Vejret…

Park Hyatt Dubai

Luksushotel ved Dubai Creek Golf & Yacht Club. Park Hyatt er beliggende ved den verdensberømte lystbådehavn, Dubai Creek Golf & Yacht Club kun få minutters kørsel fra bymidtens mange shoppemuligheder.

Velegnet til par
Velegnet til par
Golf
Golf

Luksushotel ved Dubai Creek Golf & Yacht Club

Park Hyatt er beliggende ved den verdensberømte lystbådehavn, Dubai Creek Golf & Yacht Club kun få minutters kørsel fra bymidtens mange shoppemuligheder. Hotellet er indrettet i moderne stil med et strejf af arabisk stil og er lige velegnet for ferie- som forretningsrejsende.

Park Hyatt er et godt valg, hvis du ønsker at bo centralt og samtidig have forholdsmæssigt rolige omgivelser og fremragende 18-hullers mesterskabsgolfbane lige ved døren.

Vejen hertil

Park Hyatt er beliggende blot 10 minutters kørsel fra Dubai International Airport.

Beliggenhed...

  • Dubai
  • Dubai Creek
Hvorfor bo her?
  • Golfhotel
  • Beliggende ved Dubai Creek
  • Tæt på shopping

Lokal tid...

Vurdering:
Standard
Beliggenhed
Service
Awards og udmærkelser:

World Travel Awards - Middle East's Leading Conference Resort - 2008
Spa Finder - Reader's Choice Awards, Best Interior Design - 2008
Condé Nast Traveler 2006 Hot List - 130 Best New Hotels in the World
Condé Nast Traveler 2006 Hot List - 50 Best New Spas in the World
Time Out Dubai 2006 Restaurant Awards - Traiteur - Highly Commended Best New Restaurant in Dubai
Time Out Dubai 2006 Restaurant Awards - The Thai Kitchen - Highly Commended Best Friday Brunch
Time Out Dubai 2006 Restaurant Awards - The Thai Kitchen - Highly Commended Best East Asian Restaurant

225 værelser i 8 kategorier.

Park room (52m2)
Park deluxe (52m2)
Spa King (55m2)
Park Suite (109m2)
Park Terrace Suite (105m2)
Park Executive Suite (107-118m2)
Presidential (220m2)
Royal suite (220m2)

Badeværelse med badekar og bruser, hårtørrer. Internet, TV, DVD, CD, MP3, telefon, sikkerhedsboks, minibar og balkon.

Værelses- og suitefaciliteter

Aircondition
Minibar
Sikkerhedsboks
Internet
TV, fladskærm
Balkon/terasse
Turndown service
CD afspiller
DVD
Te-/kaffe-maskine
Telefon
Hårtørrer
Roomservice

24 timers roomservice, spa, fitnesscenter, fransk, thailandsk og arabisk restaurant, konditori, bar og konferencefaciliteter. Hotellet har driving range og 9 hullers par 3 bane og hotellets gæster kan spille på Dubai Creeks 18-hullers mesterskabsgolfbane.

Hotellet arrangerer udflugter til Dubais seværdigheder og arrangerer bl.a. madlavningskurser med gourmetkok på hotellet.

Fitness center
Restaurant(er)
Swimmingpool
Spa/wellness
Concierge
Laundry service
Møde- og konferencefaciliteter
Business center
Internet
Butik
TV, fladskærm
Lounge/bar
Icon 1 Icon 2
 

Dubai

Få steder i verden finder man så store kontraster som i Dubai, og få steder byder på så mange aktiviteter og oplevelser på et forholdsvis lille område. Dubai kan derfor også være fortrinlig i kombination med en ferie på f.eks Maldiverne eller Seychellerne. Emiratet har 1,4 millioner indbyggere og er den næststørste af de 7 Forenede Arabiske Emirater.

Her er alt fra spændende markeder i historiske bydele til overdådige topmoderne shoppingcentre. Derudover byder Dubai på luksuriøse hoteller, spændende arkitektur, nogle af verdens bedste golfbaner, forlystelsesparker og fortrinlige strande.

Du kan besøge et spændende skibsværft, hvor man bygger den traditionelle Dhow-båd og, apropos, så er en Dhow-sejlads til fredelige fiskerlandsbyer en god udflugtsmulighed. Uden for den velplejede storby finder du dramatiske ørkenlandskaber, gigantiske sandklitter, bedouin- og fiskerlandsbyer og oaser, som ikke har ændret sig meget siden Laurence of Arabias tid.

Her er også fremragende vandremuligheder, hvor du kan nyde en spændende natur - en ørkensafari er et must, og den venlige befolkning giver gerne gæster indblik i deres kultur og traditioner.

