Indhent tilbud
Bliv ringet op
Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Luksus malariafri safari i privat reservat & Mauritius

15 dage / 12 nætter, pris fra 46.595,-
Lande
SYDAFRIKA, MAURITIUS
Varighed
15 dage / 12 nætter
Safaritype
All Inclusive safari, Blixen Platinum, Safari og badeferie, Bryllupssafari, Malaria-fri safari, Luksus safari
Indkvartering
Hotel, Lodge, Luksustelt
Transportmidler
Firehjulstrækker, Indenrigsfly
Luksus malariafri safari i privat reservat & Mauritius

Malariafri safari for voksne i Sydafrika og badeferie på Mauritius inkl. Blixen Tours VIP All Inclusive. En oplevelsesrig safari i privat naturreservat kombineret med luksuriøst strandophold på det 5-stjernede resort – Heritage Le Telfair - på Mauritius.

 • Spektakulære naturlandskaber
 • Middagen under den afrikanske stjernehimmel
 • Karbad med udsigt til bushen
 • ”Bush-breakfast”
 • Safari til fods
 • Aften safari
 • Besøg i en Township
 • Massage
 • Strandluksus på Mauritius
 • Blixen Tours VIP All Inclusive på Mauritius

Malariafri safari i privat reservat og Mauritius

Start rejsen med 4 nætters safari i et af Sydafrikas mest spektakulære naturlandskaber i det private Kariega Game Reserve i Eastern Cape. Et privat og eksklusivt vildtreservat der er hjemsted for ”The Big Five” (løve, elefant, næsehorn, bøffel og leopard) og et rigt fugleliv.

Herefter går turen videre mod Johannesburg inden ankomst til eksotiske Mauritius.


Settlers Drift, Sydafrika *****
Intim og eksklusiv lodge bestående af 9 luksuriøse telt suiter (hver på 110m2). Telte der alle har trægulv, store gulv til loft panoramavinduer, fritstående badekar med udsigt, brusekabine med skydedør til det fri og terrasse. Alt er lavet i lyse og venlige materialer som smukt blender ind i naturen.

Lodgen ligger på en bakkeskråning med en nærmest meditativ udsigt over dalen og Bushmans River. Fra jeres private terrasse kan man ofte ane små pletter i landskabet som ved et nærmere kig er giraffer og andet vildt.

Fællesarealet består af en stor panoramaterrasse med bål-sted, pool, indendørs lounge med pejs, barområde, restaurant, "vinkælder" og en spa.

Safari, transport og køretøj
I Kariega Game Reserve foregår al safarikørsel i åbne firhjulstrukne safaribiler. Hver dag er det muligt at deltage i 2 game drives (safarikørsel) per person. Dette er muligt både morgen og eftermiddag. I Settlers Drifts safaribiler vil der aldrig være mere end maks. 6 gæster per bil.

Safariguider
Jeres erfarne safariguider – eller rangers – taler alle engelsk og vil tage jer med rundt i specialbyggede safaribiler i Kariega Game Reserve. Disse rangers har en helt utrolig evne til at kunne spotte dyrene på meget lang afstand.

Heritage Le Telfair, Mauritius ******
Det luksuriøse 5-stjernede resort – Heritage Le Telfair – er beliggende på den naturskønne sydkyst af Mauritius. Et eksklusivt område med lækre strande og få hoteller. Heritage Le Telfair er bygget i elegant kolonistil omgivet af palmer og eksotisk beplantning. Derudover tilbyder vi på Heritage Le Telfair den omfattende Blixen Tours VIP All Inclusive inkl. bl.a. alle måltider i 9 forskellige restauranter, alle drikkevarer, stort udvalgt af vine, massagebehandlinger, fri golf osv.– læs mere om hvad denne inkluderer under priser.

Afrejsedatoer
Dette er en skræddersyet safari og kan arrangeres med afrejse hver dag året rundt.

Rejseprogram
Det ovennævnte rejseprogram er ikke et fastlagt program men skal ses som et forslag. Det endelige rejseprogram skræddersyes i samarbejde med jer og lodgen. Ønsker I færre eller flere dage på rejsen er dette muligt.

