Indhent tilbud
Bliv ringet op
Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Luksus malariafri-safari med Blixen Tours VIP All Inclusive

10 dage / 7 nætter, pris fra 37.295,-
Lande
SYDAFRIKA
Varighed
10 dage / 7 nætter
Safaritype
All Inclusive safari, Blixen Platinum, Skræddersyet safari, Bryllupssafari, Malaria-fri safari, Luksus safari
Indkvartering
Lodge, Luksustelt
Transportmidler
Firehjulstrækker
Luksus malariafri-safari med Blixen Tours VIP All Inclusive

Nyd 7 nætter på safari i et af Sydafrikas mest spektakulære naturlandskaber i det private Kariega Game Reserve i Eastern Cape.

Kariega Game Reserve er hjemsted for bl.a. ”The Big Five” (løve, elefant, næsehorn, bøffel og leopard) og et rigt fugleliv.

En oplevelsesrig safari der kan forlænges med ophold i Cape Town eller på eksotiske Mauritius.

 • Spektakulære naturlandskaber
 • Middagen under den afrikanske stjernehimmel
 • Karbad med udsigt til bushen
 • ”Bush-breakfast”
 • Safari til fods
 • Sejltur på floden
 • Kenton-on-Sea picnic
 • Aften safari
 • Besøg i en Township
 • Massage
 • Afskedsmiddag i “vinkælderen”

Luksus malariafri-safari for voksne med Blixen Tours VIP All Inclusive


Lodgen – Settlers Drift - ligger på en bakkeskråning med en nærmest meditativ udsigt over dalen og Bushmans River. Fra jeres private terrasse kan man ofte ane små pletter i landskabet som ved et nærmere kig er giraffer og andet vildt.

Fællesarealet består af en stor panoramaterrasse med bål-sted, pool, indendørs lounge med pejs, barområde, restaurant, "vinkælder" og en spa.

Her er kun ni rummelige og meget luksuriøse telt suiter, hver på 110m2. Alle med trægulv, store gulv til loft panoramavinduer, fritstående badekar med udsigt, brusekabine med skydedør til det fri og terrasse. Alt er lavet i lyse og venlige materialer som smukt blender ind i naturen.


Safari, transport og køretøj
I Kariega Game Reserve foregår al safarikørsel i åbne firhjulstrukne safaribiler. Det er muligt at deltage i 2 game drives (safarikørsel) per dag. Disse foregår hver morgen og eftermiddag. Der vil maks. være 6 gæster per safaribil.

Indkvartering og standard
Settlers Drift - 5-stjernet safari lodge bestående af 9 luksuriøse telt suiter (hver på 110m2). Indkvartering af høj standard med en betagende udsigt over det smukke naturområde.

Guider
De erfarne engelsktalende rangers vil tage jer med på safarikørsel i det naturskønne område. Rangers eller safariguider, som har et falkeblik der kan spotte dyr på utrolig lang afstand.

Afrejsedatoer
Det er muligt at rejse afsted på denne safari hver dag året rundt.

Rejseprogram
Det beskrevne rejseprogram er ikke fastlagt på de nævnte dage under opholdet, dette kan ændres af lodgen, dog vil indholdet ikke ændres.

Børn
Børn under 11 år er ikke tilladt.


Turen kort
7 nætter Settlers Drift, Kariega Game Reserve Sydafrika


Dag 1
Afrejse

Vi flyver i dag fra Danmark (eller Hamborg) med et skift undervejs til Sydafrika.Dag 2
Ankomst til Kariega, Sydafrika

Efter flyskift i Johannesburg eller Cape Town, hvor indrejseformaliteterne ordnes, lander vi midt på dagen i Port Elizabeth. I lufthavnen bliver vi mødt af vores chauffør, som kører os godt 1½ time til vores lodge – Settlers Drift. Ved ankomst til lodgen serveres der lidt frokost og vi checker ind i vores luksuriøse ”telt” suite, som er hjem de næste syv nætter.

Hen på eftermiddagen mødes vi i loungen med vores engelsktalende guide, og inden vi kører afsted på vores første safari bliver der serveret "high tea", som er forskellige snacks, kage, kaffe og te.

