstand til både Dubais gamle historiske bydele og markeder, de nyeste topmoderne attraktioner og seværdigheder og byens mange populære caféer og restauranter, hvilket gør Majestic Hotel Tower til en perfekt ramme om dit eventyr i Dubai – hvad enten du rejser alene på forretningsrejse, med din eneste ene eller med hele familien.

Fitness center
Restaurant(er)
Swimmingpool
Spa/wellness
Sauna
Concierge
Laundry service
Business center
Roomservice
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Børnevenlig pool
Skønhedssalon
Icon 1 Icon 3
 

Dubai

Få steder i verden finder man så store kontraster som i Dubai, og få steder byder på så mange aktiviteter og oplevelser på et forholdsvis lille område. Dubai kan derfor også være fortrinlig i kombination med en ferie på f.eks Maldiverne eller Seychellerne. Emiratet har 1,4 millioner indbyggere og er den næststørste af de 7 Forenede Arabiske Emirater.

Her er alt fra spændende markeder i historiske bydele til overdådige topmoderne shoppingcentre. Derudover byder Dubai på luksuriøse hoteller, spændende arkitektur, nogle af verdens bedste golfbaner, forlystelsesparker og fortrinlige strande.

Du kan besøge et spændende skibsværft, hvor man bygger den traditionelle Dhow-båd og, apropos, så er en Dhow-sejlads til fredelige fiskerlandsbyer en god udflugtsmulighed. Uden for den velplejede storby finder du dramatiske ørkenlandskaber, gigantiske sandklitter, bedouin- og fiskerlandsbyer og oaser, som ikke har ændret sig meget siden Laurence of Arabias tid.

Her er også fremragende vandremuligheder, hvor du kan nyde en spændende natur - en ørkensafari er et must, og den venlige befolkning giver gerne gæster indblik i deres kultur og traditioner.

Befolkningen i Dubai elsker sport og afholder mange konkurrencer i bl.a. sejlsport, bilrace og kamelvæddeløb. Fra ørkenens tidløse, stemningsmættede landskaber til livlig handel i byens souk og overdådige hoteller - Dubai tilbyder et kalejdoskop af attraktioner for den besøgende.

 

Lokal tid...

Rejsetid

6-7 timer

Fra Kastrup kan man flyve direkte uden stop til Dubai med Emirates eller Norweigan. Alternativt med Qatar med et stop i Doho eller KLM via Amsterdam.

Fra Hamborg findes ligeledes direkte fly med Emirates.

Ved rejser med Blixen Tours er transport fra lufthavn til hotel tur/retur altid inkluderet med mindre andet er nævnt.

Vejr og klima i Dubai


Vi bliver ofte stillet spørgsmålet 'Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dubai?

Klimaet i Dubai er varmt og tørt året rundt, så du kan rejse hertil uanset årstiden. Her er dog meget varmt om sommeren, som er fra juli til september, hvor dagtemperaturen ofte ligger omkring 40 C°. I disse måneder er hotellernes pools afkølet, ligesom der er aircondition overalt, så varmen er til at holde ud.

Resten af året er klimaet meget behageligt, og her kommer sjældent regn. Det eneste du skal være opmærksom på, når du planlægger din rejse til Dubai, er Ramadanen. De fleste restauranter uden for hotellerne holder nemlig lukket om dagen i denne periode.

Dubai er som sagt en skøn rejsedestination året rundt, men mange ynder særligt at rejse hertil i vintermånederne, hvor vejret hjemme er koldt og mørkt, og hvor vejret i Dubai næsten med sikkerhed er varmt og solrigt, og vandet er lunt. I denne periode kan nætterne være en smule kølige, så det er en god ide at medbringe en trøje, til hvis du skal ud om aftenen.


Klimatabel:

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Luft 24 25 28 32 37 39 41 40 39 35 31 26
Vand 21 23 25 27 29 34 37 37 32 30 25 23
Nedbør 11 36 22 8 1 0 0 0 0 0 2 14Bedste tidspunkt at besøge Dubai: oktober - juni.

Visum
Der kræves for danske statsborgere visum til Dubai som udstedes ved ankomst og gælder maksimum 30 dage. Man skal medbringe en gyldig returbillet og et pas. Visum til Dubai er gratis. Pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet. Har du i passet visa til Israel eller pas stemplet i Israel nægtes du indrejse til Dubai (De Forenede emirater).

Udenlandske statsborgere, samt personer med dansk flygtningepas eller fremmedpas, opfordres til at kontakte ambassade eller et konsulat for De Forenede Emirater.

Transport i Dubai
Skal man omkring i Dubai er Taxi meget brugt. De er lettilgængelige og priserne er moderate.

Restauranter og vand
I Dubai finder man næsten al slags mad: europæisk, japansk, thai, persisk og meget andet. Traditionel mad fra mellemøsten findes i stort udbud fra dyre restauranter til små lokale caféer.
Da muslimer ikke spiser svinekød, er dette ikke at finde på det arabiske menukort.
Næsten overalt er maden god og serviceniveauet højt.

Vandet fra hanerne er sikkert at bruge til bl.a. tandbørstning, men til at drikke anbefaler vi at man køber vand på flaske.

Alkohol
Alkohol servers generelt kun i restauranter og på barer tilknyttet hotellerne. Restauranter der ikke er tilknyttet hoteller har oftest ikke tilladelse til at servere alkohol.

Priser og drikkepenge
Prisniveauet på mad og drikkevarer ligger omkring det danske niveau.

På de fleste restauranter er service inkluderet, men ellers betaler man 10 % af regningens pålydende. Kuffertbærerer i lufthavn og på hoteller giver man typisk USD 2-3 afhængig af hvor meget bagage man har.

Taxichauffører forventer ikke drikkepenge.

Valuta
Forenede Arabiske Emiraters Dirhams (AED eller Dh).

Tidsforskel
De Forenede Arabiske Emirater er 3 timer foran dansk tid ved vintertid og 2 timer foran ved sommertid.

Sprog
De mest talte sprog er arabisk og engelsk, men der tales også hindi, urdu og farsi. Atmosfæren i Dubai er kosmopolitisk, da over 80% af landets indbyggere er udlændinge.

- Shoppingture
- Byture
- Alle former for vandsport
- Golf
- Vandreture
- Ørkensafari
- Forlystelsescentre
- Strandture
- Fremragende restauranter