Vejret…

The Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Efter knapt en times kørsel fra Dubai dukker hotellet op som et fatamorgana midt i ørkenen – en luksus ørkenoase med store villaer med privat pool og samtidig med privat strandklub.

Velegnet til par
Velegnet til par
Golf
Golf
Børnevenlig
Børnevenlig

Ultimativ teltluksus i ørkenen med egen pool

Efter knapt en times kørsel fra Dubai dukker hotellet op som et fatamorgana midt i ørkenen – en luksus ørkenoase med store villaer med privat pool og samtidig med privat strandklub. Det kan ikke være smukkere og mere modsætningsfyldt!

Hotellet ligger ligger spredt over 100 hektar hvoraf 60 hektar er udlagt til naturreservat med lokalt dyreliv som arabiske gazeller, kameler og oryxantiloper.

Her er al tænkelig luksus og aktivitetsmuligheder hvad enten du vil slappe af ved strand, pool eller spa eller vil være aktiv som falkoner eller på den 18-hullers Championship golfbane.

De 3 hotelrestauranter er indrettet så du føler dig hensat til ”1001 Nats Eventyr” og på den romantiske tagterrasse Moon Bar kan du nyde en drink eller en vandpibe under stjernehimlen, som opleves helt enestående i ørkenen.

The Ritz-Carlton Al Wadi Desert er det perfekte sted for romantikere og kan nemt kombineres med ophold i Dubai eller med badeferie på Maldiverne.

Vejen hertil

The Ritz-Carlton Al Wadi Desert ligger cirka 45 minutters kørsel fra Dubai Int. Airport og 20 minutters kørsel fra Ras Al Khaimah centrum.

Beliggenhed...

  • Ras al Khaimah
Hvorfor bo her?
  • Ørkenhotel i romantisk stil
  • Privat pool
  • Charmerende teltvillaer
  • Fred og ro

Lokal tid...

Vurdering:
Standard
Beliggenhed
Service

I alt 101 villaer:

70 deluxe pool villa (158 m2)
16 Al Khamaih telt pool villa (253 m2)
15 Al Sahari telt pool villa (253 m2)

Villafaciliteter:
Privat soldæk med egen pool. TV, DVD, internet, minibar, aircondition, kaffe/tefaciliteter, sikkerhedsboks og telefon.

Værelses- og suitefaciliteter

Aircondition
Minibar
Sikkerhedsboks
Internet
TV, fladskærm
Balkon/terasse
Turndown service
Privat pool
CD afspiller
DVD
Te-/kaffe-maskine
Hårtørrer
Roomservice

3 restauranter, 2 barer, fitnesscenter med aerobic/yogaundervisning, 3000 m2 Spa, 18-hullers Championship golfbane, naturvandringer med guide, bueskydning, falkonertræning med falke/ugler, hesteridning, kamelridning, cykler, bibliotek, konferencecenter og børneklub for 4-12 årige. Gode shoppingmuligheder i Ras Al Khaimah bycentrum 20 min. kørsel fra hotellet.

Fitness center
Børneklub
Spa/wellness
Concierge
Laundry service
Møde- og konferencefaciliteter
Business center
Internet
Roomservice
TV, fladskærm
Lounge/bar
Airport Shuttle Service
Børnepasning
Privat swimmingpool
Icon 1 Icon 2 Icon 3
 

Ras al Khaimah er den nordligste af de syv emirat stater, og et område med en lang og spændende historie som mellemøstligt handelscentrum.

Som turist er det stadig muligt den i dag i dag, at få et glimt af fortiden, og for de historisk interesserede er Ras al Khaimah et spændende land at rejse til. 

Ras al Khaimah er en ofte overset turistdestination, men Sheikh Saqr bin Mohammed Al Qasimi, der har regeret siden 1948, har de seneste år gjort en målrettet indsats for at forbedre den frodige emiratstats renomé, som en spændende feriedestination. Det er bl.a. sket ved at anlægge flere nye golfbaner af høj international standard. 

Selve Ras Al Khaimah by er splittet i to dele. På venstre side af floden Khour ligger den gamle bydel, mens den nyere bydel med shoppingscentre, biografer og restauranter ligger i den østlige del. 

I Ras al Khaimah er der langt færre turister end i eksempelvis Dubai. Men turister med hang til sol og strand kan her nyde deres eget lille periodeparadis med kilometervis af lange uberørte sandstrande direkte ud til Den Arabiske Golf. 

Et oplagt sted at bo er på Banyan Tree Al Wadi. Det er et asiatisk inspireret førsteklasses resort med spa, privat strand og en 18-hullers golfbane. Denne luksusoase ligger i et naturreservat, hvor hotellets gæster kan iagttage områdets vilde dyr, alt imens der nydes en drink på terrassen. 
De fleste hoteller har egen privat strand, og små laguner langs kysten gør det til et ideelt sted at dyrke alle former for vandsport.

For turister der vil mere end blot at dyrke vandsport, har Ras al Khaimah masser at byde på. De mest populære aktiviteter er adventure ture med trekking i Hajar Mountains eller ørkensafari, hvor man oplever den ægte arabiske kultur.  

Velkommen til Ras al Khaimah.

Lokal tid...

Rejsetid

6 - 7 timer