Børn
Settlers Drift tillader kun børn på 11 år eller derover.
Turen kort
4 nætter Settlers Drift, Kariega Game Reserve Sydafrika
1 nat The Residence, Johannesburg Sydafrika
7 nætter Heritage Le Telfair Mauritius


Dag 1
Afrejse

Afrejsedag fra Danmark (eller Hamborg) med et flyskift undervejs til Sydafrika.Dag 2
Ankomst til Settlers Drift Kariega, Sydafrika

I skifter fly i Johannesburg eller Cape Town, hvor indrejseformaliteterne ordnes. Midt på dagen ankommer i til Port Elizabeth. I lufthavnen venter jeres chauffør, som kører jer godt 1½ time til lodgen – Settlers Drift. Når I ankommer til Settlers Drift vil der blive serveret lidt frokost og I checker ind i jeres store luksuriøse ”telt” suite, som udgør hjem de næste fire nætter.

Senere på eftermiddagen mødes I med jeres engelsktalende safariguide i loungen, og inden I sammen kører afsted på den første safari, bliver der serveret kaffe, te og kage.

I kan nu se frem til 3½ timers safarikørsel, hvor I har mulighed for at opleve elefanter, løver, næsehorn m.m. Undervejs vil der være en lille pause, hvor der kan nydes et glas vin el. andet og lidt snacks, imens I stille mærker det afrikanske safariliv, der langsomt sniger sig ind under huden.

Tilbage på lodgen er der blevet tændt op i bålet ved loungen og i jeres pejs. En udsøgt middag serveres i restauranten, hvorefter det er tid til at gå til ro.

Overnatning: Settlers Drift.
Måltider: Helpension og udvalgte drikkevarer inkluderet.

Safari i åbne safaribilerDag 3
Safari, siesta og middag under stjernerne

Dagen starter med tidlig morgenvækning. I loungen er der serveret kaffe, te og en snack til at starte dagen på. Efterfølgende kører I afsted på morgensafari. Nye safarioplevelser venter, for i bushen er der aldrig to dage der er ens. I løbet af morgensafarien vil der være en pause, hvor der serveres kaffe og te.

Tilbage på lodgen - omkring kl. 10 - sætter jer til bords i restauranten. Her serveres en meget lækker morgenmad/brunch hvor I både kan vælge mellem retterne fra buffeten eller a la carte kortet.

Når I er blevet mætte er det tid til en tiltrængt siesta. I kan nu vælge at nyde jeres inkluderede massage i den hyggelige spa, tage en dukkert i poolen eller bare stille og roligt nyde udsigten fra jeres private terrasse.

Privat terrass

Efter kaffe og te om eftermiddagen er det igen muligt at komme afsted på safari. Så småt begynder I nu at tilpasse jer til safarirytmen.

Til aften serveres dagens middagen under stjernerne i bomaen. I tager plads i den udendørs restaurant, kun oplyst af lanterner. Efterfølgende vil aftenen kunne afsluttes med fascinerende stjernekiggeri, hvor en af Settlers Drifts medarbejdere entusiastisk vil fortælle om den betagende afrikanske stjernehimmel.

Overnatning: Settlers Drift.
Måltider: Helpension og udvalgte drikkevarer inkluderet.

Boma middagDag 4
Bush-walk og besøg i en Township

I er klar tidlig morgen iført lange bukser og et par gode sko. I er klar til at køre ud i bushen, men i dag foregår det meste af safarien til fods. Inden afgang giver Jeres guide klare instrukser for denne morgens bushvandring. Normalt er der ikke tale om strabadserende vandring, men en rolig og intens oplevelse, hvor I ser og lærer om planter, spor m.m. Er I heldige, kan det være I kommer tæt på vildt som giraffer, zebraer m.m.

Hjemme på lodgen venter nu et velfortjent morgenmåltid.

Efter morgenmaden er det tid til at I kører udenfor reservatet for at besøge en Township. Her vil I opleve og høre om livet i et lokalt samfund, hvor midlerne er begrænsede. Under besøget får I desuden lov at smage på lidt lokal mad.

Efter besøget i Townshippen, kører I tilbage til lodgen med stærke indtryk, der vil tænkes tilbage til i lang tid fremover.

