Indhent tilbud
Bliv ringet op
Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Barfodsluksus i Oman og shopping i Dubai

9 dage / 7 nætter, pris fra 23.495,-
Lande
OMAN, DUBAI
Varighed
9 dage / 7 nætter
Barfodsluksus i Oman og shopping i Dubai

Hideaway luksus i Oman på Six Senses Zighy Bay i stor privat villa med egen pool og 2 nætter i Dubai på The Palace Downtown

 • Barfodsluksus i Oman
 • Lækre villaer med privat pool
 • Luksus i Dubai på bedste beliggenhed

Strand luksus i Oman og shopping i Dubai

Bo på det helt unikke Six Senses Zighy Bay, Oman i stor privat villa med egen pool og 2 nætter i Dubai på The Palace Downtown.
5 nætter i Oman og 2 nætter i Dubai
Pris pr. Person
Periode Dobbelt
01.09.19 - 28.09.19 23.495
29.09.19 - 30.09.19 24.495
01.10.19 - 04.10.19 30.095
05.10.19 - 12.10.19 30.495
Tilbud
Early Bird rabat
I ovennævnte priser er indregnet Early Bird rabat. Ved bestilling senere end 60 dage før afrejse vil der være et tillæg til nævnte priser.

Børn
Kontakt os på telefon 7674 0070 for attraktive priser på børn.


Prisen inkluderer
 • Fly med fra Kastrup - Dubai t/r
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Privat transport fra Dubai lufthavn - Six Senses Zighy Bay t/r
 • 5 nætter på Six Senses Zighy Bay i Pool Villa med morgenmad
 • 2 nætter på The Palace Downtown i Deluxe Room med morgenmad
 • Privat transport fra The Palace Downtown til lufthhavn
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer og måltider udover nævnte
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold

De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.

Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

Indhent tilbud
x

Indhent tilbud

Ja tak! Send mig gerne tilbud på rejsen:
Barfodsluksus i Oman og shopping i Dubai

Bede om et tilbud ved at udfylde nedenstående formular og tryk på "send".

Mange tak for din henvendelse.

Blixen Tours vender tilbage hurtigst muligt.

 

1001 nats eventyr

Magiske historier om Sindbad søfareren og turbanklædte mænd i lange dishdashas klædedragter. Beduinerne der trækker deres kameler gennem ørkenens endeløse vidder og gravtårne, hvis oprindelse går længere tilbage i historien end de egyptiske pyramider.

I Oman kan alle disse eventyrlige ting opleves, og rejser man med åbent sind, vil mødet med den arabiske verden blive en 1001 nats rejse
tilbage til svundne tider.

Sultandømmet Oman på den arabiske halvø begyndte først i starten af 1990’erne at åbne op for turismen. Det foregik nænsomt og med stor hensyntagen til landets naturskat. Masseturisme var uønsket, og i stedet blev der satset på ’value for money’ turismen, hvor man fokuserede på at give turisterne en unik og anderledes ferieoplevelse.

I hovedstaden Muscat findes pragtfulde moskeer og paladser og suq’en (markedet) med alle de duftende krydderier og kulørte varer. Muscat betyder ankerplads, og byen var tilbage i tidernes morgen det sidste sted de sørejsende havde mulighed for at proviantere inden den lange rejse til Indien.

Oman, hvis areal er syv gange større end Danmark, er kendt for sin storslåede natur. Betagende ørkenlandskaber, kløftede bjergområder, grønne oaser, frugtbare kystsletter med dadelplantager og endeløse strande præger det smukke land.

 
De 1700 kilometer fredet kyststrækning er et yndet turistmål for badegæster. Her findes ingen kæmpemæssige hotelkomplekser, og området er et sandt paradis for dykkere. Her kan man nemlig tage på en forunderlig rejse ned i dybet og opleve op mod 100 forskellige koral arter og svømme blandt kulørte fiskestimer.

Hvert år kommer 100.000 havskildpadder op på strandene ved Ras al Hadd og Ras al Jinz. Området må kun besøges under opsyn, for skildpadderne skal kunne lægge deres æg i fred. Overlever de små nyudklækkede skildpadder senere rejsen fra de dybe sandhuller og ud til havet er der chance for, at de 30 til 50 år senere vender tilbage som kønsmodne skildpadder og sikrer en videreførelse af slægten.

I den indre del af Oman kan man komme på eventyrrejse og opleve idylliske bjerglandsbyer, dybe slugter, gamle borge og imponerende fæstningsværker. Befolkningen har levet her i årtusinder beskyttet af de 3.000 meter høje Hajarbjerge. I tidernes morgen dannede denne bjergkæde en uovervindelig naturborg, men i dag findes der kortlagte ruter, så turisterne kan komme på trekking til de mest fantastiske udsigtspunkter.

