Indhent tilbud
Bliv ringet op
Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Azura

Pris fra 44.495,-
Velegnet til par
Velegnet til par
Dykning
Dykning
Snorkling
Snorkling

Øko-boutique resort på Benguerra Island

Azura ligger på Benguerra island – en naturskøn ø i Bazaruto Marine Nationalpark. Kystbyen Vilanculos nås med fly fra Johannesburg, hvorefter der er enten 10 minutters helikopterrejse eller 15 minutters kørsel og 30 minutters bådrejse til øen.

Forude venter svajende palmer, ensomme hvide sandstrande, tyrkisblåt hav og enestående snorkle- og dykkeroplevelser.

Azura er Mozambiques første, øko boutique resort, og det er opført af lokale håndværkere, som udelukkende ved håndkraft har skabt de 20 unikke villaer.

Vejen hertil

Fra Vilanculos internationale lufthavn flyver man med helikopter til Benguerra island. Turen tager omkring 10 minutter. Man kan dog også komme til nationalparken med båd. Her tager turen omkring 1 time.

Beliggenhed...

 • Mozambique
 • Syd
 • Bazaruto
 • Benguerra Island
Hvorfor bo her?
 • Strandparadis
 • Barfodsluksus

Lokal tid...

Vurdering:
Standard

Hotellet har 20 villaer fordelt på 6 kategorier. 3 Beach villaer, 3 Luxury Beach villaer, 10 Infinity Beach villaer, Villa Amizade, Presidential Villa og 2 Royal Beach villaer (er klar til juli) – alle på første parket til stranden.

Alle villaerne har stort badeværelse med bruser, omklædningsværelse, hårtørrer, minibar og internationale stik. Udendørs er der privat pool, åben pavillion, solterrasse, dagssenge og dobbelt udendørs bruser.

Værelses- og suitefaciliteter

Minibar
Balkon/terasse
Privat pool
Udendørs privat bad/toilet
Hårtørrer

Hotellet har spa, PADI-dykkercenter og restaurant med fokus på udsøgt seafood serveret af et venligt og serviceminded personale. Der arrangeres snorkleture, dybhavsfiskeri (et af verdens bedste steder for marlin, sailfish og tun) og Dhow sejlads. På land arrangeres private strand picnics, landsbybesøg og Landrover strandture.

Romantikken er i højsædet på øen bl.a. i form af privat strandpicnic, hvor du og din udkårne køres til en øde strand med picnickurv og tæppe. Om aftenen dækkes op til middag på stranden i lyset af sterinlys og en stjernehimmel som ikke fås bedre. Den slående stilhed og ro på øen får dig til at glemme alt om hverdagens stress og jag.

Restaurant(er)
Spa/wellness
Børnepasning
Dykkercenter
Icon 1 Icon 4 Icon 5
7 nætter i Beach Villa
Pris pr. Person
Periode Dobbelt
07.01.19 - 14.12.19 44.495
Bemærkninger
Prisen inkluderer:
Alle måltider
Lokal øl og spiritus samt husets vin
Sodvand, te,kaffe & vand
Sunset Cocktail
1 stk.Land Rover Island Drive
1 Sunset Dhow Cruise
Brug af snorkelingsudstyr
Brug af kajak og paddleboard

Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Vilankulos t/r på økonomiklasse med skift undervejs
 • Lufthavnsskatter, brændstoftillæg og afgifter
 • Helikopter Vilankulos - Azura Benguerra Island t/r
 • 7 nætter på Azura Benguerra Island i Beach Villa
 • All Inclusive
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, sikkerhedsfond og ansvarsrisiko
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer og måltider udover nævnte
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold

De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.

Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

Indhent tilbud
x

Indhent tilbud

Ja tak! Send mig gerne tilbud på rejsen:
Azura Benguerra Island

Bede om et tilbud ved at udfylde nedenstående formular og tryk på "send".

Mange tak for din henvendelse.

Blixen Tours vender tilbage hurtigst muligt.

 

Mozambique

Her er 2500 kilometer uspoleret kyst med marinereservater, der er oprettet for at beskytte nogle af verdens smukkeste koralrev, fugle og fiskeliv. Du vil også kunne være tæt på hvaler og delfiner. 

Mange års borgerkrig ødelagde desværre en del af landets dyrebestand og havde negativ indflydelse på økonomien.
Derfor udeblev turismen, men den er dog i dag vendt tilbage.

Mozambique er i hastig bedring, og infrastrukturen er under opbygning.

Se rejser til Mozambique 

 

Lokal tid...

Rejsetid

18-24 timer afhængig af flyselskab og destination

Rejser til Mozambique går typisk via Johannesborg i Sydafrika eller Nairobi i Kenya.