Vi kører safari i godt 3½ time, på udkig efter elefanter, løver, næsehorn m.m. Vi gør stop undervejs, hvor vi nyder et glas vin el. andet og lidt snack imens vi mærker det afrikanske safariliv, der langsomt sniger sig ind under huden.

Efter safarien kører vi tilbage til lodgen, hvor der er tændt op i bålet udenfor og i pejsen. En udsøgt middag serveres inden vi går til ro efter vores første dag i Sydafrika.

Overnatning: Settlers Drift.
Måltider: Helpension og udvalgte drikkevarer inkluderet.

Safari i åbne safaribilerDag 3
Safari, siesta og middag under stjernerne

Vores dag starter med tidlig morgenvækning. Vi mødes i loungen, hvor der er serveret en god kop kaffe eller te og en snack. Vi kører afsted på morgensafarien på udkig efter nye safarioplevelser, der er aldrig to dage, der er ens i bushen. I løbet af morgensafarien holder vi en pause, hvor der serveres kaffe og te.

Vi vender tilbage til lodgen omkring kl. 10 hvor vi sætter os til bords i restauranten. Her serveres en meget lækker morgenmad/brunch både fra buffet og a la carte kort.

Efter morgenmaden er der tid til siesta, hvor der også er inkluderet en massage i den hyggelige spa. Man kan også tage sig en dukkert i poolen eller bare nyde ferien med afslapning på den private terrasse.

Privat terrass

Der er om eftermiddagen serveret eftermiddags te- og kaffe, inden vi atter kører afsted på safari. Vi er nu begyndt at vænne os til safarirytmen.

Tilbage på lodgen til aftensmaden. Middagen serveres under den afrikanske stjernehimmel i bomaen, der er en udendørs restaurant oplyst af lanterner.

Efter middagen vil aftenen afsluttes med stjernekiggeri, hvor en af lodgens medarbejdere vil fortælle om den fascinerende afrikanske stjernehimmel.

Overnatning: Settlers Drift.
Måltider: Helpension og udvalgte drikkevarer inkluderet.

Boma middagDag 4
Safari til fods og besøg i en Township

Vi mødes om morgenen iført et par gode sko og lange bukser. Vi kører ud i bushen som dagen før, men i dag foregår det meste af safarien til fods. Vi får instrukser fra vores guide for denne morgens bushvandring. Det er normalt ikke en strabadserende vandring, men en intens oplevelse, hvor vi ser og lærer om planter, spor m.m. Vi kan også være heldige at komme tæt på vildt som giraffer, zebraer m.m.

Efter den spændende gåtur i bushen venter et velfortjent måltid på lodgen.

I dag er der ikke tid til siesta, da vi efter morgenmaden kører udenfor reservatet for at besøge en Township, et lokalt samfund. Her får vi at opleve og høre om livet i et samfund, hvor midlerne er begrænsede. Under besøget får vi også lov at smage på lidt lokalt mad.

Fra dagens besøg i Townshippen, kører vi tilbage til lodgen med stærke indtryk, der vil tænkes tilbage til i lang tid fremover.

Resten af eftermiddagen er til afslapning på lodgen, indtil der er igen om eftermiddagen er inkluderet en safari.

Middagen nydes på lodgen.

Overnatning: Settlers Drift.
Måltider: Helpension og udvalgte drikkevarer inkluderet.

Bush-walkDag 5
Bush-breakfast, siesta, sejltur og aften safari

Vi kører tidlig morgensafari. Dagens morgensafari slutter med morgenmad i bushen, hvor personalet har flyttet køkkenet ud under åben himmel. Imens vi nyder den ganske særlige morgenmad, kan vi være heldige at få besøg af nysgerrige tilskuere som gnuer, zebraer m.m.

Resten af formiddagen nyder vi en siesta i campen.

Om eftermiddagen er der tid til en sejltur på floden, hvor man ofte kan se et farverigt fugleliv. På sejlturen har vi taget fiskestænger med og måske vi er heldige at få en eller flere fisk på krogen.

