Indhent tilbud
Bliv ringet op
Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Hurawalhi Island Resort

Pris fra 27.795,-
Velegnet til par
Velegnet til par
Dykning
Dykning
Snorkling
Snorkling

Eksklusiv barfodsluksus, private villaer og undervands-restaurant – kun for voksne

På en privat eksotisk ø i den smukke Lhaviyani Atoll, omgivet af det fineste kridhvide sand og et mageløst azurblåt hav, ligger en ny eksklusiv perle, som inviterer voksne over 15 år til en drømmeferie ud over det sædvanlige: Hurawalhi.

Hurawalhi er et fuldendt match af afslapning og spænding, af komfort og eventyr og af barfodsluksus og privat forkælelse. Her kan du nyde tiden med din eneste ene, lade dig fordybe i de exceptionelle smukke omgivelser, lade dig gribe af spænding og adrenalin, når du får en eksotisk fisk på krogen eller deltager i en anden vandsportsaktivitet – bare læn dig tilbage, smid fødderne op, og lade dig opvarte af det smilende personale lige her midt i paradis.

Vejen hertil

Ca. 40 min. med vandflyver fra Malé International Airport

Beliggenhed...

 • Maldiverne
 • Lhaviyani Atoll
Hvorfor bo her?
 • Godt husrev
 • Private villaer
 • Undervands-restaurant
 • Kun for voksne (15+)

Lokal tid...

Vurdering:
Standard

Hurawalhi byder på 90 eksklusive private villaer, der ligger enten på den kridhvide strand eller på pæle over det azurblå hav. Begge typer fås både med og uden privat pool. Fælles for dem alle er en helt fantastisk udsigt, et elegant møbleret soveværelse, badeværelse med regnbruser, solterrasse med adgang til sandet, poolen eller lagunen – og en lang række af andre attraktive faciliteter.

Værelser:

Ocean Sunset Pool Villas (132 m²)
Ocean Pool Villas (132 m²)
Romantic Ocean Villas (105 m²)
Ocean Villas (105 m²)
Beach Sunset Pool Villas (132 m²)
Beach Sunset Villas (105 m²)
Beach Villas (105 m²)

Værelses- og suitefaciliteter

Aircondition
Minibar
Sikkerhedsboks
Internet, trådløs
TV, fladskærm
Balkon/terasse
Turndown service
Privat pool (ikke alle vær.kat.)
Loftsvifte
Te-/kaffe-maskine
Telefon
Hårtørrer
Roomservice

Der er noget om det, når man siger, at der er lige så smukt under havets overflade på Maldiverne, som over den. Koralrevene vrimler af farvestrålende liv og vandet er lunt og krystalklart. Uanset om du mest er til snorkel eller maske og selv vil udforske revene, eller om du er til dykkerudstyr og eventyr på dybere vand, så er du garanteret en oplevelse for livet, lige så snart du dykker ned under overfladen. Det er ikke usædvanligt at støde på både rokker, venlige revhajer og havskildpadder – udover tusindvis af farvestrålende fisk.

Det lune hav indbyder også til andre former for aktiviteter, som romantiske sejlture i solnedgangen, fisketure på det dybe hav og tilfredsstillelsen ved efterfølgende af spise den friskfangede fisk, du selv har hevet i land. Du kan også prøve kræfter med flere former for vandsport – både hvis du søger adrenalin og hvis du er til de mere rolige former.

På landjorden kan du få pulsen op i fitnesscenteret, mens du kan være heldig at spotte delfiner eller rokker i lagunen i det fjerne eller du kan være med til en omgang fodbold, tennis eller badminton.

I Duniye Spa kan du forkæle krop og sjæl og få alle spændinger og hverdagens stress helt ud af systemet. Nyd duftene, roen, skønheden og professionelle hænder, der giver din krop ny energi.

