Six Senses Laamu

Her i ultimativ barfodsluksus, omgivet af skønhed, fred og idyl, er der masser af tid og ro til at fordybe sig i omgivelserne – og i hinanden

Pris fra 32.595,-
Velegnet til par
Velegnet til par
Børnevenlig
Børnevenlig
Dykning
Dykning
Snorkling
Snorkling

Afslappende barfodsluksus i smukke eksotiske omgivelser midt ude i Det Indiske Ocean

I Laamu Atollen, langt ude i Det Indiske Ocean, ligger en lille isoleret ø. Øen er omkranset af de hvideste sandstrande, det klareste turkisblå hav og de mest betagende koralrev fyldt med liv. Øen er ubeboet - bortset fra de smukke fugle, der sidder i træerne og nipper til bær og frugter, små firben, der piler op af palmestammerne og små blå krabber, der graver i sandet. Her er der ingen andre lyde end bølgernes rolige skvulpen, den milde brise, der får palmebladene til at svaje, og enkelte fugles musikalske kald.

Midt i alt dette - mellem svajende palmer, tropiske blomster og grønne buske – ligger et vidunderligt lille gemmested, hvor livsnydere og forelskede par rejser hen for at nyde livet og hinanden. Her i ultimativ barfodsluksus, omgivet af skønhed, fred og idyl, er der masser af tid og ro til at fordybe sig i omgivelserne – og i hinanden.

Velkommen til Six Senses Laamu på Maldiverne!


Six Senses Laamu er en drømmedestination for forelskede par og livsnydere i alle aldre, der vil langt væk fra hverdagens stress og jag og hen til et sted, hvor de kan gemme sig væk i smukke, luksuriøse og afslappende omgivelser.

Vejen hertil

Transfer til resortet fra Malé lufthavn tager ca. 60 minutter. Først flyver I med lokal fly i 35 minutter, hvorefter i sejler med speedbåd i 15 minutter det sidste stykke.

Beliggenhed...

 • Maldiverne
 • Laamu Atoll
Hvorfor bo her?
 • Trendy barfodsluksus
 • Ekslusive villaer
 • Gastronomisk mad

Lokal tid...

Vurdering:
Standard

På Six Senses Laamu bor du i Beach Villaer på stranden eller i Water Villaer på pæle over vandet. Alle villaer har udsigt til vandet, en stor møbleret terrasse og et udendørs badeværelse, hvor du kan tage brusebad i det fri. Water Villaerne har ligeledes nedsunket badekar med glasbund og ”akvarium” spisested med glasbord, så du har udsigt til havet under dig. Villaerne er bygget i harmoni med øens smukke omgivelser og blænder naturligt ind den frodige vegetation. De er rustikt og moderne indrettet og der er lagt stor vægt på detaljer og design.


Værelsestyperne er følgende:

Lagoon Beach Villa (220 m2)
Lagoon Beach Villa med Pool (238 m2)
Family Villa med Pool (253 m2)
Lagoon Water Villa (108 m2)
Ocean Water Villa (108 m2)
Ocean Water Villa med Pool (126 m2)
Laamu Water Villa (108 m2)
Laamu Water Villa med Pool (126 m2)
Ocean Beach Villa (220 m2)
Ocean Beach Villa med Pool (238 m2)

Værelses- og suitefaciliteter

Aircondition
Minibar
Sikkerhedsboks
Internet, trådløs
TV, fladskærm
Balkon/terasse
Badekar
Turndown service
Privat pool (ikke alle vær.kat.)
Butler
CD afspiller
DVD
Te-/kaffe-maskine
Udendørs privat bad/toilet
Hårtørrer
Hængekøje
Roomservice

Restauranterne byder på udsøgte retter, med grøntsager og krydderurter fra hotellets egen organiske have. Restauranterne er bygget på pæle over haven og over havet, så også her kan du i den grad nyde øens idylliske skønhed, mens du bliver forkælet med velsmagende mad, hjemmelavet is og delikate vine fra hotellets egen vinkælder, der gemmer på mere end 400 forskellige vine.

