Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Rejseforsikring

Rejseforsikring

Vi tilbyder rejse- og afbestillingsforsikringer gennem Gouda, som har specialiseret i rejserelaterede forsikringer med egen 24-timers alarmcentral

Ved rejser uden for Europa er man ikke dækket af Det Gule Sygesikringsbevis. Det er derfor vigtigt og et forlangende fra Blixen Tours, at man på rejsen har en rejseforsikring.

Flere forsikringsselskaber udbyder rejseforsikringer. Vi har valgt at samarbejde med Gouda Rejseforsikring, som vi mener tilbyder de bedste dækninger ved rejser til Afrika.

Gouda koncentrerer sig udelukkende om rejseforsikringer, som bevirker de har en stor ekspertise på området.

Ønsker du personlig vejledning vedrørende forsikringsmulighederne eller bestilling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 7674 0070. Du kan også gå direkte til Goudas hjemmeside for mere information, hvor forsikringer kan bestilles online.

Klik her for bestilling af Gouda forsikring