Velkommen til en anderledes smuk ferieoplevelse i Oman. 

Lokal tid...

Rejsetid

7-9 timer

Halvøen Musandam
Fjordlandskaber og undervandsparadis. Musandam, en eksklave af Sultanatet ved den nordlige ende af den arabiske halvø, er et betagende fjordlandskab, som næsten kun kan udforskes fra vandet med en båd.

Kystsletten Al Batinah
Plantager og tyre. Dadler, bananer, limoner, mangoer, tomater, gulerødder, auberginer, squash, kartofler — alt dette og mange andre grøntsager dyrkes på en 270 kilometer lang kyststribe mellem Muscat og Sohar. Plantage efter plantage, landsby efter landsby. Her lever en fjerdedel af Omans befolkning. De dækker hovedparten af landets behov for landbrugsprodukter, men fortærer naturligvis også en hel del af dem selv.

Derfor betegnes Batinah-sletten af omanerne også gerne som landets mave. Flader, som kan dyrkes, har i denne region altid været sjældne og derfor også eftertragtet.

Beboerne på denne kyststribe har derfor i mange århundreder været nødt til at beskytte sig mod invasioner. De byggede et tæt netværk af enkle flugtborge, men også fæstningsanlæg som dem af Nakhl, Barka, Rostaq og Al Hazm, der den dag i dag hører til landets mest betydningsfulde og seværdige.

Hver fredag eftermiddag finder et særligt ritual sted ved Barka. Her mødes egnens bønder med deres tonstunge pukkelkvæg til tyrekamp — eller rettere sagt til tyreskubning. Kæmperne står roligt midt i arenaen og presser hovederne mod hinanden. Den, der først viger, har tabt, og kampen er afsluttet. Intet dyr må nemlig blive såret ved den omanske tyrekamp — dyrene er for værdifulde, og der er ikke længe til den næste fredag.

Muscat og omegn
Paladser som fra tusind og en nat. Muscat overrasker den besøgende med mange eksempler på imponerende moderne arabisk arkitektur. Det er en ny by, planlagt med omhu og bygget i løbet af de sidste 30 år.

Capital Area strækker sig fra de historiske bydele Matrah og Muscat 50 kilometer langs kysten. Mellem stejle mørke klipper står hvide bebyggelser, pragtfulde moskeer og paladser, og igen og igen har man udsigt over det blå lysende hav og udstrakte sandstrande.

Hvis man her leder efter orientalsk leben, er man kommet til det rette sted i bydelen Matrah. Luften i souq’en (markedet) er fyldt med duften af ædle krydderier og røgelse. I butiksboderne tårner varerne sig op. Kulørte stoffer, ædle duge, guld- og sølvsmykker, husholdningsartikler og sko, legetøj og plastblomster — her kan man få næsten alt.

Fra suq’en er det kun få minutters gang til frugt- og fiskemarkedet. Fiskerne lander i morgentimerne deres fangst direkte ved markedets mole; et uforglemmeligt skuespil. Den velbeskyttede havn var før i tiden skibenes sidste mulighed for at forsyne sig med vand inden den lange sejlads til Indien og havde derfor stor betydning.

Muscat betyder ankerplads. Interessante vidnesbyrd om disse forlængst svundne tider finder man i Muscat i Bait al Zubair Museum og Muscat Gate Museum. Byens mest kendte bygningsværk er sikkkert Al Bustan Palace Hotel, som ligger få bugter længere væk. En palmehave ved den hvide strand, omkranset af pittoreske mørke klipper — som et fatamorgana rejser denne pragtbygning sig foran drømmekulissen. Ikke spor mærkeligt, bygningen af eksperter allerede flere gange er blevet præmieret som et af verdens bedste hoteller.

Al Dhahirah
Oliefelter og ældgamle grave. Al Dhahirah betyder «ryg» og er betegnelsen for den halvørkenagtige slette, som strækker sig fra den vestlige kant af de nordlige Hajarbjerge til klitterne af den store arabiske sandørken, Rub al Khali.

For mere end 4000 år siden blev der i bjergene bag Ibri i stort omfang udvundet og forarbejdet kobber, som derefter med skibe blev leveret til højkulturerne i Mesopotamien og Indusbækkenet. Begyndelsen til en stor søhandelstradition. I dag finder man fra denne tid til stadig slaggebjerge og frem for alt utallige bikubegrave, der består af stenplader i mange lag, samt store, cirkelrunde fællesgrave.

Nekropolen i regionen omkring Bat og Amlah betragtes som den største fra denne epoke på verdensplan og er derfor UNESCO-verdensarv. Ibri var en gang vareomladningssted for golfkystens berygtede pirater. Disse tider er ganske vist forlængst forbi, men man imponeres stadig af en store suq og den store fæstning midt i oasen.