Herfra flyver bl.a. South African Airways, Precision Air, Kenya Airways og TAP.

Halvøen Bazaruto Archipelago byder på kilometerlange kridhvide strande med kokospalmer og azurblåt hav.
Her er eksklusive lodges med fremragende service og udsøgt mad. Især de lokale fiskeretter er i særklasse.

Dyk ved det fantastiske rev eller tag på sejltur i en traditionel Dhow. Tag også en tur ind til områdets største by, Vilanculos, hvor der er livlig handel og du kan købe kunsthåndværk til rimelige priser, se på spændende arkitektur i og nyde det lokale køkken på en af de hyggelige restauranter.
Kysten har igennem århundreder været centrum for megen handel fra Arabiske stater og Asien. I 1500-tallet blev landet koloniseret af europæerne med portugiserne i spidsen og derfor præges Mozambique af både den arabisk-afrikanske swahilikultur, den lokale afrikanske og den portugisiske kultur.

De to hovedsprog er swahili og portugisisk.

Velkommen til en enestående og idyllisk kyst.

Klima og vejr i Mozambique

Herunder finder du en beskrivelse af klimaet i Mozambique og hvornår er det bedste rejsetidspunkt til Mozambique.

Ingen kan dog forudsige vejret – slet ikke nu hvor vejret i Afrika bliver mere og mere uforudsigeligt, sandsynligvis på grund af den globale opvarmning, og vi pludseligt ser regnbyger i ørkenen og omfattende tørke, når det burde regne. Derfor giver denne beskrivelse udelukkende et generelt overblik over vejret og klimaet i Mozambique hen over året.


Mozambiques kystlinje strækker sig over næsten 2.000 km, dækker breddegrader fra omkring 11° til 27° syd og har en tropisk havstrøm, der løber fra nord til syd i hele dens længde året rundt.

På trods af at Mozambique dækker over flere breddegrader, så følger hele landet mere eller mindre den samme vejrtype, som er typisk for det sydlige Afrika. Her falder størstedelen af regnen mellem december og marts – dog varer regnen nogle få uger længere i den nordlige del end den sydlige. I denne periode kan luftfugtigheden være meget høj, hvilket kan føles ubehageligt.

Størstedelen af den nedbør, der falder i Mozambique, kommer med sydøstpassaten, og kigger man på et verdenskort, så vil man opdage, at landet faktisk ligger i læ af Madagaskar. Det giver Mozambique både en ret lav årlig mængde nedbør og samtidig en rigtig god beskyttelse mod de tropiske storme og lejlighedsvise cykloner, som bevæger sig i retning af landet i denne periode.

I april og maj stilner regnen af, solen kommer frem og luftfugtigheden falder. Det gode vejr spreder sig gradvist fra syd til nord.

Perioden fra juni til oktober er for de fleste det bedste tidspunkt at rejse til Mozambique. Som oftest er det perfekt tropisk vejr; skyfrit, masser af sol og næsten ingen regn. Men faktisk er juni, juli og august de køligste måneder i Mozambique. Så selvom dagtemperaturen nemt kommer over 30 °C, så kan du få brug for et let tæppe til om natten.


I september og oktober er det fortsat tørt. Dagtemperaturen stiger, mens det stadig bliver ret køligt om natten.

Vejret i november måned er sværere at forudsige. Selvom de fleste dage fortsat er solrige og varme, så kan det også være tidspunktet for de første regnbyger. Regnen kommer generelt tidligere i den nordlige del af landet end i den sydlige.

Klimatabel:

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Luft 30 31 29 28 27 25 24 26 27 28 28 29
Vand 26 27 27 26 25 24 23 22 23 24 25 25
Nedbør 130 125 125 53 28 20 20 13 28 48 81 97

Visum
Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder udover ophold. Børn op til 18 år kan indrejse uden eget pas, hvis de er indskrevet i forældrenes pas.
Ved turistrejser til Mozambique kræves der visum for danske statsborgere. Visum skal søges inden ankomst til Mozambique dog ikke tidligere end 60 dage før indrejse. Visummet ansøges hos Mozambiques ambassade i Sverige og koster cirka kr. 500,- plus porto.

Areal
801.000 km2

Indbyggere
20 mio.

Hovedstad og største by
Maputo

Sprog
portugisisk

Valuta
Metical (MZM)

- Alle former for vandsport
- Vandring i naturreservat
- Fugleture til vands og til lands
- Diskeri, både tæt på land og dybhavsfiskeri
- Tur til Vilanculos - farverigt bymiljø med markeder, bygninger i kolonistil og fremrangende seafood restauranter
- Sejlture til øer, delfiner, hvaler og fulge