Efter middagen i aften er der inkluderet en aften safari. Her sættes spotlight på bilen og vi er nu på udkig efter de nataktive dyr. En safari efter mørkets frembrud er en helt special oplevelse hvor sanserne for alvor skærpes.

Overnatning: Settlers Drift.
Måltider: Helpension og udvalgte drikkevarer inkluderet.

Morgenmad i bushenDag 6
Morgensafari, sejltur og picnic ved Kenton-on-Sea

Efter morgensafari og morgenmad/brunch sejler vi i dag i motorbåd ud til Kenton-on-Sea, som er stranden ude ved kysten. En skøn dag ved vandet, hvor der også er mulighed for en vandretur ud til havet. På turen medbringer vi en picnickurv med snack og drikkevarer.

Vi er tilbage på lodgen, så vi kan nå at komme på eftermiddagssafari.

Middag på lodgen.

Overnatning: Settlers Drift.
Måltider: Helpension og udvalgte drikkevarer inkluderet.

ElefanterDag 7
Safarikørsel samt mulighed for kanosejlads på floden

Vi følger dagens safarirytme med morgensafari, brunch, siesta og safari sidst på eftermiddagen.

Midt på dagen vil der være mulighed for at prøve kræfter med kanosejlads på floden.

Overnatning: Settlers Drift.
Måltider: Helpension og udvalgte drikkevarer inkluderet.

SafariDag 8
Safari, massage og afskedsmiddag i "vinkælderen"

Der er inkluderet morgensafari, men måske vi hellere vil sove lidt længere denne morgen og nyde et karbad med udsigt til bushen, og en kop kaffe på terrassen inden dagens brunch.

Som ekstra forkælelse er der den sidste dag inkluderet endnu en massage, så vi bliver helt klar til snart at vende tilbage til Danmark.

På turens sidste safari kender vi rutinen, men hvad vi møder på safarien forbliver altid en overraskelse.
Afskedsmiddagen serveres i “vinkælderen” og i forbindelse med middagen, er der inkluderet vinsmagning.

Overnatning: Settlers Drift.
Måltider: Helpension og udvalgte drikkevarer inkluderet.

Middag i VinkælderenDag 9
Hjemrejse

Alting har en ende, og denne morgen er det vores sidste safari i det fantastiske safarireservat.

Efter morgenmad og afsked med det dejlige personale, bliver vi hentet af vores chauffør og kørt tilbage til Port Elizabeth lufthavn for at rejse tilbage til Danmark (det er muligt at forlænge rejsen med eksempelvis et ophold i Cape Town eller på Mauritius, kontakt Blixen Tours for yderligere informationer).

Vi flyver fra Port Elizabeth via Johannesburg eller Cape Town og en Europæisk by til Danmark.Dag 10
Ankomst til Danmark

Vi ankommer til Danmark i løbet af dagen.

 
7 nætter med Blixen Tours VIP All Inclusive Safari
Pris pr. Person
Periode Dobbelt
29.07.19 - 30.09.19 37.295
01.10.19 - 15.12.19 46.395
16.12.19 - 17.12.19 48.295
18.12.19 - 08.01.20 51.895
09.01.20 - 10.01.20 50.495
11.01.20 - 31.01.20 50.095
01.02.20 - 28.02.20 52.795
01.03.20 - 30.04.20 50.095
01.05.20 - 23.06.20 40.195
24.06.20 - 28.07.20 41.695
29.07.20 - 30.09.20 40.195
01.10.20 - 15.12.20 50.095
16.12.20 - 17.12.20 52.495
18.12.20 - 31.12.20 55.095
Bemærkninger
Afrejsedatoer
Afrejse hver dag

