Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
(Man. d. 18. dec. åbner vi kl. 12) Mandag-torsdag fra kl. 9-17 og fredag 9-16

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Ledige stillinger

Ledige stillinger

På denne side kan du se evt. ledige stillingerRejsekonsulent / Sælger

Vi søger en passioneret, dygtig og engageret medarbejder inden for salg og produktion af eksotiske og eksklusive rejser til Afrika og Det Indiske Ocean. Har du lyst til at tage del i denne spændende udvikling af Blixen Tours?

Om stillingen
Vi søger en medarbejder, som selvstændigt kan rådgive, producere og sælge rejser. Herunder være medhjælpende ved udvikling af vore spændende destinationer og produktion af rejser. Det er en fast stilling og kan være henholdsvis på deltid eller fuldtid.

Arbejdssted
Helge Nielsens Alle 7, 1C – 8723 Løsning
Vi har dejlige kontorfaciliteter med facade til motorvej E45 beliggende mellem Vejle og Horsens.

Du er den vi søger, hvis
  • Du har erfaring fra rejsebranchen
  • Din passion for at lave den perfekte rejse brænder igennem hos kunden. Vi lægger stor vægt på at sammensætte den ultimative oplevelse for vores kunder, med vægt på små detaljer i hele processen – både før, under og efter rejsen
  • Du har gerne et indgående kendskab til vores destinationer i enten Afrika eller Det Indiske Ocean
  • Du er serviceminded til fingerspidserne og kan arbejde selvstændigt
  • Du har kendskab til Amadeus
  • Du er god til at formulere dig i skrift og tale – både på dansk og engelsk

Er ovenstående noget for dig, så skriv til os snarest. Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og vil holde samtaler løbende. Skriftlig ansøgning med CV mailes til Blixen Tours på job@blixentours.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henriette B. Sørensen på telefon
7674 0070.

Kontor og administration

Vi har pt. ingen ledige stillinger, men du er altid meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til job@blixentours.dk.


Rejseledere/guider

Vi er løbende interesseret i at udbygge vort netværk af dygtige guider i tilknytning til Blixen Tours. De fleste af vore rejseledere er tilknyttet på freelance basis. Måske er du bosat i Afrika, har rejst meget eller har et særlig kendskab til et emne, der gør dig til en rigtig god rejseleder. Fællesnævner for begge områder er, at du er en ildsjæl, som brænder for Afrika lige så meget som vi og du har en positiv indstilling. Alle ansøgninger vil blive gemt i vores arkiv, og hvis behovet skulle opstå, så vender vi tilbage.