I grænseområdet til Saudi-Arabien ligger de berygtede saltpander af Umm as Samim, «giftens moder». Et område, som man den dag i dag næsten ikke kan trænge igennem, selv med de mest moderne køretøjer. Selv om de tilstødende sletter i dette grænseområde forekommer afvisende, er de meget vigtige for landet.

Her, rundt om Fahud, banker Omans økonomiske hjerte, her ligger nogle af de vigtigste oliefelter. Denne region er Omans varmeste — temperaturer på mere end 50 grader er normale om sommeren. Skygge findes ikke. Solen brænder lodret ned på udvindingsanlæggene, varme vinde ser ud til at forbrænde alt.

Al Dakhiliyah
Slugter, borge og terassefelter. Terassefelter i stejle skråninger, storslåede canyons og slugter, idylliske bjerglandsbyer, imponerende fæstninger og paladser — Dakhiliyah har i mange hundrede år været Omans kulturelle hjerte. Her var mennskerne beskyttet mod angreb, flankerne af de 3000 meter høje Hajarbjerge dannede en uovervindelig naturlig borg.

Hvis man vil storme den i dag, følger man de godt markerede trekkingstier op til betagende udsigtspunkter i svimlende højder — en anstrengelse, som betaler sig!

Et tæt netværk af vandkanaler går gennem den uvejsomme bjergverden og sørger for, at små grønne paradiser uventet opstår af ingenting.

Nizwa og også Bahla var en gang hovedstæder. Tilsvarende imponerende er deres arkitekur. De meget store lerforekomster ved Bahla gjorde det muligt at omhegne hele oasen med en 12 kilometer lang mur. Som bjerge af ler rejser fæstningen Hisn Tamah sig af dadelpalmernes grønne hav.
For tiden restaureres den skånsomt i den
gamle lerbygningstradition under opsyn af UNESCO, som har optaget bygningen på listen over verdenskulturarv. I fæstningen af Jabrin mødtes i det 17. århundrede filosofferne, litteraterne, kunstnerne og musikerne. De kunstfærdigt udformede rum og de malede trælofter gør dette kulturpalads til landets vigtigste bygningsmindesmærke.

Øst - Al Sharqiyah
Et hav af farver og former. Langsomt, men ustandseligt flytter honniggule sandklitter på mørkerød jord sig mod det azurblå hav. Gyldent lyser strandene ved Ras al Jinz, hvor havskildpadder i tusindvis hvert år lægger deres æg.

Provinsen Sharqiyah ved den arabiske halvøs yderste østlige kant præges af stærke kontraster, farvernes spil og landskabets former. Men også forskellige livsstile støder her på hinanden. Beduinerne af Wahiba trækker stadig omkring i sandhavets uendelige vidder med deres kameler, geder og palmegrenshytter. Frihed og mobilitet er vigtigere for dem end ejendele.

Beboerne af oaserne i ørkenens udkant bygger derimod pragtfulde huse, som de dog måtte forsvare i mange århundreder. Utallige vagttårne og bygninger, der er armeret som fæstninger, vidner om turbulente tider, men også om fortidens rigdom. Husenes tunge portaler, der er pyntet kunstfærdigt med træskæringer, stammer fra Østafrika, blev bragt til havnen Sur med skibe og transporteret videre derfra med kameler.

Mellem bjerge og ørken forløb den mest betydningsfulde karavanevej fra Sur til landets indre. Sur var porten til Zanzibar og Indien, omladningsplads for krydderier, elfenben, guld og silke. Nu som før bygges her dhows, de smidige arabiske både med den elegante bov.

Sydøst - Al Wusta
Omans ark. Faunaen og floraen i dette biosfærereservat er enestående. Foruden ca. 300 oryx-antiloper lever her arabiske gazeller og den sjældne nubiske stenbuk, vildkatte, honninggrævlinger, ørkenræve og ulve, ørkenharer og det ethiopiske pindsvin. Men også 180 forskellige fuglearter har man iagttaget her indtil nu, deriblandt så sjældne fugle som kravetrappen.

Fredningsområdet er ikke kun begrænset til ørkenområderne i landets indre, men går det det Indiske Ocean. Den mere end 300 kilometer lange kyst er en af landets smukkeste og mest afvekslende. Ingen strand ligner den anden. Hvid sandstrand følger efter stejle mørke klipper, turkisblå laguner strækker sig dybt ind i landet og er populære rastepladser for de lyserøde flamingoer. Alger farver vandet i søerne ved Khor Ghawi lysende pink.