Om eftermiddagen er der tid til afslapning på lodgen, indtil der er igen om eftermiddagen er inkluderet endnu en safarikørsel i reservatet.

Til aften nydes middagen på lodgen.

Overnatning: Settlers Drift.
Måltider: Helpension og udvalgte drikkevarer inkluderet.

Bush-walk
Dag 5
Morgenmad i bushen, siesta, sejltur og safari i mørket

Denne morgen kører I tidligt afsted på morgensafari. Denne morgensafari er lidt anderledes, da den i dag slutter med morgenmad i bushen, hvor personalet har flyttet køkkenet ud under åben himmel. Imens I nyder den ganske særlige morgenmad, kan I være heldige at få besøg af nysgerrige tilskuere som giraffer, gnuer, zebraer m.m.

Efterfølgende er der tid til en afslappende siesta samt frokost på lodgen.

Om eftermiddagen kan I se frem til en sejltur på floden, hvor I bl.a. kan spotte områdets farverige fugle. På sejlturen er der desuden taget fiskestænger med, og måske I er heldige at få en eller flere fisk på krogen.

Efter middagen på lodgen er der inkluderet en særlig aften safari. Her sætter jeres ranger spotlight på bilen og I er nu på udkig efter de nataktive dyr. En safari i mørket er en helt special oplevelse hvor sanserne for alvor skærpes.

Overnatning: Settlers Drift.
Måltider: Helpension og udvalgte drikkevarer inkluderet.

Morgenmad i bushenDag 6
Johannesburg

Efter morgenmad og afsked med det dejlige personale på Settlers Drift, bliver I hentet af jeres chauffør og kørt tilbage til Port Elizabeth lufthavn for at rejse videre til Sydafrikas største by - Johannesburg. En direkte flyvning på ca. 1 time og 40 minutter.

I Johannesburg bliver I hentet i lufthavnen og indkvarteret på det luksuriøse botique hotel – The Residence. Her kan I vælge at slappe af resten af eftermiddagen eller gå på opdagelse i Johannesburg. Bemærk at der denne dag ikke er inkluderet frokost og aftensmad.

Overnatning: The Residence, Johannesburg
Måltider: Morgenmad

The Residence, JohannesburgDag 7
Farvel til Sydafrika og videre mod Mauritius

Alting har en ende, og denne morgen er det jeres sidste dag i Sydafrika. Men et nyt eksotisk eventyr venter senere på dagen på Mauritius – og ikke mindst på det luksuriøse 5-stjernede resort Heritage Le Telfair.

Efter morgenmad og afsked med det dejlige personale, bliver I hentet og kørt tilbage til Johannesburg lufthavn for at rejse direkte videre til Mauritius.

Hen på eftermiddagen ankommer I til Mauritius, hvor en repræsentant for Blixen Tours tager imod jer i lufthaven og kører jer til Heritage Le Telfair. En køretur på ca. 45 min.

Overnatning: Heritage Le Telfair
Måltider: Blixen Tours VIP All Inclusive

Heritage Le Telfair MauritiusDag 8 - 13
Mauritius, Heritage Le Telfair og Blixen VIP All Inclusive

Den næste uges tid byder på ren afslapning på jeres luksuriøse hotel – Heritage Le Telfair. I det naturskønne Bel Ombre område har I mulighed for at slappe af ved de kridhvide strande eller tage på opdagelse i naturreservatet ved hotellet. Mulighederne er mange.

I skal kun tænke på at slappe af og nyde godt af alt det I har inkluderet i jeres Blixen Tours VIP All Inclusive pakke – såsom massage, 9 restauranter, drikkevarer, fri golf og lån af golfbuggy, C Beach Club, gratis snorkel- og glasbundbåd ture, samt meget meget mere.

Overnatning: Heritage Le Telfair
Måltider: Blixen Tours VIP All Inclusive

Heritage Le TelfairDag 14
Afrejse fra Mauritius

I dag er sidste dag på det skønne Heritage Le Telfair. I vil blive afhentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor der afrejse mod Danmark eller Hamborg. Flyrejsen vil være med stop i Dubai eller en europæisk storby, alt efter hvilket flyselskab I flyver med.Dag 15
Ankomst til Danmark

I ankommer til Danmark eller Hamborg i løbet af dagen.


