Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Ledige stillinger

Ledige stillinger

På denne side kan du se evt. ledige stillinger
Kontor og administration

Blixen Tours søger regnskabsmedarbejder – fast deltidsstilling
Til varetagelse af bogføring og regnskab søger Blixen Tours en regnskabsmedarbejder på deltid.

Om stillingen
Vi søger en medarbejder til varetagelse af regnskabsrelaterede opgaver. Herunder bogføring, fakturering, betalinger ind- og udland, momsregnskab, afstemning af bank, debitor og kreditor, lønkørsler, likviditetsstyring og vurdering af valutabehov, ferieregnskab, periode- og årsregnskab samt udarbejdelse af diverse statistikker.

Du har også mulighed for, over tid, at påvirke dit ansvarsområde og opgavefelt.
Arbejdstiden vil være 3 dage om ugen med cirka 15-25 timer i alt på attraktive tidspunkter. Er du fleksibel i forhold til antal timer vil det være en fordel.

Kvalifikationer
Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Microsoft NAV og du skal have arbejdet flere år i en regnskabsfunktion med tilsvarende opgaver. Du har god talforståelse og er grundig i alle arbejdsprocesser. Du forstår engelsk på skrift og skriver engelsk ubesværet, da den meste korrespondance foregår på engelsk. Vi ser også gerne at du har god forståelse og erfaring i Excel.
Du trives med at arbejde i en mindre virksomhed i en spændende udvikling og kan arbejde selvstændigt. Det er vigtigt, at du fungerer godt i et team af dygtige kolleger som brænder for det vi gør, og at du har en positiv indstilling og godt humør.

Arbejdssted
Helge Nielsens Alle 7, 1C - 8723 Løsning
Vi har dejlige kontorfaciliteter med facade til motorvej E45 beliggende mellem Vejle og Horsens.

Er ovenstående noget for dig, så skriv til os snarest. Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og vil holde samtaler løbende. Skriftlig ansøgning med CV mailes til Blixen Tours på jeanet@blixentours.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Heine Sørensen på telefon 7674 0070.

Vi glæder os til at høre fra dig.Rejseledere/guider

Vi er løbende interesseret i at udbygge vort netværk af dygtige guider i tilknytning til Blixen Tours. De fleste af vore rejseledere er tilknyttet på freelance basis. Måske er du bosat i Afrika, har rejst meget eller har et særlig kendskab til et emne, der gør dig til en rigtig god rejseleder. Fællesnævner for begge områder er, at du er en ildsjæl, som brænder for Afrika lige så meget som vi og du har en positiv indstilling. Alle ansøgninger vil blive gemt i vores arkiv, og hvis behovet skulle opstå, så vender vi tilbage.