Den enestående fred og ro på øen indbyder til lange afslappende dage i hængekøjen på din terrasse, på stranden og i vandet – eller i den eksklusive spa. Hvis du ønsker det, er der også rig mulighed for masser af aktion og oplevelser. Hotellets dykkercenter arrangerer snorkleture med en marinebiolog og dykkerudflugter til nogle af verdens smukkeste koralrev. Du kan også prøve kræfter med windsurfing, vandski og katamaransejlads eller du kan tage på fisketure, på privat picnic eller på sejlture i solnedgangen.

Dagene afsluttes med en eksotisk cocktail, til tonerne fra de bedste jazz og blues sange, derefter middag under stjernerne og så en tur i den udendørs jungle-biograf, hvor der serveres popcorn og kold champagne til filmen.

Fitness center
Restaurant(er)
Børneklub
Spa/wellness
Concierge
Laundry service
Business center
Internet, trådløs (gratis)
Vandsportsaktiviteter
Dykkercenter
Fisketure kan arrangeres
Icon 1 Icon 3 Icon 4 Icon 5
7 Nætter i Lagoon Water Villa
Pris pr. Person
Periode Dobbelt
23.04.19 - 24.06.19 32.595
25.06.19 - 28.07.19 33.495
29.07.19 - 30.09.19 32.595
01.10.19 - 10.10.19 33.995
11.10.19 - 21.10.19 34.895
22.10.19 - 19.12.19 33.995
Tilbud
Book 60 dage før for opnåelse af 10 % early bird booking.
Early bird rabat er indregnet i priserne.


Gratis opgradering til halvpension i perioderne 06.04 - 30.09.2018 samt 21.04 - 30.09.2019

Bemærkninger
Halv pension kan tilkøbes for 6.075 kr. per person.


Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Maldiverne t/r på økonomiklasse med skift undervejs
 • Transport Malé lufthavn - resort med lokalfly og speedbåd t/r
 • 7 nætter i viste værelseskategori
 • Morgenmad
 • Lufthavnsskatter, brændstoftillæg og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, sikkerhedsfond og ansvarsrisiko
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer og måltider udover nævnte
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold

De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for udsolgte hoteller og fly.

Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

 

Når du nærmer dig Maldiverne fra luften, fornemmer du at være på vej til noget særligt.

Så langt øjet rækker ses små koraløer som perler i det azurblå hav. Øerne åbenbarer sig som et tropeparadis med sol, vand, varme og kridhvide strande med blidt svajende kokospalmer. Fugle i fantastiske farver glider henover det klareste hav, du kan forestille dig og et overflødighedshorn af farvestrålende fisk og planter gør Maldiverne til et af verdens bedste områder at dykke og snorkle i. Maldiverne består af cirka 1200 øer, hvoraf de 200 er beboede. Tilsammen er de på størrelse med halvdelen af Bornholm. Den sydligste del af den 750 kilometer lange øgruppe krydser ækvator og består af 26 koraløer, der er opstået omkring vulkaner, som senere er sunket i havet. 
Der er 340.000 indbyggere på Maldiverne, hvoraf en fjerdedel bor i hovedstaden Malé. Befolkningen er overvejende af indisk afstamning og muslimer. De lever af fiskeri, bådebyggeri, lidt landbrug og ikke mindst turisme. For at komme til øerne bruges båd eller vandfly. På øerne er der som regel kun bygget et lille hotel med stor hensyntagen til naturen. De fleste steder kan du færdes barfodet, og ofte kan du gå øen rundt på mindre end en halv time. Surfing, snorkling, dykning, sejlads og fiskeri er tilgængeligt lige uden for hoteldøren. Den romantiske drøm om en afslappet ferie i pagt med naturen virkeliggøres her. 

>> Se rejser til Maldiverne

 
 
 

Lokal tid...

Rejsetid

11-17 timer afhængig af flyselskab

Rejsetid til Maldiverne - hvor lang tid tager det at flyve til Maldiverne?