En kyst fuld af overraskelser og opdagelser. Larmende slår havets bølger mod klipperne under sommermonsunen. Ingen fisker vover sig ud på det kogende hav i denne periode.

P.g.a. det høje næringsstofindhold og den fremragende vandkvalitet er Omans farvande særlig rige på fisk — endog 13 forskellige hval- og delfinarter boltrer sig her.

Syd: Dhofar
Allerede for to årtusinder siden drog romerne ud for at opdage mirakellandet i orienten, hvor der fandtes træer, fra hvis bark der dryppede guld. Guld i form af en kostbar harpiks. Arabia felix kaldte romerne det — lykkelige Arabien.
De nåede dog aldrig frem til det sted, de længtes efter.

Røgelsesharpiksens duft er allestedsnærværende i Dhofars landsbyer og byer, hverdagen er utænkelig uden den. Hvis man besøger den gamle suq i Salalah, dykker man ned i en raffineret dufternes verden.

Dhofars kvinder er berømte for deres ekskvisitte duftblandinger af røgelse, myrra, sandeltræ og blomsteressenser. Opskrifterne er hemmelige og går i arv fra moderen til døtrene.

Når den arabiske halvø om sommeren synker ned i gloende hede, søger tusindvis af turister fra golfstaterne tilflugt fra heden i Salalah.

Fra juli til september dyppes denne kyststribe nemlig af monsunens udløbere i tæt tåge og støvregn.

Vegetationen i bjergene ser ud til at eksplodere — et koldt grønt paradis midt i en glohed ovn. Salalah, den lysende, er Omans næststørste by. Med 15 kilometer strækker den sig langs en endeløs sandstrand, omgivet af et subtropisk plantagebælte. Under kokospalmernes grønne tag trives bananer og papajas specielt godt.

De modne søde frugter tilbydes ved vejkanten — en fristelse, som er svær at modstå.

Klima og vejr i Oman

Hvornår er det bedst at rejse til Oman?

Klimaet i Oman er varmt og tørt det meste af året. Her er to årstider; sommer og vinter. Om sommeren er temperaturen meget høj og kan til tider overstige 50
°C. Om vinteren ligger temperaturen gennemsnitligt på 25 °C, men kan nå ned omkring 17 °C.


Som noget ganske særligt for Oman, så er her kun regntid i den sydlige del af landet. Den starter i juni og slutter i september, og særligt i juli og august kan man forvente regn de fleste dage. I resten af landet kommer der meget sjældent regn. Når den kommer er det som kortvarige og kraftige byger, og som oftest i bjergområderne.

Det bedste tidspunkt at rejse til Oman er fra oktober til marts, hvor temperaturen er behagelig og vandet er lunt – og det er uden for monsunsæsonen.

Muscat – det nordlige Oman
I det nordlige Oman er klimaet meget som ved middelhavet. Temperaturen ligger mellem 26-50 °C. De varmeste måneder er maj til juli og de koldeste er december til februar.

Klimatabel (Muscat):

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Luft 26 26 30 35 40 40 39 36 36 35 31 27
Vand 24 24 24 27 29 31 31 30 29 29 27 25
Nedbør 13 25 16 17 7 1 0 1 0 1 7 13


Salalah – det sydlige Oman
I den sydlige del af Oman er klimaet mere tropisk, og temperaturen ligger på 27-32 °C året rundt. Her skal man være opmærksom på monsunsæsonen, som er fra juni til september.

Klimatabel (Salalah):

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Luft 27 27 30 32 33 33 30 29 30 31 30 28
Vand 25 25 26 28 29 28 25 24 25 28 27 26
Nedbør 2 4 8 6 7 5 28 26 4 5 1 3

Pas og visum
Der kræves visum ved rejser til Oman for danske statsborgere. Visum kan købes ved indrejse eller online inden afrejse og koster OMR 20 (svarer til cirka kr. 315) per person for en enkelt indrejse ved ophold i maksimum 30 dage.

Link til online ansøgning af visum:
https://evisa.rop.gov.om/
(Den online ansøgningsproces kan være omstændig og besværlig. Du skal først registerere dig som bruger, og derefter starter ansøgningsprocessen.)

Dit pas skal være gyldigt 6 måneder efter opholdet. Det er vigtigt at du har tilstrækkeligt med blanke viseringssider i dit pas. Visse lande kræver, at der er minimum 2 blanke sider overfor hinanden.

Har du i passet visa til Israel eller pas stemplet i Israel kan du nægtes indrejse til Oman. Udenlandske statsborgere, samt personer med dansk flygtningepas eller fremmedpas, opfordres til at kontakte ambassade eller et konsulat for Oman.

