Indhent tilbud
Bliv ringet op
Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag fra kl. 9-17 og fredag 9-16

DAMAC Maison Cour Jardin

Pris fra 8.995,-
Velegnet til par
Velegnet til par
Børnevenlig
Børnevenlig

DAMAC Maison Cour Jardin

Ved centrum af en af verdens mest spændende, imponerende og forskelligartede byer, ligger hotellet DAMAC Maison Cour Jardin Dubai.

Hotellet har en fin beliggenhed til at udforske byens mange storslåede attraktioner, uanset om du besøger byen i forbindelse med forretninger eller ferie. De moderne værelser og suiter er rummelige, velindrettede og komfortable. Her får du et perfekt udgangspunkt for et spændende ophold i metropolen Dubai.

Beliggenhed...

 • Dubai
 • City

Lokal tid...

Vurdering:
Standard

DAMAC Maison Cour Jardin byder på 355 værelser og suiter med et, to eller tre værelser.

Værelserne og suiterne er indrettet med marmorgulve, komfortable møbler, badeværelser, fuldtudstyret køkken med køleskab, fryser, køkkenudstyr og redskaber, LCD fjernsyn, opholds- og spiseområde og trådløst internet.

Suiterne er derudover indrettet med king-size seng, en-suite badeværelser med separat badekar og eksklusive Elemis produkter, der er et prisvindende britisk hudplejebrand.

Værelses- og suitefaciliteter

Aircondition
Sikkerhedsboks
Internet, trådløs
TV, fladskærm
Badekar
Køkken
Te-/kaffe-maskine
Telefon
Hårtørrer
Roomservice

Ønsker du at opleve byen og dens utallige attraktioner, så kan du frit benytte shuttlebussen til Dubai Mall eller lade hotellet hjælpe dig med at booke en bil, der kan tage dig rundt i byen. Dubai gemmer på et utal af imponerende paladser og gamle bygninger, enorme indkøbscentre, eksklusive hoteller, caféer og restauranter, luksusbutikker og meget mere, som alt sammen er et besøg værd.

På hotellet kan du få rørt musklerne i fitnesscenteret og bagefter nyde en behagelig massage i spaen og slappe af i jacuzzien, saunaen eller i dampbadet. Du kan svømme en tur i poolen eller slappe af på dit værelse.

Fitness center
Restaurant(er)
Swimmingpool
Spa/wellness
Concierge
Laundry service
Møde- og konferencefaciliteter
Roomservice
Jacuzzi/Hot tub
Internet, trådløs (gratis)
Shuttle Service
Limousine-service
Icon 1 Icon 3
5 nætter i Deluxe Room
Pris pr. Person
Periode Dobbelt
15.06.18 - 21.08.18 8.995
22.08.18 - 11.10.18 9.895
Bemærkninger
Jul og Nytår
Ved rejse over Nytår vil der være et tillæg til de nævnte priser.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup – Dubai t/r med Emirates
 • Lufthavnsskatter
 • Transport Dubai lufthavn – hotel t/r
 • 5 x overnatninger på Damac Maison Cour Jardin med morgenmad
 • Bidrag til Rejsegarantifond
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer og måltider udover nævnte
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold

De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for udsolgte hoteller og fly.

Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

Indhent tilbud
x

Indhent tilbud

Ja tak! Send mig gerne tilbud på rejsen:
Damac Maison Cour Jardin

Bede om et tilbud ved at udfylde nedenstående formular og tryk på "send".

Mange tak for din henvendelse.

Blixen Tours vender tilbage hurtigst muligt.

 

Dubai

Få steder i verden finder man så store kontraster som i Dubai, og få steder byder på så mange aktiviteter og oplevelser på et forholdsvis lille område. Dubai kan derfor også være fortrinlig i kombination med en ferie på f.eks Maldiverne eller Seychellerne. Emiratet har 1,4 millioner indbyggere og er den næststørste af de 7 Forenede Arabiske Emirater.

Her er alt fra spændende markeder i historiske bydele til overdådige topmoderne shoppingcentre. Derudover byder Dubai på luksuriøse hoteller, spændende arkitektur, nogle af verdens bedste golfbaner, forlystelsesparker og fortrinlige strande.

Du kan besøge et spændende skibsværft, hvor man bygger den traditionelle Dhow-båd og, apropos, så er en Dhow-sejlads til fredelige fiskerlandsbyer en god udflugtsmulighed. Uden for den velplejede storby finder du dramatiske ørkenlandskaber, gigantiske sandklitter, bedouin- og fiskerlandsbyer og oaser, som ikke har ændret sig meget siden Laurence of Arabias tid.