Befolkningen i Dubai elsker sport og afholder mange konkurrencer i bl.a. sejlsport, bilrace og kamelvæddeløb. Fra ørkenens tidløse, stemningsmættede landskaber til livlig handel i byens souk og overdådige hoteller - Dubai tilbyder et kalejdoskop af attraktioner for den besøgende.

 

Lokal tid...

Rejsetid

6-7 timer

Fra Kastrup kan man flyve direkte uden stop til Dubai med Emirates eller Norweigan. Alternativt med Qatar med et stop i Doho eller KLM via Amsterdam.

Fra Hamborg findes ligeledes direkte fly med Emirates.

Ved rejser med Blixen Tours er transport fra lufthavn til hotel tur/retur altid inkluderet med mindre andet er nævnt.

Vejr og klima i Dubai


Vi bliver ofte stillet spørgsmålet 'Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dubai?

Klimaet i Dubai er varmt og tørt året rundt, så du kan rejse hertil uanset årstiden. Her er dog meget varmt om sommeren, som er fra juli til september, hvor dagtemperaturen ofte ligger omkring 40 C°. I disse måneder er hotellernes pools afkølet, ligesom der er aircondition overalt, så varmen er til at holde ud.

Resten af året er klimaet meget behageligt, og her kommer sjældent regn. Det eneste du skal være opmærksom på, når du planlægger din rejse til Dubai, er Ramadanen. De fleste restauranter uden for hotellerne holder nemlig lukket om dagen i denne periode.

Dubai er som sagt en skøn rejsedestination året rundt, men mange ynder særligt at rejse hertil i vintermånederne, hvor vejret hjemme er koldt og mørkt, og hvor vejret i Dubai næsten med sikkerhed er varmt og solrigt, og vandet er lunt. I denne periode kan nætterne være en smule kølige, så det er en god ide at medbringe en trøje, til hvis du skal ud om aftenen.


Klimatabel:

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Luft 24 25 28 32 37 39 41 40 39 35 31 26
Vand 21 23 25 27 29 34 37 37 32 30 25 23
Nedbør 11 36 22 8 1 0 0 0 0 0 2 14Bedste tidspunkt at besøge Dubai: oktober - juni.

Visum
Der kræves for danske statsborgere visum til Dubai som udstedes ved ankomst og gælder maksimum 30 dage. Man skal medbringe en gyldig returbillet og et pas. Visum til Dubai er gratis. Pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet. Har du i passet visa til Israel eller pas stemplet i Israel nægtes du indrejse til Dubai (De Forenede emirater).

Udenlandske statsborgere, samt personer med dansk flygtningepas eller fremmedpas, opfordres til at kontakte ambassade eller et konsulat for De Forenede Emirater.

Transport i Dubai
Skal man omkring i Dubai er Taxi meget brugt. De er lettilgængelige og priserne er moderate.

Restauranter og vand
I Dubai finder man næsten al slags mad: europæisk, japansk, thai, persisk og meget andet. Traditionel mad fra mellemøsten findes i stort udbud fra dyre restauranter til små lokale caféer.
Da muslimer ikke spiser svinekød, er dette ikke at finde på det arabiske menukort.
Næsten overalt er maden god og serviceniveauet højt.

Vandet fra hanerne er sikkert at bruge til bl.a. tandbørstning, men til at drikke anbefaler vi at man køber vand på flaske.

Alkohol
Alkohol servers generelt kun i restauranter og på barer tilknyttet hotellerne. Restauranter der ikke er tilknyttet hoteller har oftest ikke tilladelse til at servere alkohol.

Priser og drikkepenge
Prisniveauet på mad og drikkevarer ligger omkring det danske niveau.

På de fleste restauranter er service inkluderet, men ellers betaler man 10 % af regningens pålydende. Kuffertbærerer i lufthavn og på hoteller giver man typisk USD 2-3 afhængig af hvor meget bagage man har.

Taxichauffører forventer ikke drikkepenge.

Valuta
Forenede Arabiske Emiraters Dirhams (AED eller Dh).

Tidsforskel
De Forenede Arabiske Emirater er 3 timer foran dansk tid ved vintertid og 2 timer foran ved sommertid.

Sprog
De mest talte sprog er arabisk og engelsk, men der tales også hindi, urdu og farsi. Atmosfæren i Dubai er kosmopolitisk, da over 80% af landets indbyggere er udlændinge.

- Shoppingture
- Byture
- Alle former for vandsport
- Golf
- Vandreture
- Ørkensafari
- Forlystelsescentre
- Strandture
- Fremragende restauranter