Indbyggere
3,6 millioner (andel udlændinge ca. 25 procent), med 7,8 indbyggere pr. kvadratkilometer en af verdens tyndest befolkede stater

Landesprog
Arabisk er det officielle sprog, andre udbredte sprog er swahili, urdu og hindi. Desuden er engelsk et gængst omgangs- og handelssprog.

Religion
Islam (overvejende ibaditer) og andre religioner respekteres.

Areal
Oman er 7 gange så stor som Danmark med 309.500 kvadratkilometer (Danmark 43.094)
1.700 km lang kystlinie

Landets bredde
Landet er 800 km i bredde hvor størst afstand og 50 km på mindste stræk.

Beskaffenhed
Sand- og grusørkener samt bjerge og oaser.

Højeste punkt
Jebel Shems (3.009 m), frugtbare kystsletter i nord og syd

Beliggenhed og grænser
Ved den yderste østlige udkant af den arabiske halvø; i vest grænsende op til de Forenede Arabiske Emirater og Saudi-Arabien, i sydvest til Yemen.

Alkohol og rygning
Alkohol er ikke en del af den islamiske kultur og bliver derfor kun serveret på licenserede restauranter og hoteller. Drik venligst ikke alkohol offentligt eller udenfor de licenserede virksomheder.
Under Ramadans Hellige Måned er alkohol kun serveret på licenserede hoteller til boende gæster og er tilgængelig via 24 timers roomservice.
Det er til enhver tid strengt forbudt at køre bil mens beruset. Dette straffes med 48 timer i fængslet.

Rygning er forbudt i alle lukkede offentlige steder som fx indkøbscentre, hotellobbies, restauranter, de fleste barer samt offentlig transport.

Drikkepenge
Drikkepenge gives til portører, guider, chauførrer og restaurant personale.
Sørg altid for at have mindre sedler ved hånden til drikkepenge.

Påklædning
Vi anbefaler at du er påklædt løst, behageligt tøj da det vil blive varmt og behageligt fodtøj til gåture, samt en solhat.
Oman er er et muslimsk land derfor er det vigtigt at iagttage en vis påklædning. Offentlige steder bør kvinder iført beklædningsgenstande der dækker deres overarme og ben. De bør ikke ankomme klædt i shorts, tætsiddende bukser eller kjoler der er med bar ryg eller korte. Mænd bør være iført lange bukser og trøjer. Shorts og soltoppe bør kun blive anvendt på stranden
eller ved poolen.

Når du besøger Sultan Qaboos Grand moskéen bedes du tjekke om du er iført transperant, tætsiddende tøj eller hvide bukser.
Alle bukser skal være lange og ærmerne skal gå til håndleddet. Kvinder forlanges desuden at være iført tørklæde og dække deres skuldre og bryst.

Ramadan
I Ramadan er det ikke tilladt at spise, drikke eller ryge i offentligheden og det anbefales at afstå fra at bade og solbade i wadier (floder i ørkenen) og på offentlige strande.

Telefon og internet
Der er mobildækning de fleste steder, dog kan der være områder på landet hvor der ikke er dækning.

Hotellerne har generelt internet, og der betales typisk ekstra herfor.

Tidszone
Dansk sommertid: + 2 timer
Dansk vintertid: + 3 timer

Toldformaliteter
Der er ingen vekslingsbegrænsninger i Oman og ingen toldafgifter af personlige genstande. Besøgende kan toldfrit indføre 400 cigaretter og 2 liter spiritus samt 2 liter vin. En rimelig mængde parfume er også tilladt.

Valuta
Møntenheden i Oman er Omani Rial (OMR). Omani Rial kan købes ved ankomst til Muscat International Airport. Der findes hæveautomater i de fleste byer og på nogle hoteller.

Åbningstider
Den officiele weekend varer fra fredag til lørdag, hvor fredag er dagen for bønnen.
Åbningstiden for store supermarkeder som Lulu Hypermarket er dagligt fra 8:00 til 23:00. The Souk er åben fra 9:00 til 13:00 og fra 16:00 til 20:30, om fredage kun til kl. 11:00 og så igen om aftenen. Sultan Qaboos moskéen er åben fra 8:00 til 11:00, lukket om fredagen og i offentlige helligdage. Det er den eneste moské i Oman som kan besøges af ikke-muslimer.
Fiskemarkeder er værd at aflægge et besøg tidligt om morgenen.

Omans 1700 kilometer lange kyststrækning er et sandt paradis for badning, svømning, dykning og snorkling. Nogle af de smukkeste strande findes ved Qurum, Musandam, Masirah Island og Salalah.

Her er også rig mulighed for en aktiv ferie i form af trekking og klatring.

 

Dubai

Få steder i verden finder man så store kontraster som i Dubai, og få steder byder på så mange aktiviteter og oplevelser på et forholdsvis lille område. Dubai kan derfor også være fortrinlig i kombination med en ferie på f.eks Maldiverne eller Seychellerne. Emiratet har 1,4 millioner indbyggere og er den næststørste af de 7 Forenede Arabiske Emirater.