Her er også fremragende vandremuligheder, hvor du kan nyde en spændende natur - en ørkensafari er et must, og den venlige befolkning giver gerne gæster indblik i deres kultur og traditioner.

Befolkningen i Dubai elsker sport og afholder mange konkurrencer i bl.a. sejlsport, bilrace og kamelvæddeløb. Fra ørkenens tidløse, stemningsmættede landskaber til livlig handel i byens souk og overdådige hoteller - Dubai tilbyder et kalejdoskop af attraktioner for den besøgende.

 

Lokal tid...

Rejsetid

6-7 timer

Fra Kastrup kan man flyve direkte uden stop til Dubai med Emirates eller Norweigan. Alternativt med Qatar med et stop i Doho eller KLM via Amsterdam.

Fra Hamborg findes ligeledes direkte fly med Emirates.

Ved rejser med Blixen Tours er transport fra lufthavn til hotel tur/retur altid inkluderet med mindre andet er nævnt.

Vejr og klima i Dubai


Vi bliver ofte stillet spørgsmålet 'Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dubai?

Klimaet i Dubai er varmt og tørt året rundt, så du kan rejse hertil uanset årstiden. Her er dog meget varmt om sommeren, som er fra juli til september, hvor dagtemperaturen ofte ligger omkring 40 C°. I disse måneder er hotellernes pools afkølet, ligesom der er aircondition overalt, så varmen er til at holde ud.

Resten af året er klimaet meget behageligt, og her kommer sjældent regn. Det eneste du skal være opmærksom på, når du planlægger din rejse til Dubai, er Ramadanen. De fleste restauranter uden for hotellerne holder nemlig lukket om dagen i denne periode.

Dubai er som sagt en skøn rejsedestination året rundt, men mange ynder særligt at rejse hertil i vintermånederne, hvor vejret hjemme er koldt og mørkt, og hvor vejret i Dubai næsten med sikkerhed er varmt og solrigt, og vandet er lunt. I denne periode kan nætterne være en smule kølige, så det er en god ide at medbringe en trøje, til hvis du skal ud om aftenen.


Klimatabel:

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Luft 24 25 28 32 37 39 41 40 39 35 31 26
Vand 21 23 25 27 29 34 37 37 32 30 25 23
Nedbør 11 36 22 8 1 0 0 0 0 0 2 14Bedste tidspunkt at besøge Dubai: oktober - juni.

Visum
Der kræves for danske statsborgere visum til Dubai som udstedes ved ankomst og gælder maksimum 30 dage. Man skal medbringe en gyldig returbillet og et pas. Visum til Dubai er gratis. Pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet. Har du i passet visa til Israel eller pas stemplet i Israel nægtes du indrejse til Dubai (De Forenede emirater).

Udenlandske statsborgere, samt personer med dansk flygtningepas eller fremmedpas, opfordres til at kontakte ambassade eller et konsulat for De Forenede Emirater.

Transport i Dubai
Skal man omkring i Dubai er Taxi meget brugt. De er lettilgængelige og priserne er moderate.

Restauranter og vand
I Dubai finder man næsten al slags mad: europæisk, japansk, thai, persisk og meget andet. Traditionel mad fra mellemøsten findes i stort udbud fra dyre restauranter til små lokale caféer.
Da muslimer ikke spiser svinekød, er dette ikke at finde på det arabiske menukort.
Næsten overalt er maden god og serviceniveauet højt.

Vandet fra hanerne er sikkert at bruge til bl.a. tandbørstning, men til at drikke anbefaler vi at man køber vand på flaske.

Alkohol
Alkohol servers generelt kun i restauranter og på barer tilknyttet hotellerne. Restauranter der ikke er tilknyttet hoteller har oftest ikke tilladelse til at servere alkohol.

Priser og drikkepenge
Prisniveauet på mad og drikkevarer ligger omkring det danske niveau.

På de fleste restauranter er service inkluderet, men ellers betaler man 10 % af regningens pålydende. Kuffertbærerer i lufthavn og på hoteller giver man typisk USD 2-3 afhængig af hvor meget bagage man har.

Taxichauffører forventer ikke drikkepenge.

Valuta
Forenede Arabiske Emiraters Dirhams (AED eller Dh).

Tidsforskel
De Forenede Arabiske Emirater er 3 timer foran dansk tid ved vintertid og 2 timer foran ved sommertid.

Sprog
De mest talte sprog er arabisk og engelsk, men der tales også hindi, urdu og farsi. Atmosfæren i Dubai er kosmopolitisk, da over 80% af landets indbyggere er udlændinge.

- Shoppingture
- Byture
- Alle former for vandsport
- Golf
- Vandreture
- Ørkensafari
- Forlystelsescentre
- Strandture
- Fremragende restauranter