Rejseprogram
Det beskrevne rejseprogram er ikke fastlagt på de nævnte dage under opholdet, dette kan ændres af lodgen, dog vil indholdet ikke ændres.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup – Port Elizabeth t/r, med skift undervejs
 • Lufthavnsskatter
 • Transport Port Elizabeth lufthavn - Settlers Drift t/r
 • 7 x overnatninger på Settlers Drift med Blixen Tours VIP All Inclusive*
 • * Helpension
 • * Udvalgte drikkevarer
 • * 3 x massage per person
 • * ”Stjernekiggeri”
 • * Guidet "Bush Walk"
 • * Besøg i lokalt township
 • * 1 x "Boma/Bush Dinner"
 • * 2 x "Bush Breakfast"
 • * 1 x aftensafari
 • * 1 x Fisketur på floden
 • * 1 x Kanoudflugt
 • * 1 x middag i vinkælderen inklusive vinsmagning
 • * 2 x safari per overnatning til fods eller firehjulstrækker med engelsktalende safariguide
 • Vand i bilen under safarikørsler
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring & Rejseforsikring
 • Drikkevarer og måltider udover nævnte
 • Drikkepenge (beregn ca. USD 15-30 per person per dag)
 • Vaccinationer
Forbehold

De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.

Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

Indhent tilbud
x

Indhent tilbud

Ja tak! Send mig gerne tilbud på rejsen:
Luksus malariafri-safari med Blixen Tours VIP All Inclusive

Bede om et tilbud ved at udfylde nedenstående formular og tryk på "send".

Mange tak for din henvendelse.

Blixen Tours vender tilbage hurtigst muligt.

 

Sydafrika - Hele verden i ét land

I Sydafrika finder du et fascinerende kludetæppe af forskellige befolkningsgrupper og kulturer, 11 officielle sprog og alle tænkelige og utænkelige måder at leve sit liv på.

Det er derfor heller ikke så underligt, at Sydafrika kaldes regnbuenationen. For her er alle skaberværkets farver og alle muligheder for safari, storbyferie, golf, vin, kulturoplevelser og badeferie. Det tidligere Apartheid er blevet afløst af Mandela, demokratiet og bedre levevilkår for alle.
Alligevel vil du dog opdage, at her stadig er alt fra fattige townships til overdådige villaer og skyskrabere. Og som altid de blændende hvide sandstrande, frodige regnskove, idylliske søområder, flotte majestætiske bjerge og åbne savanner.
 
I Sydafrika er der et rigt dyreliv, og du har virkelig mulighed for at få dig en oplevelse for livet. Her lever nemlig både elefanter, løver, antiloper, næsehorn, giraffer og mange slags fugle samt, længst mod syd, pingviner, hvaler og sæler.

Derfor kommer du helt sikkert ikke til at kede dig på en rejse til Sydafrika!

 

Lokal tid...

Rejsetid

14-16 timer afhængig af flyselskab

Når du rejser til Sydafrika, er det typisk med afrejse fra Kastrup, Billund eller Hamborg med mellemlanding og flyskift i en af de europæiske storbyer, Qatar eller Dubai afhængigt af hvilket flyselskab, du rejser med. Flyvetiden til Sydafrika er typisk ca. 14-16 timer, alt efter hvilken flyrute og destination der vælges.

Til Sydafrika benytter vi oftest flyselskaberne Emirates, South African Airways, KLM, Air France, Swiss, British Airways, Turkish Airlines og Lufthansa.

Mpumalanga Provinsen
Mpumalanga betyder ”Stedet, hvor solen står op”. Her er store plantager med skove, bananer, appelsiner og citroner. Her kan du tage en tur i området langs Panoramaruten, hvor især Bourke’s Luck Potholes og Three Rondavels er blandt de ting, du bare må se. Her ses skellet mellem det omkring 2000 meter højt beliggende højland og det over 1000 meter lavere lavland nemlig tydeligt og udsigten er helt spektakulær, med enorme kløfter og sprudlende vandfald. Lav evt. også en afstikker på ruten og oplev Pilgrim’s Rest, hvor det første “goldrush” fandt sted i 1873.

I Mpumalanga Provinsen er der rige muligheder for at vandre, spille golf, nyde bjerge og se på fuglelivet.