Her er alt fra spændende markeder i historiske bydele til overdådige topmoderne shoppingcentre. Derudover byder Dubai på luksuriøse hoteller, spændende arkitektur, nogle af verdens bedste golfbaner, forlystelsesparker og fortrinlige strande.

Du kan besøge et spændende skibsværft, hvor man bygger den traditionelle Dhow-båd og, apropos, så er en Dhow-sejlads til fredelige fiskerlandsbyer en god udflugtsmulighed. Uden for den velplejede storby finder du dramatiske ørkenlandskaber, gigantiske sandklitter, bedouin- og fiskerlandsbyer og oaser, som ikke har ændret sig meget siden Laurence of Arabias tid.

Her er også fremragende vandremuligheder, hvor du kan nyde en spændende natur - en ørkensafari er et must, og den venlige befolkning giver gerne gæster indblik i deres kultur og traditioner.

Befolkningen i Dubai elsker sport og afholder mange konkurrencer i bl.a. sejlsport, bilrace og kamelvæddeløb. Fra ørkenens tidløse, stemningsmættede landskaber til livlig handel i byens souk og overdådige hoteller - Dubai tilbyder et kalejdoskop af attraktioner for den besøgende.

 

Lokal tid...

Rejsetid

6-7 timer

Fra Kastrup kan man flyve direkte uden stop til Dubai med Emirates eller Norweigan. Alternativt med Qatar med et stop i Doho eller KLM via Amsterdam.

Fra Hamborg findes ligeledes direkte fly med Emirates.

Ved rejser med Blixen Tours er transport fra lufthavn til hotel tur/retur altid inkluderet med mindre andet er nævnt.

Vejr og klima i Dubai


Vi bliver ofte stillet spørgsmålet 'Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dubai?

Klimaet i Dubai er varmt og tørt året rundt, så du kan rejse hertil uanset årstiden. Her er dog meget varmt om sommeren, som er fra juli til september, hvor dagtemperaturen ofte ligger omkring 40 C°. I disse måneder er hotellernes pools afkølet, ligesom der er aircondition overalt, så varmen er til at holde ud.

Resten af året er klimaet meget behageligt, og her kommer sjældent regn. Det eneste du skal være opmærksom på, når du planlægger din rejse til Dubai, er Ramadanen. De fleste restauranter uden for hotellerne holder nemlig lukket om dagen i denne periode.

Dubai er som sagt en skøn rejsedestination året rundt, men mange ynder særligt at rejse hertil i vintermånederne, hvor vejret hjemme er koldt og mørkt, og hvor vejret i Dubai næsten med sikkerhed er varmt og solrigt, og vandet er lunt. I denne periode kan nætterne være en smule kølige, så det er en god ide at medbringe en trøje, til hvis du skal ud om aftenen.


Klimatabel:

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Luft 24 25 28 32 37 39 41 40 39 35 31 26
Vand 21 23 25 27 29 34 37 37 32 30 25 23
Nedbør 11 36 22 8 1 0 0 0 0 0 2 14Bedste tidspunkt at besøge Dubai: oktober - juni.

Visum
Der kræves for danske statsborgere visum til Dubai som udstedes ved ankomst og gælder maksimum 30 dage. Man skal medbringe en gyldig returbillet og et pas. Visum til Dubai er gratis. Pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet. Har du i passet visa til Israel eller pas stemplet i Israel nægtes du indrejse til Dubai (De Forenede emirater).

Udenlandske statsborgere, samt personer med dansk flygtningepas eller fremmedpas, opfordres til at kontakte ambassade eller et konsulat for De Forenede Emirater.

Transport i Dubai
Skal man omkring i Dubai er Taxi meget brugt. De er lettilgængelige og priserne er moderate.

Restauranter og vand
I Dubai finder man næsten al slags mad: europæisk, japansk, thai, persisk og meget andet. Traditionel mad fra mellemøsten findes i stort udbud fra dyre restauranter til små lokale caféer.
Da muslimer ikke spiser svinekød, er dette ikke at finde på det arabiske menukort.
Næsten overalt er maden god og serviceniveauet højt.

Vandet fra hanerne er sikkert at bruge til bl.a. tandbørstning, men til at drikke anbefaler vi at man køber vand på flaske.

Alkohol
Alkohol servers generelt kun i restauranter og på barer tilknyttet hotellerne. Restauranter der ikke er tilknyttet hoteller har oftest ikke tilladelse til at servere alkohol.

Priser og drikkepenge
Prisniveauet på mad og drikkevarer ligger omkring det danske niveau.

