Indhent tilbud
Bliv ringet op
Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Atlantis The Palm

Pris fra 16.895,-
Børnevenlig
Børnevenlig

Unikt luksushotel med egen marinepark

Atlantis åbnede under stor medieopmærksomhed og med alverdens berømtheder til stede i november 2008. Hotellet er gennemført og unikt med al tænkelig komfort med appeal til især familier.

Under opførelsen af hotellet fandt man ruiner og stisystemer som gav grobund for teori om, at ruinerne virkeligt var den glemte by Atlantis. De indgår nu i The Lost Chambers – en undervandsverden med 65.000 fisk og hajer, som kan beundres mange steder på hotellet og fra soveværelset i enkelte suiter.

Alle værelser og suiter er elegant indrettet i bedste materialer og med udsigt over den Arabisk Golf eller den menneskeskabte palmeformede ø, Jumeirah Palm. Langs hotellet ligger flot 1,5 km sandstrand.

Med 17 restauranter med alt fra børnevenlig mad til gourmetrestaurant med 3 Michelinstjerner, er hotellet en stor kulinarisk oplevelse.

I tilknytning til hotellet ligger 4,5 hektar marine og vandland i tropiske omgivelser, hvor du kan lære om og komme i nærkontakt med delfiner. Vandlandets vandrutchebaner, vilde floder og private strand er et paradis for børn og voksne vandhunde.

Se video fra Atlantis The Palm

Vejen hertil

Atlantis The Palm er beliggende på den yderste halvmåne af den menneskeskabte ø, Palm Jumeirah, i Den Persiske Golf, ud for kysten af Dubai.

Fra Dubai International Airport er der ca. 40 minutters kørsel.

Beliggenhed...

 • Dubai
 • Jumeirah Palm
Hvorfor bo her?
 • Familievenlig
 • Underholdning
 • Vandland
 • Shopping
 • Luksus

Lokal tid...

Vurdering:
Standard
Beliggenhed
Stranden
Service

Stort familievenligt hotel med masser af muligheder for aktiviteter og forlystelser på hotellets område.

Awards og udmærkelser:

Middle east's Leading Resort, 2010
UAE's Leading Resort, 2010
Dubai's Leding Resort, 2010
Middle East's Leading Water Park, 2010
Condé Nast, Hot List 2009

1373 værelser & 166 suiter. Der er 3 værelsestyper på 45-47 m2, og 7 suitetyper på 94-924 m2.

Alle værelsestyper har minibar, kaffe/te faciliteter, tv med filmkanal, sikkerhedsboks, vækkeur m/Ipod dock, internet, telefon, hårtørrer, badekåber, badekar og separat bruser. Suiter har flere faciliteter og privat butler.

Forespørg for yderligere information.

Værelses- og suitefaciliteter

Aircondition
Minibar
Sikkerhedsboks
Internet
TV, fladskærm
iPod dockingstation
Turndown service
Butler
Te-/kaffe-maskine
Telefon
Hårtørrer
Roomservice

Spa, børne- og teenklub, marinepark, businesscenter, shoppingarkade med eksklusivt mærketøj og smykker, natklub med club, lounge og udendørs terrasse, 2 store poolområder, 2 strandområder, fitnesscenter og tennisbaner.

Fitness center
Swimmingpool
Børneklub
Spa/wellness
Concierge
Laundry service
Møde- og konferencefaciliteter
Business center
Internet
Roomservice
Butikker
TV, fladskærm
Bibliotek
Tennisbane
Volleyball
Lounge/bar
Børnevenlig pool
Børnepasning
Limousine-service
Bordtennis
Icon 3
7 nætter i Ocean King Room
Pris pr. Person
Periode Dobbelt
05.05.19 - 28.09.19 16.895
Tilbud
Opholdet på Atlantis The Palm inkluderer fri entré til "Aquaventure Water Park" og til "The Lost Chambres Aquarium".
Bemærkninger
Kontakt os for pris på børn.
Ved ophold på Atlantis The Palm over nytår skal der betales obligatorisk nytårstillæg, som ikke er inkluderet i ovenstående. Ring venligst for prisen på nytårstillæg.


Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup – Dubai t/r med Emirates
 • Lufthavnsskatter
 • Transport Dubai lufthavn – hotel t/r
 • 7 x overnatninger på Atlantis The Palm i Ocean King Room med Morgenmad & aftensmad
 • (undtaget i perioden 23.12-05.01 hvor kun morgenmad er inkluderet)
 • Bidrag til Rejsegarantifond
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer og måltider udover nævnte
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold

De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.

Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

Indhent tilbud
x

Indhent tilbud

Ja tak! Send mig gerne tilbud på rejsen:
Atlantis The Palm

Bede om et tilbud ved at udfylde nedenstående formular og tryk på "send".

Mange tak for din henvendelse.

Blixen Tours vender tilbage hurtigst muligt.

 

Dubai

Få steder i verden finder man så store kontraster som i Dubai, og få steder byder på så mange aktiviteter og oplevelser på et forholdsvis lille område. Dubai kan derfor også være fortrinlig i kombination med en ferie på f.eks Maldiverne eller Seychellerne. Emiratet har 1,4 millioner indbyggere og er den næststørste af de 7 Forenede Arabiske Emirater.