Om aftenen når du har nydt en udsøgt middag i en af hotellets restauranter – eksempelvis den helt spektakulære restaurant, som befinder sig knap 6 meter under havets overflade, hvor du kan spise middag med udsigt til Maldivernes fantastiske undervandsverden – herefter kan du fortsætte en fortryllende aften i ''The Games Room''. Her kan du nyde en drink, mens du spiller air hockey, bordtennis, pinball eller et godt gammeldags brætspil – eller du kan bare læne dig tilbage og nyde udsigten, brisen og bølgernes skvulp.

Fitness center
Restaurant(er)
Swimmingpool
Spa/wellness
Møde- og konferencefaciliteter
Roomservice
Butik
Internet, trådløs (gratis)
Tennisbane
Lounge/bar
Skønhedssalon
Vandsportsaktiviteter
Bordtennis
Dykkercenter
All Inclusive (kan tilkøbes)
Vinkælder
Fisketure kan arrangeres
Cykler
Icon 1 Icon 4 Icon 5
7 nætter i Ocean Villa
Pris pr. Person
Periode Dobbelt
01.03.19 - 12.04.19 37.595
13.04.19 - 22.04.19 38.495
23.04.19 - 30.04.19 37.595
01.05.19 - 31.05.19 27.995
01.06.19 - 24.06.19 27.795
25.06.19 - 10.07.19 28.695
11.07.19 - 28.07.19 30.295
29.07.19 - 30.09.19 29.395
Tilbud
Priser er gyldige ved bestiling senest 31. marts 2019.

Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Maldiverne t/r på økonomiklasse og billigste billettype med skift undervejs
 • Transport Malé lufthavn - Hurawalhi med vandflyver t/r
 • 7 nætter i viste værelseskategori med morgenmad & aftensmad
 • Lufthavnsskatter, brændstoftillæg og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, sikkerhedsfond og ansvarsrisiko
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer og måltider udover nævnte
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold

De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for udsolgte hoteller og fly.

Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

Indhent tilbud
x

Indhent tilbud

Ja tak! Send mig gerne tilbud på rejsen:
Hurawalhi

Bede om et tilbud ved at udfylde nedenstående formular og tryk på "send".

Mange tak for din henvendelse.

Blixen Tours vender tilbage hurtigst muligt.

 

Når du nærmer dig Maldiverne fra luften, fornemmer du at være på vej til noget særligt.

Så langt øjet rækker ses små koraløer som perler i det azurblå hav. Øerne åbenbarer sig som et tropeparadis med sol, vand, varme og kridhvide strande med blidt svajende kokospalmer. Fugle i fantastiske farver glider henover det klareste hav, du kan forestille dig og et overflødighedshorn af farvestrålende fisk og planter gør Maldiverne til et af verdens bedste områder at dykke og snorkle i. Maldiverne består af cirka 1200 øer, hvoraf de 200 er beboede. Tilsammen er de på størrelse med halvdelen af Bornholm. Den sydligste del af den 750 kilometer lange øgruppe krydser ækvator og består af 26 koraløer, der er opstået omkring vulkaner, som senere er sunket i havet. 
Der er 340.000 indbyggere på Maldiverne, hvoraf en fjerdedel bor i hovedstaden Malé. Befolkningen er overvejende af indisk afstamning og muslimer. De lever af fiskeri, bådebyggeri, lidt landbrug og ikke mindst turisme. For at komme til øerne bruges båd eller vandfly. På øerne er der som regel kun bygget et lille hotel med stor hensyntagen til naturen. De fleste steder kan du færdes barfodet, og ofte kan du gå øen rundt på mindre end en halv time. Surfing, snorkling, dykning, sejlads og fiskeri er tilgængeligt lige uden for hoteldøren. Den romantiske drøm om en afslappet ferie i pagt med naturen virkeliggøres her. 

>> Se rejser til Maldiverne

 
 
 

Lokal tid...

Rejsetid

11-17 timer afhængig af flyselskab

Rejsetid til Maldiverne - hvor lang tid tager det at flyve til Maldiverne?