På de fleste restauranter er service inkluderet, men ellers betaler man 10 % af regningens pålydende. Kuffertbærerer i lufthavn og på hoteller giver man typisk USD 2-3 afhængig af hvor meget bagage man har.

Taxichauffører forventer ikke drikkepenge.

Valuta
Forenede Arabiske Emiraters Dirhams (AED eller Dh).

Tidsforskel
De Forenede Arabiske Emirater er 3 timer foran dansk tid ved vintertid og 2 timer foran ved sommertid.

Sprog
De mest talte sprog er arabisk og engelsk, men der tales også hindi, urdu og farsi. Atmosfæren i Dubai er kosmopolitisk, da over 80% af landets indbyggere er udlændinge.

- Shoppingture
- Byture
- Alle former for vandsport
- Golf
- Vandreture
- Ørkensafari
- Forlystelsescentre
- Strandture
- Fremragende restauranter

Indhent tilbud
x

Indhent tilbud

Ja tak! Send mig gerne tilbud på rejsen:
Barfodsluksus i Oman og shopping i Dubai

Bede om et tilbud ved at udfylde nedenstående formular og tryk på "send".

Mange tak for din henvendelse.

Blixen Tours vender tilbage hurtigst muligt.

Six Senses Zighy Bay  

Zighi Bay har en smuk beliggenhed på Musandam-halvøen omgivet af 2100 meter høje klipper til den ene side, og havet og lang sandstrand til den anden side.

Velegnet til par
Velegnet til par
Børnevenlig
Børnevenlig
Dykning
Dykning
Snorkling
Snorkling

Luksusvillaer med store private pools

Zighi Bay har en smuk beliggenhed på Musandam-halvøen omgivet af 2100 meter høje klipper til den ene side, og havet og lang sandstrand til den anden side. Vil du gøre en dramatisk entré, kan du vælge at paraglide fra en bjergtop og ned til hotellet, og ankomme i bedste James Bond-stil.

Resortet er smagfuldt og flot indrettet med et udpræget rustikt islæt. Hele vejen igennem er anvendt naturmaterialer og villaerne opført i natursten.

Gastronomien er i top og kan nydes fra flere lokaliteter bl.a. ”hilltop restaurant” med en storslået og bogstaveligt talt bjergtagende udsigt eller privat hjemme i villaen.

Vejen hertil

Cirka 1,5 times kørsel fra Dubai Int. Airport. En flot tur over Omans bjergområde.

Beliggenhed...

 • Oman
 • Musandam

Lokal tid...

Vurdering:
Standard
 
Awards og udmærkelser:

Middle East Spa Awards
Best Destination Spa Award - 2011
Best Spa Director Award - 2011
Best Spa Therapist Award - Vishnu Prasad - 2011
Best Spa Design Award - 2011
Best Green Initiative Award - 2011
Best Destination Spa Award - 2011

World Travel Awards
Winner – Middle East's Leading Luxury Resort - 2011
Winner – Oman's Leading Resort - 2011

World Luxury Spa Awards
Best Luxury Resort Spa, Oman - 2011

82 pool villaer fra 82 m2 indendørs (i alt 247m2 inkl. pool/terrasse) til Private Reserve på 3.000m2 med privat strand.

33 Pool Villaer, 82 m2
2 Pool Villa suiter, 126 m2
8 Zighy Pool Villaer, 161 m2
2 Zighy Pool Villa Suites, 218 m2
2 Retreats, 1.122 m2
Private Reserve "Bait Musandam", 3.000 m2 (med privat strand)

Alle villaer har min. 21m2 pool, terrasse med solsenge, aircondition, loftsvifte, vinkælder, satellit-TV, CD og DVD, trådløst internet, trådløs telefon, espressomaskine, kaffe/tefaciliteter, sikkerhedsboks og hårtørrer. Badeværelserne har både inden- og udendørs bruser samt stort badekar.

Værelses- og suitefaciliteter

Aircondition
Minibar
Sikkerhedsboks
Balkon/terasse
Turndown service
Te-/kaffe-maskine
Hårtørrer
Roomservice
Badekar
Privat pool
Privat pool (ikke alle vær.kat.)
Butler (ikke alle værelseskat.)
Loftsvifte
Udendørs privat bad/toilet

2 restauranter, bar, vinbar, frokostrestaurant og swimmingpool. Hotellets Six Senses Spa har utallige behandlinger på menuen samt undervisning i bl.a. meditation og yoga.

Hotellet arrangerer fisketure (hvor kokken tilbereder din fangst), ørken/wadi-safari, offroad-eventyr, oaseekskursioner, ørkenekspeditioner, forskellige kulturelle indslag og ture og meget mere.