Krüger Nationalpark
Landskabet ændrer totalt karakter, både topografisk og vegetationsmæssigt, når man kommer ud i lavlandet, hvor Sydafrikas største safariområder strækker sig over områder større end Jylland. Krügerparken er langt det største område, hvor gode veje og ”restcamps” med fine overnatningsfaciliteter gør det nemt at komme helt tæt på Afrikas storvildt.

Området, der i dag har fri adgang for dyrene til de private områder i vest og til nyoprettede parker i nabolandet Mozambique, har den største variation af pattedyr i verden.

Pilanesberg Nationalpark og Sun City Pilanesberg Nationalpark er blandt Sydafrikas største naturparker og her er der rig mulighed for at opleve ”Big Five” (elefanter, løver, leoparder, næsehorn og bøfler). Ud over ”de fem store” er der dog også masser af andre dyr, bl.a. geparder, flodheste og en stor bestand af forskellige antiloper. Fra Pilanesberg til forlystelseskomplekset Sun City er der ikke særligt langt.

Sun City er lavet i fantasiens verden. Ud over fire turist- og luksushoteller er her et stort udbud af forlystelser for små og store. Her finder du ovenikøbet en kunstig sø med bølgeanlæg omgivet af palmer og strand. Endvidere er der casino, biograf, løbestier, golfbaner, hesteridning, squash- og tennisbaner, vandsportsaktiviteter, minigolf, butikker og et udvalg af restauranter og barer.

Madikwe - Northwestern Province
Madikwe Game Reserve er en af Sydafrikas nyere safariparker og endnu forholdsvis ukendt.

Parken ligger fire timers kørsel nordvest for Johannesburg på grænsen til Botswana. Den er Sydafrikas fjerdestørste park, ligger i et malariafrit område og byder på fortrinlig safari med ”Big Five”. Også de sjældne vilde hunde findes her. Desuden byder parken på et utroligt varieret landskab, fra Maricofloden i øst over akaciesavanner til de imponerende Dwarsberg Mountains i syd.

Over en periode på seks år er bestanden af vildt vokset med cirka 10.000 dyr her. Dyr, der efterfølgende er sat ud i det største genoprettelsesprojekt nogensinde, ”Operation Phoenix”.

KwaZulu-Natal
På et område ”kun” dobbelt så stort som Danmark, finder man majestætiske bjerge, fantastiske dyreparker, smukke strande og afrikansk, indisk og europæisk kultur i en farverig blanding.

Draknesbjergene er med sine 3.500 meter høje tinder de højeste og smukkeste i det sydlige Afrika. Og omkring millionbyen Durban dominerer sukkerrørsmarker, floder og fine strande.
Her er storslåede områder med en enestående fauna, flora og krystalklar bjergluft. De nordøstligste områder er storvildtets domæne, og her findes nogle af Sydafrikas bedste safariområder. Hluhluwe-Umfolozi Nationalpark er det største. Og det er her, det hvide næsehorn blev reddet fra total udryddelse.
Ved KwaZulu-Natals nordlige kyst finder du nogle af verdens mest interessante vådområder med et overvældende maritimt liv, mangrovesumpe og et overdådigt fugleliv. Under havets overflade gemmer verdens sydligste koralrev sig, som er et eldorado for dykkere.

Garden Route
Garden Route er navnet på det område, der dækker den godt 200 kilometer lange kyststrækning fra den historiske by Mossel Bay til den spektakulært beliggende Storms River i øst, samt området i det tørre Karoo i indlandet omkring Outdshoorn.

Området byder både på parklignende landskaber, store laguner, skove, den barske kyst, bjerge og landbrugsområder. Oplev især lagunesystemet ved Wilderness og Knysna, som er blandt perlerne på ruten. De mest populære aktiviteter i området er at tage på sejlads på lagunerne, køre med damptog, vandre langs kysten, i skove og bjerge.

Tager man gennem nogle af de maleriske pas over bjergene, forvandler landskabet sig pludselig for øjnene af én. Alt er meget mere tørt. Her præger strudseavl, vin- og frugtdyrkning landskabet. Et besøg på en strudsefarm – med væddeløb – er et hit, ligesom de fantastiske Kangogrotter åbenbarer en utrolig eventyrverden af drypsten i farver og faconer, der overgår ens vildeste fantasi.