Rejsen til Maldiverne er typisk med afrejse fra Kastrup, Billund eller Hamborg med mellemlanding og flyskift i en europæisk storby, Qatar eller Dubai afhængig af flyselskabet. Flyvetiden er sammenlagt fra 11 timer afhængig af ruten. Den samlede rejsetid afhænger derfor af, hvor lang tid man har til at skifte fly undervejs.

Til Maldiverne benytter vi oftest flyselskaberne Emirates, Qatar Airways, Etihad, Condor, Swiss/Edelweiss og Austrian.


Transport videre til hotellet er altid inkluderet i vores rejser

Ved rejser til Maldiverne med Blixen Tours har vi altid inkluderet transport fra lufthavn i Malé til hotellet tur/retur. Enten med båd eller vandflyver og til de sydligst liggende øer indenrigsfly og båd.

Maldiverne består af cirka 1.200 øer, der er samlet i 26 større klynger af øer - nærmere betegnet atoller - som er opstået omkring vulkaner og senere er sunket i havet. Kun cirka 200 af øerne er fast beboede.

Øerne er tilsammen på størrelse med halvdelen af Bornholm. Den sydligste del af den 750 kilometer lange øgruppe krydser ækvator og højeste punkt er blot 1,5 meter over havets overflade. Mange atoller ses kun som turkise aftegninger under havoverfladen. En naturoplevelse i sig selv at betragte fra en vandflyver og en ekstra dimension til rejsen til Maldiverne.

Hver atolgruppe på Maldiverne har et navn og sin egen administrative enhed, nærmest at sammenligne med amter.

Vejr og klima på Maldiverne


Vi bliver ofte spurgt om 'hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Maldiverne?'

Du kan besøge Maldiverne året rundt.

Maldiverne er en særdeles attraktiv rejsedestination året rundt. På grund af øgruppens beliggenhed uden for cyklonbæltet og tæt ved ækvator skinner solen de fleste dage, og dagtemperaturen ligger omkring 30 °C uanset årstiden. Nattemperaturen omkring 25-26 30 °C.


Temperaturen varierer meget lidt, og varmen er behagelig - og så er havvandet altid lunt; omkring 28 grader året rundt.

Højsæsonen på Maldiverne er fra januar til april, hvor der kommer mindst nedbør.

Den meste nedbør falder i månederne maj til december, men det er sjældent heldagsregn, da vejret er hurtigt omskifteligt - og selv når det regner er her behageligt varmt. Du kan altså forvente 7-8 solskinstimer om dagen uanset sæsonen, og derfor er Maldiverne en fantastisk helårsdestination for alle der elsker sol, sand og vand.

Klimatabel:

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Luft 30 30 31 32 31 31 30 30 30 30 30 30
Vand 27 27 28 28 28 28 28 28 28 28 27 27
Nedbør 92 22 58 108 224 162 145 189 208 228 230 198

Pas og visum
Der kræves for danske statsborgere visum til Maldiverne, som udstedes ved ankomst og gælder 30 dage. Man skal medbringe en gyldig returbillet og et pas, der som minimum skal være gyldigt 6 måneder EFTER afrejse fra Maldiverne.

Areal
298 km2. Strækker sig over 750 kilometer fra nord til syd
(dobbelt så langt som Danmark)

Befolkning
Singalesere, dravider

Styreform
Republik

Geografi
Asien, Maldiverne ligger i det Indiske ocean, ved ækvator. Landet består af cirka 1.200 koraløer, der ligger i 26 atoller. Kun 220 øer er beboede.

Hovedstad
Malé, 72.000 indbyggere

Højeste punkt
2.4 meter, unavngivet punkt på Wilingili øen i Senu, eller Addu Atollen

Indbyggertal
340.000

Priser og drikkepenge
Prisniveauet på hotellerne på Maldiverne er relativt højt (på niveau med danske priser), men kommer man ud i de lokale butikker ligger de under danske priser.