Lounge/bar
Limousine-service
Børneklub
Privat swimmingpool
Icon 1 Icon 3 Icon 4 Icon 5

The Palace Downtown

Midt i Downtown Dubai ligger The Palace Downtown, omgivet af både traditionel arabisk kultur og symboler på Dubais status som en moderne og højteknologisk metropol.

Velegnet til par
Velegnet til par

Luksus centralt i Dubais bymidte

Midt i Downtown Dubai ligger The Palace Downtown (tidligere The Palace, The Old Town) omgivet af både traditionel arabisk kultur og symboler på Dubais status som en moderne og højteknologisk metropol.

”Old Town”-bydelen ligger på en ø, som udover hotellet også huser Burj Khalifa (verdens højeste bygning), de to enorme indkøbscentre Dubai Mall og Souk al Bahar og det dansende springvand, The Dubai Fountain, som overgår Bellagio i Las Vegas.

Det elegante poolområde er det perfekte sted at nyde solen, og når sulten melder sig, er hotellets prisbelønnede Argentinske restaurant anbefalelsesværdig.

Se video fra The Palace Downtown

Vejen hertil

Beliggende ca. 15 minutters kørsel fra Dubai International Airport.

Beliggenhed...

 • Dubai
 • Shopping area (Dubai Mall)
Hvorfor bo her?
 • Beliggenhed
 • Arabisk stil
 • Flere restauranter

Lokal tid...

Vurdering:
Standard
Beliggenhed
Service

Hotellet har rigtig god beliggenhed i gåafstand fra Dubai Mall (verdens største shoppingcenter) og Burj Khalifa (verdens højeste bygning). Et luksushotel og en del af "The Address" hotellerne. Morgenbuffeet'en fåes ikke meget bedre.

Awards og udmærkelser:

Country Winner UAE for ‘Best Luxury Hotel Spa’ at 2012 World Luxury Spa awards
The Spa at The Palace – The Old Town is the winner of the ‘Best Hotel Spa’ at the Middle East Spa Awards at The Hotel Show 2011
The Palace awarded Dubai's Leading City Resort - World Travel Awards 2011
Asado, Argentine restaurant, awarded "Best of the Americas" - Whats On Awards 2010
“Best Hotel Dubai” - CNBC Arabia Awards 2009
“Best Hotel Arabia” - CNBC Arabia Awards 2009
Dubai Leading’s City Resort - World Travel Awards 2009
“Best Hotel Design of the Year” - MEHEC Excellence in HospitalityAwards 2009
Asado, Argentine restaurant, honored with the “Award of Excellence” by the recognized American magazine ‘Wine Spectator 2009/2010’
Asado, Argentine restaurant, “Highly Commended” in the Best Latin American restaurants category - Time Out Restaurant Awards 2009
Thiptara, Thai restaurant, “Highly Commended” in the Best South East Asian restaurants category - Time Out Restaurant Awards 2009
Included in the Conde Nast Traveler 2008 amongst the “Best luxury hotels’ openings in 2007”

242 værelser/suiter fordelt på 7 kategorier fra 51-500 m2.

Deluxe Room, 51 m2
The Palace Room, 51 m2
Junior Suite, 70 m2
Diplomatic Suite, 105 m2
Palace Suite, 105 m2
Royal Suite, 106 m2
The Imperial Suite, 500 m2

Værelserne har udsigt til enten Burj Lake, Old Town eller Dubai Fountain.

Alle værelser har balkon eller terrasse, internet, interaktivt TV system med DVD og CD, skrivebord, adgang til computer, fax og printer, kaffe/tefaciliteter, sikkerhedsboks og minibar.

Værelses- og suitefaciliteter

Aircondition
Minibar
Sikkerhedsboks
Internet, trådløs
TV, fladskærm
Balkon/terasse
Turndown service
CD afspiller
DVD
Te-/kaffe-maskine
Telefon
Hårtørrer
Roomservice

Tre internationale restauranter, 24 timers roomservice, internet, spa, swimmingpool,
fitnesscenter, tennis- og squashbaner (befinder sig udenfor hotellets område), møde- og
konferencefaciliteter, barber og frisør.

Fitness center
Restaurant(er)
Swimmingpool
Spa/wellness
Concierge
Laundry service
Møde- og konferencefaciliteter
Internet, trådløs
Roomservice
TV, fladskærm
Bibliotek
Lounge/bar
Limousine-service
Icon 1
Indhent tilbud
x

Indhent tilbud

Ja tak! Send mig gerne tilbud på rejsen:
Barfodsluksus i Oman og shopping i Dubai

Bede om et tilbud ved at udfylde nedenstående formular og tryk på "send".

Mange tak for din henvendelse.

Blixen Tours vender tilbage hurtigst muligt.