Rejsen til Maldiverne er typisk med afrejse fra Kastrup, Billund eller Hamborg med mellemlanding og flyskift i en europæisk storby, Qatar eller Dubai afhængig af flyselskabet. Flyvetiden er sammenlagt fra 11 timer afhængig af ruten. Den samlede rejsetid afhænger derfor af, hvor lang tid man har til at skifte fly undervejs.

Til Maldiverne benytter vi oftest flyselskaberne Emirates, Qatar Airways, Etihad, Condor, Swiss/Edelweiss og Austrian.


Transport videre til hotellet er altid inkluderet i vores rejser

Ved rejser til Maldiverne med Blixen Tours har vi altid inkluderet transport fra lufthavn i Malé til hotellet tur/retur. Enten med båd eller vandflyver og til de sydligst liggende øer indenrigsfly og båd.

Maldiverne består af cirka 1.200 øer, der er samlet i 26 større klynger af øer - nærmere betegnet atoller - som er opstået omkring vulkaner og senere er sunket i havet. Kun cirka 200 af øerne er fast beboede.

Øerne er tilsammen på størrelse med halvdelen af Bornholm. Den sydligste del af den 750 kilometer lange øgruppe krydser ækvator og højeste punkt er blot 1,5 meter over havets overflade. Mange atoller ses kun som turkise aftegninger under havoverfladen. En naturoplevelse i sig selv at betragte fra en vandflyver og en ekstra dimension til rejsen til Maldiverne.

Hver atolgruppe på Maldiverne har et navn og sin egen administrative enhed, nærmest at sammenligne med amter.

Vejr og klima på Maldiverne


Vi bliver ofte spurgt om 'hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Maldiverne?'

Du kan besøge Maldiverne året rundt.

Maldiverne er en særdeles attraktiv rejsedestination året rundt. På grund af øgruppens beliggenhed uden for cyklonbæltet og tæt ved ækvator skinner solen de fleste dage, og dagtemperaturen ligger omkring 30 °C uanset årstiden. Nattemperaturen omkring 25-26 30 °C.


Temperaturen varierer meget lidt, og varmen er behagelig - og så er havvandet altid lunt; omkring 28 grader året rundt.

Højsæsonen på Maldiverne er fra januar til april, hvor der kommer mindst nedbør.

Den meste nedbør falder i månederne maj til december, men det er sjældent heldagsregn, da vejret er hurtigt omskifteligt - og selv når det regner er her behageligt varmt. Du kan altså forvente 7-8 solskinstimer om dagen uanset sæsonen, og derfor er Maldiverne en fantastisk helårsdestination for alle der elsker sol, sand og vand.

Klimatabel:

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Luft 30 30 31 32 31 31 30 30 30 30 30 30
Vand 27 27 28 28 28 28 28 28 28 28 27 27
Nedbør 92 22 58 108 224 162 145 189 208 228 230 198

Pas og visum
Der kræves for danske statsborgere visum til Maldiverne, som udstedes ved ankomst og gælder 30 dage. Man skal medbringe en gyldig returbillet og et pas, der som minimum skal være gyldigt 6 måneder EFTER afrejse fra Maldiverne.

Areal
298 km2. Strækker sig over 750 kilometer fra nord til syd
(dobbelt så langt som Danmark)

Befolkning
Singalesere, dravider

Styreform
Republik

Geografi
Asien, Maldiverne ligger i det Indiske ocean, ved ækvator. Landet består af cirka 1.200 koraløer, der ligger i 26 atoller. Kun 220 øer er beboede.

Hovedstad
Malé, 72.000 indbyggere

Højeste punkt
2.4 meter, unavngivet punkt på Wilingili øen i Senu, eller Addu Atollen

Indbyggertal
340.000

Priser og drikkepenge
Prisniveauet på hotellerne på Maldiverne er relativt højt (på niveau med danske priser), men kommer man ud i de lokale butikker ligger de under danske priser.