Det vestlige Kapland
For over 500 år siden kom de første europæere til dette smukke område i deres søgen efter søvejen til Indien, og en handelsstation for søfarende skød op. Siden da har den Sydafrikanske hovedstad forvandlet sig til en af de mest multikulturelle storbyer i verden. Med det 1000 meter høje og flade Table Mountain som en majestætisk baggrund til Cape Town ligger byen utroligt smukt. Både turen 40 km sydpå til Kap det Gode Håb, samt vinlandet mod nord og øst byder på masser af oplevelser.

Blandt Cape Towns mange attraktioner kan nævnes en tur med kabelbanen til toppen af Table Mountain, fængselsøen Robben Island, hvor Mandela sad fængslet i 18 år og The Victoria & Albert Waterfront med restauranter, butikker, underholdning, sejlture og meget mere. Her finder du en spændende arkitektur, en enestående botanisk have, Sydafrikas parlament og byens ældste bygning, fortet, der i dag er et af byens mange museer. På vej til Kap det Gode Håb ser man pingvin- og sælkolonier, smukke bugter, hvaler og overdådig og sjælden vegetation.

Vinlandet starter kun en halv times kørsel fra Cape Town og strækker sig derfra 50-100 km nord- og østpå ind i smukke dale, omkranset af de skønneste bjerge. Her er op til 300 år gamle vingårde, der er bygget i samme stil som de første nybyggeres. Smag på spændende vine, og oplev de gamle vinkældre, der med stolthed vises frem.

Den tørre vestkyst har laguner og forunderlige bjerge, og langs sydkysten omkring Hermanus kommer hvalerne helt ind til kysten. For de modige er der desuden mulighed for at blive sænket ned i et bur og dykke med den store hvide haj!

Vejret i Sydafrika

Vores kunder spørger os ofte, ”hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sydafrika?
Men faktisk kan du besøge Sydafrika året rundt. Derfor anbefaler vi også altid, at du rejser når det passer dig bedst og ikke efter vejrstatistikkerne.

Da det ligger på jordens sydlige halvkugle, så er det selvfølgelig sommer i Sydafrika, når det er vinter i Danmark og omvendt. Klimaet er mildt med mange solskinstimer, men der kan være stor variation i regnbuelandet.

Cape Town, en del af vestkysten og kystområdet ved Garden Route har Middelhavsklima og får det meste af sin nedbør fra april til oktober. Resten af landet er dog subtropisk og får størstedelen af regnen fra oktober til april.

Det er den varme havstrøm fra Mozambique, der giver et fugtigt og varmt vejr på østkysten, mens den kolde Benguela-strøm giver et mere tåget, men regnfattigt vejr på vestkysten. På højplateauet, blandt andet i byen Johannesburg, kan der være frost om natten i vintermånederne juni-august, men dagene er varme og solrige.


Tørperiode (maj, juni, juli, august, september og oktober)
I Sydafrika kommer der næsten aldrig regn i tørperioden og luftfugtigheden er meget lav. Dette gælder dog ikke for Western Cape provinsen (syd kysten) hvor der kan være vådt og køligt i den Sydafrikanske vinter.

I denne periode er bushen meget åben og det er lettere at se dyrene. I slutningen af perioden er der meget tørt og begrænset med fugleliv, blomster og grønne områder.
I tørperioden er der meget få insekter i Sydafrika.

Maj er slutningen på sommeren, hvor man mærker at nattemperaturerne begynder at falde.
I juni, juli og august kommer de kølige nætter som kan være ned til frysepunktet. Her er det vigtigt at have varmt tøj med til de tidlige ture i bushen. Dagtemperaturen vil være omkring 25
​​° C.
August er den mest blæsende måned i Sydafrika.

I september og oktober begynder varmen at komme tilbage og luftfugtigheden stiger. Man kan opleve enkelte tordenbyger sidst på dagen, som renser luften og giver naturen den længe ventet næring.