Her er alt fra spændende markeder i historiske bydele til overdådige topmoderne shoppingcentre. Derudover byder Dubai på luksuriøse hoteller, spændende arkitektur, nogle af verdens bedste golfbaner, forlystelsesparker og fortrinlige strande.

Du kan besøge et spændende skibsværft, hvor man bygger den traditionelle Dhow-båd og, apropos, så er en Dhow-sejlads til fredelige fiskerlandsbyer en god udflugtsmulighed. Uden for den velplejede storby finder du dramatiske ørkenlandskaber, gigantiske sandklitter, bedouin- og fiskerlandsbyer og oaser, som ikke har ændret sig meget siden Laurence of Arabias tid.

Her er også fremragende vandremuligheder, hvor du kan nyde en spændende natur - en ørkensafari er et must, og den venlige befolkning giver gerne gæster indblik i deres kultur og traditioner.

Befolkningen i Dubai elsker sport og afholder mange konkurrencer i bl.a. sejlsport, bilrace og kamelvæddeløb. Fra ørkenens tidløse, stemningsmættede landskaber til livlig handel i byens souk og overdådige hoteller - Dubai tilbyder et kalejdoskop af attraktioner for den besøgende.

 

Lokal tid...

Rejsetid

6-7 timer

Fra Kastrup kan man flyve direkte uden stop til Dubai med Emirates eller Norweigan. Alternativt med Qatar med et stop i Doho eller KLM via Amsterdam.

Fra Hamborg findes ligeledes direkte fly med Emirates.

Ved rejser med Blixen Tours er transport fra lufthavn til hotel tur/retur altid inkluderet med mindre andet er nævnt.

Vejr og klima i Dubai


Vi bliver ofte stillet spørgsmålet 'Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dubai?

Klimaet i Dubai er varmt og tørt året rundt, så du kan rejse hertil uanset årstiden. Her er dog meget varmt om sommeren, som er fra juli til september, hvor dagtemperaturen ofte ligger omkring 40 C°. I disse måneder er hotellernes pools afkølet, ligesom der er aircondition overalt, så varmen er til at holde ud.

Resten af året er klimaet meget behageligt, og her kommer sjældent regn. Det eneste du skal være opmærksom på, når du planlægger din rejse til Dubai, er Ramadanen. De fleste restauranter uden for hotellerne holder nemlig lukket om dagen i denne periode.

Dubai er som sagt en skøn rejsedestination året rundt, men mange ynder særligt at rejse hertil i vintermånederne, hvor vejret hjemme er koldt og mørkt, og hvor vejret i Dubai næsten med sikkerhed er varmt og solrigt, og vandet er lunt. I denne periode kan nætterne være en smule kølige, så det er en god ide at medbringe en trøje, til hvis du skal ud om aftenen.


Klimatabel:

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Luft 24 25 28 32 37 39 41 40 39 35 31 26
Vand 21 23 25 27 29 34 37 37 32 30 25 23
Nedbør 11 36 22 8 1 0 0 0 0 0 2 14Bedste tidspunkt at besøge Dubai: oktober - juni.

Visum
Der kræves for danske statsborgere visum til Dubai som udstedes ved ankomst og gælder maksimum 30 dage. Man skal medbringe en gyldig returbillet og et pas. Visum til Dubai er gratis. Pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet. Har du i passet visa til Israel eller pas stemplet i Israel nægtes du indrejse til Dubai (De Forenede emirater).

Udenlandske statsborgere, samt personer med dansk flygtningepas eller fremmedpas, opfordres til at kontakte ambassade eller et konsulat for De Forenede Emirater.

Transport i Dubai
Skal man omkring i Dubai er Taxi meget brugt. De er lettilgængelige og priserne er moderate.

Restauranter og vand
I Dubai finder man næsten al slags mad: europæisk, japansk, thai, persisk og meget andet. Traditionel mad fra mellemøsten findes i stort udbud fra dyre restauranter til små lokale caféer.
Da muslimer ikke spiser svinekød, er dette ikke at finde på det arabiske menukort.
Næsten overalt er maden god og serviceniveauet højt.

Vandet fra hanerne er sikkert at bruge til bl.a. tandbørstning, men til at drikke anbefaler vi at man køber vand på flaske.

Alkohol
Alkohol servers generelt kun i restauranter og på barer tilknyttet hotellerne. Restauranter der ikke er tilknyttet hoteller har oftest ikke tilladelse til at servere alkohol.

Priser og drikkepenge
Prisniveauet på mad og drikkevarer ligger omkring det danske niveau.

På de fleste restauranter er service inkluderet, men ellers betaler man 10 % af regningens pålydende. Kuffertbærerer i lufthavn og på hoteller giver man typisk USD 2-3 afhængig af hvor meget bagage man har.

Taxichauffører forventer ikke drikkepenge.

Valuta
Forenede Arabiske Emiraters Dirhams (AED eller Dh).

Tidsforskel
De Forenede Arabiske Emirater er 3 timer foran dansk tid ved vintertid og 2 timer foran ved sommertid.

Sprog
De mest talte sprog er arabisk og engelsk, men der tales også hindi, urdu og farsi. Atmosfæren i Dubai er kosmopolitisk, da over 80% af landets indbyggere er udlændinge.

- Shoppingture
- Byture
- Alle former for vandsport
- Golf
- Vandreture
- Ørkensafari
- Forlystelsescentre
- Strandture
- Fremragende restauranter