De fleste steder vil det være normalt f.eks. at give kuffertbærere 1 USD eller lignende. Det er på de fleste resorts kutyme, at man betaler ens tjener drikkepenge direkte ved opholdets afslutning.
Har man under opholdet flere tjenere, er der normalt en ”tipping box”, hvor drikkepengene kan afleveres, og de bliver derefter delt mellem personalet. Det er også normalt, at man betaler værelsespersonale/butler drikkepenge direkte.

Beløbet man betaler i drikkepenge er individuelt og afhænger af hvor tilfreds man har været med den service man har fået. En guideline er USD 10-15 om ugen. På visse restauranter er service ikke inkluderet, og i så fald står det på menukortet – det er typisk 10 %, som ligges oveni.

Påklædning
Om dagen er påklædningen afslappet. Medbring let bomulds- og badetøj samt badesko som kan beskytte mod koraller og små rokker under badning. I Malé by og på andre udflugter dækker man det meste af benene samt skuldrene.

Påklædningen på hoteller og resorts er meget afslappet, på enkelte restauranter kan der dog være dresscode. Det er ikke tilladt at bade topløs. Nøgenbadning er forbudt.

Religion
Islam er statsreligion

Sprog
Det officielle sprog på Maldiverne er Dhivehi, men engelsk er også meget udbredt.

Tidsforskel
Dansk Vintertid: + 4 Timer
Dansk Sommertid: + 3 Timer

Toldformaliteter
Maldiverne er muslimsk land, som har totalforbud mod indførsel af alkoholiske drikkevarer, ligesom det er forbudt at indføre pornografisk materiale, narkotiske stoffer og religiøse symboler.
Det er ikke tilladt at indføre fersk kød og dele af planter eller dyr. Der er strenge straffe for indførelse af narkotika, samt udførsel af hele eller dele af truede dyr og planter.

Valuta
Møntenheden på Maldiverne er Rufiyaa (Rf). Dog er USD og Euro accepteret valuta næsten alle steder. Det er ikke nødvendigt at veksle til Rufiyaa ved ankomst til Maldiverne.
Som udgangspunkt lad være at veksle til lokal valuta, da de forskellige resorts kun tager imod fremmedvaluta (f.eks. USD og Euro).
Bemærk - ved betaling med dollars (USD), er der, af sikkerhedsmæssige årsager, flere steder og hoteller hvor der kun accepteres nyere pengesedler (fra 2009 eller nyere).

Vand
Vandet fra hanerne er kemisk behandlet og er derfor sikkert at drikke; dog kan vand på flaske købes næsten alle steder, hvis man foretrækker det.

Åbningstider
Åbningstider er normalt: Søndag – Torsdag: 7:30–14:30 i den offentlige sektor, og 9:00–17:00 i den private sektor.

Maldiverne holder weekend fredag-lørdag.

Mange af de større hoteller har mulighed for at veksle fremmed valuta. De fleste butikker og hoteller accepterer kreditkort som VISA og Eurocard.

Det lever de af
Turismen har fået stor betydning for Maldiverne, den udgør således 20% af landets nationalprodukt.

Fiskeri er blevet det næststørste erhverv, det udgør en stor del af Maldivernes eksport foruden at forsyne hjemmemarkedet. Man fisker mest efter bonito, der er i familie med tunfisk. Japan er nu den største aftager.

Største attraktion på Maldiverne er uden tvivl de kridhvide koralstrande og det krystalklare vand med fisk i alle regnbuens farver.

Maldiverne gemmer på nogle af de bedste dykker- og snorkleoplevelser i verden med tropefisk i alverdens farver, havskildpadder og fantastiske koralformationer. Øgruppen er et eftertragtet sted for dykkere og windsurfere, både begyndere og erfarne, der søger det bedste inden for begge sportsgrene.

Er man til dybhavsfiskeri hører Maldiverne også blandt de bedste steder i verden.

Snorkling og dykning
Dybhavsfiskeri
Mange former for vandsportsaktiviteter
Vandreture
Strandture
Helseklub
Hyggelige restauranter