Regnperiode (November-april)
I denne periode er kraftige regnskyl om eftermiddagen ikke usædvanligt. Det er dog sjældent at man oplever heldagsregn.
Der vil være grønt og bushen er tæt, så man skal regne med at det i visse områder kan være sværere at få øje på dyrene. Der vil i denne periode være et rigt fugleliv og mange grønne planter og blomster.
Når den første regn kommer i november, begynder antiloperne at sætte deres kalve, og man vil kunne se mange dyreunger.

Der vil typisk komme mest regn i december, januar og februar.
Dagtemperaturen ligger på ca. 30 ​​° C og kan visse steder snige sig op omkring de 40 ​​° C .

I marts og april kan der stadig komme lidt spredt regn men normalt er det nogle solrige og klare måneder, med lav luftfugtighed, varme dage og lune nætter. Det er nogle rigtig gode måneder at besøge det sydlige Afrika, da bushen stadig er grøn men temperaturen er faldet lidt. Samtidig er det en periode hvor vi som bor i Norden, trænger til sol og varme.

Vejledende nedbør i Sydafrika (i millimeter)
Jan Feb Mar Apr Maj Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec
122 106 91 33 6 25 10 10 21 60 117 117

Vejledende temperaturer i Sydafrika (dag/nat)
Jan Feb Mar Apr Maj Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec
27/16 27/16 26/14 24/10 21/5 19/3 22/6 25/9 27/13 27/14 27/14 28/15
Kilde: worldweatheronline.com

Visum
Danske statsborgere behøver ikke visum til Sydafrika ved turistrejser i op til 3 måneder, da et turistvisum til maksimalt 90 dages ophold udstedes ved ankomsten. Det eneste man skal medbringe er en gyldig returbillet og et pas, der minimum er gyldigt i 30 dage ud over opholdet. Det er desuden vigtigt at passet er maskinlæsbart og har mindst to blanke sider; har man ikke dette, er der risiko for at blive afvist ved indrejsen til landet. Et forlænget pas anerkendes ikke i Sydafrika, ligesom provisoriske danske pas (nødpas) kun anerkendes til udrejse.

Ved rejser til Sydafrika med børn under 18 år, kræves det at man medbringer særlige dokumenter. De nødvendige dokumenter afhænger af om barnet rejser med begge biologiske forældre, en biologisk forælder, om barnet er adopteret eller rejser alene. Det kan være en tidskrævende proces.


For rejser med børn - se tjekliste og læs mere HER

Areal
1.220.000 kvadratkilometer.

Drikkepenge
Det er i Sydafrika almindeligt at give drikkepenge. Drikkepenge gives normalt til kuffertbærere i lufthavnen og på hoteller (ca. ZAR 20 per bagage trolley), personale på restauranter og hoteller (ca. 10 % af regningens pålydende) og chauffører på rundrejser (normalt ZAR 20 per dag per person). På safari lodges betaler man ofte safariguiden/chaufføren et lidt højere beløb efter safarien (ZAR 100-200 per dag). På tankstationer betaler man typisk tankpasseren (ZAR 2-5).

Befolkning
I Sydafrika er der cirka 57 millioner indbyggere. Heraf bor ca. seks millioner i Afrikas tredjestørste by Johannesburg. Den administrative hovedstad er Pretoria, Cape Town er den parlamentariske hovedstad og Bloemfontein er den juridiske hovedstad.

Internet
De fleste hoteller og lodges tilbyder internet og wi-fi. Enten gratis eller mod betaling. Man skal dog være opmærksom på, at internethastigheden i Sydafrika kan variere meget fra sted til sted.

Sprog
Sydafrika har 11 officielle sprog: Engelsk, zulu, xhosa, nord- og sydsotho, swazi, tswana, ndebele, venda, tsonga og afrikaans. Engelsk tales og forstås de fleste steder i landet.

Religion
Næsten alle religioner findes i Sydafrika. Cirka 80 procent er kristne, to procent er muslimer og 18 procent bekender sig til andre trosretninger. Der er desuden stadig stor respekt for fortidens ånder.