De fleste steder vil det være normalt f.eks. at give kuffertbærere 1 USD eller lignende. Det er på de fleste resorts kutyme, at man betaler ens tjener drikkepenge direkte ved opholdets afslutning.
Har man under opholdet flere tjenere, er der normalt en ”tipping box”, hvor drikkepengene kan afleveres, og de bliver derefter delt mellem personalet. Det er også normalt, at man betaler værelsespersonale/butler drikkepenge direkte.

Beløbet man betaler i drikkepenge er individuelt og afhænger af hvor tilfreds man har været med den service man har fået. En guideline er USD 10-15 om ugen. På visse restauranter er service ikke inkluderet, og i så fald står det på menukortet – det er typisk 10 %, som ligges oveni.

Påklædning
Om dagen er påklædningen afslappet. Medbring let bomulds- og badetøj samt badesko som kan beskytte mod koraller og små rokker under badning. I Malé by og på andre udflugter dækker man det meste af benene samt skuldrene.

Påklædningen på hoteller og resorts er meget afslappet, på enkelte restauranter kan der dog være dresscode. Det er ikke tilladt at bade topløs. Nøgenbadning er forbudt.

Religion
Islam er statsreligion

Sprog
Det officielle sprog på Maldiverne er Dhivehi, men engelsk er også meget udbredt.

Tidsforskel
Dansk Vintertid: + 4 Timer
Dansk Sommertid: + 3 Timer

Toldformaliteter
Maldiverne er muslimsk land, som har totalforbud mod indførsel af alkoholiske drikkevarer, ligesom det er forbudt at indføre pornografisk materiale, narkotiske stoffer og religiøse symboler.
Det er ikke tilladt at indføre fersk kød og dele af planter eller dyr. Der er strenge straffe for indførelse af narkotika, samt udførsel af hele eller dele af truede dyr og planter.

Valuta
Møntenheden på Maldiverne er Rufiyaa (Rf). Dog er USD og Euro accepteret valuta næsten alle steder. Det er ikke nødvendigt at veksle til Rufiyaa ved ankomst til Maldiverne.
Som udgangspunkt lad være at veksle til lokal valuta, da de forskellige resorts kun tager imod fremmedvaluta (f.eks. USD og Euro).
Bemærk - ved betaling med dollars (USD), er der, af sikkerhedsmæssige årsager, flere steder og hoteller hvor der kun accepteres nyere pengesedler (fra 2009 eller nyere).

Vand
Vandet fra hanerne er kemisk behandlet og er derfor sikkert at drikke; dog kan vand på flaske købes næsten alle steder, hvis man foretrækker det.

Åbningstider
Åbningstider er normalt: Søndag – Torsdag: 7:30–14:30 i den offentlige sektor, og 9:00–17:00 i den private sektor.

Maldiverne holder weekend fredag-lørdag.

Mange af de større hoteller har mulighed for at veksle fremmed valuta. De fleste butikker og hoteller accepterer kreditkort som VISA og Eurocard.

Det lever de af
Turismen har fået stor betydning for Maldiverne, den udgør således 20% af landets nationalprodukt.

Fiskeri er blevet det næststørste erhverv, det udgør en stor del af Maldivernes eksport foruden at forsyne hjemmemarkedet. Man fisker mest efter bonito, der er i familie med tunfisk. Japan er nu den største aftager.

Største attraktion på Maldiverne er uden tvivl de kridhvide koralstrande og det krystalklare vand med fisk i alle regnbuens farver.

Maldiverne gemmer på nogle af de bedste dykker- og snorkleoplevelser i verden med tropefisk i alverdens farver, havskildpadder og fantastiske koralformationer. Øgruppen er et eftertragtet sted for dykkere og windsurfere, både begyndere og erfarne, der søger det bedste inden for begge sportsgrene.

Er man til dybhavsfiskeri hører Maldiverne også blandt de bedste steder i verden.

Snorkling og dykning
Dybhavsfiskeri
Mange former for vandsportsaktiviteter
Vandreture
Strandture
Helseklub
Hyggelige restauranter