Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
DRF

DRF

Blixen Tours er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening - DRF

DRF er en brancheforening for danske rejsebureauer stiftet i 1938.

I dag er cirka 130 rejsebureauer medlem af DRF, heriblandt Blixen Tours.Alle medlemmer har – forinden optagelse i foreningen - opfyldt en række kriterier for professionel kunnen og økonomi. Et aktivt medlemskab af DRF er dermed et kvalitetsstempel.

Alle medlemmer har desuden tegnet en obligatorisk udvidet ansvarsforsikring - enten gennem DRF's egen ordning eller via et selvvalgt forsikringsselskab.
Denne forsikring sikrer at kunden altid får en tilkendt erstatningssum udbetalt, hvis kunden har pådraget sig en skade, som arrangøren/bureauet er ansvarlig for.

Medlemskab af DRF betyder yderligere, at bureauet er forpligtet til at opfylde kendelser fra Rejse-Ankenævnet, hvis bureauet undtagelsesvis ikke har kunnet nå til enighed med kunden om en klage. giver derfor kunden stor tryghed ved valg af rejsearrangør.

Læs mere om DRF her