Valuta & betalingskort
Møntenheden i Sydafrika er Sydafrikanske Rand (ZAR).
Kreditkort er den bedste form for betalingsmiddel i Sydafrika: Visa, American Express eller MasterCard. Kreditkortene kan benyttes i de fleste restauranter, butikker, hoteller og biludlejningsfirmaer, og man slipper dermed for at gå rundt med for mange kontanter på sig.

Med et kreditkort er det også nemt at hæve kontanter (Sydafrikanske Rand) i en af de mange pengeautomater i lufthavnen, shopping centre, tankstationer eller ved bankerne.

Ved tankstationerne kan der betales for benzinen med kreditkort de fleste steder, men man kan dog opleve at de i de mindre byer på landet kun tager imod kontanter (ZAR).

Ønsker man at medbringe kontanter, er det bedst hvis disse er i vestlig valuta (Euro, USD eller engelske pund), da det kun er få steder i Johannesburg og Cape Town, hvor det er muligt at veksle danske kroner – og ofte til en dårlig kurs.

Tidsforskel
Dansk sommertid: Ingen tidsforskel.
Dansk vintertid: + 1 time i Sydafrika.

Indhent tilbud
x

Indhent tilbud

Ja tak! Send mig gerne tilbud på rejsen:
Luksus malariafri-safari med Blixen Tours VIP All Inclusive

Bede om et tilbud ved at udfylde nedenstående formular og tryk på "send".

Mange tak for din henvendelse.

Blixen Tours vender tilbage hurtigst muligt.

Settlers Drift

Luksus safari lodge – kun bestående af 9 eksklusive telt suiter i privat safarireservat

9 eksklusive telt suiter i privat safarireservat

Luksuslodge med spektakulær beliggenhed i et afsides hjørne af det private natur- og safarireservat Kariega.

På en bjergskråning i reservatet finder man de 9 private og luksuriøse telt suiter som udgør Settlers Drift. En beliggenhed der giver en storslået udsigt over det enestående og varierende naturlandskab med floder, bjerge og ikke mindst den brede dyrebestand. Den betagende udsigt er i den grad blevet tænkt ind da man byggede denne luksuriøse lodge. En unik udsigt som derfor til fulde kan nydes fra både fællesområdet, telt suiternes private terrasse eller fra det fritstående badekar på badeværelset.

Settlers Drift er en lodge af høj standard der vil kunne danne ramme for en enestående luksussafari i et af Sydafrikas bedste private safariområder.

Beliggenhed...

 • Sydafrika
 • Eastern Cape
 • Sunshine Coast East
 • Grahamstown
 • Kariega
Hvorfor bo her?
 • Unik udsigt
 • Privat safarireservat
 • Luksuriøse telt suiter
 • Malarifrit område

Lokal tid...

De ni telt suiter er rummelige (110m2) hvor badeværelse, soverum og lounge er åbent I forlængelse af hinanden. Fra badekarret er der udsigt over bushen og i brusekabinen er der et vindue, der kan skyde til siden, så man nærmest barder udendørs.

I telt suiterne er der minibar (inkluderet), te- og kaffefaciliteter, telefon, brændeovn

Værelses- og suitefaciliteter

Aircondition
Minibar
Sikkerhedsboks
Balkon/terasse
Badekar
Loftsvifte
Te-/kaffe-maskine
Telefon
Hårtørrer
Pejs

Trods lodgen lille størrelse byder den på restaurant, bar, lounge, vinkælder, store terrasser, pool, boma, souvenirbutik, bibliotek samt mulighed for spa behandlinger.

I den fælles lounge er der gratis adgang til Wi-Fi.

Swimmingpool
Spa/wellness
Safari - i åbne 4x4
Safari - walking safari tilbydes
Safari - mulighed for aftensafari
Boma
Safari - malariafrit område
Indhent tilbud
x

Indhent tilbud

Ja tak! Send mig gerne tilbud på rejsen:
Luksus malariafri-safari med Blixen Tours VIP All Inclusive

Bede om et tilbud ved at udfylde nedenstående formular og tryk på "send".

Mange tak for din henvendelse.

Blixen Tours vender tilbage hurtigst muligt.