 
Luksus malariafri safari i privat reservat & Mauritius
Pris pr. Person
Periode Dobbelt
19.08.19 - 15.09.19 46.595
16.09.19 - 30.09.19 50.295
01.10.19 - 19.10.19 57.195
20.10.19 - 31.10.19 57.795
01.11.19 - 08.12.19 57.795
09.12.19 - 15.12.19 56.095
16.12.19 - 17.12.19 57.995
18.12.19 - 20.12.19 60.195
21.12.19 - 26.12.19 76.995
27.12.19 - 02.01.20 78.295
03.01.20 - 05.01.20 76.595
06.01.20 - 10.01.20 61.495
11.01.20 - 12.01.20 61.295
13.01.20 - 31.01.20 59.895
01.02.20 - 28.02.20 61.195
01.03.20 - 03.04.20 59.495
04.04.20 - 17.04.20 61.095
18.04.20 - 30.04.20 55.795
01.05.20 - 01.05.20 49.395
02.05.20 - 23.06.20 48.995
24.06.20 - 10.07.20 50.395
11.07.20 - 05.08.20 50.795
06.08.20 - 21.08.20 49.395
22.08.20 - 18.09.20 48.995
19.09.20 - 30.09.20 53.195
01.10.20 - 16.10.20 59.495
17.10.20 - 31.10.20 62.095
01.11.20 - 11.12.20 65.095
12.12.20 - 15.12.20 60.695
Bemærkninger
Afrejsedatoer
Afrejse hver dag

Rejseprogram
Det beskrevne rejseprogram er ikke fastlagt på de nævnte dage under opholdet, dette kan ændres af lodgen, dog vil indholdet ikke ændres.Settlers Drift, Sydafrika - Blixen Tours VIP All Inclusive

 • Helpension
 • Udvalgte drikkevarer
 • 1 x massage per person
 • ”Stjernekiggeri”
 • Guidet "Bush Walk"
 • Besøg i lokalt township
 • 1 x "Boma/Bush Dinner"
 • 1 x "Bush Breakfast"
 • 1 x aftensafari
 • 1 x Fisketur på floden
 • * 2 x safari per overnatning til fods eller firehjulstrækker med engelsktalende safariguide
 • Vand i bilen under safarikørsler
Blixen Tours VIP All Inclusive - Heritage Le Telfair

MAD OG DRIKKE

 • Morgenmad på Le Telfair’s hovedrestaurant, Annabella
 • Frokost - vælg mellem 8 restauranter*
  - Gin’ja, Le Palmier, Cavendish og “La Plage” (lette retter serveret på stranden) på Heritage Le Telfair
  - Infinity Blue og Amafrooty på Heritage Awali
  - C Beach Club og Heritage Golf Club
  (Bortset fra nogle få retter kan der vælges mellem alle retterne på menukortet)
 • Afternoon tea: Kager og pandekager i Cavendish bar fra kl. 16-18
 • ”Kiosque” Gourmand (is og slik)
 • Aftensmad - vælg mellem 10 forskellige restauranter* på Domaine de Bel Ombre. Domaine de Bel Ombre som består af hotellerne Heritage Le Telfair og Heritage Awali, C-Beach Club, Chateau de Bel Ombre og Heritage Golf Club.
  - Annabella’s, Le Palmier og Gin’ja på Heritage Le Telfair
  - Infinity Blue, Kuzini, Savana & Zafarani (Zafarani er kun for voksne) på Heritage Awali
  - Steak House på Heritage Golf Club
  - C Beach Club
  - Heritage Le Château
  (Bortset fra nogle få retter kan der vælges mellem alle retterne på menukortet).
 • Drikkevarer som øl, sodavand, juice og et udvalg af husets vine og fransk champagne. Udvalg af cocktails samt lokal og importeret spiritus.
  Inkluderet på hele områdets mange barer og restauranter i åbningstiden - som generelt er fra kl. 10.00-24.00.
 • Coco Shack - lille bar på stranden som tilbyder friske kokosnødder, vand, kokosmælk samt kokosnødde cocktails fra kl. 12.00 - 18.00.
 • Strand og pool service ved Heritage Le Telfair
 • 24 timers Room Service ifølge menukort (inkl. ”tray charge”. Undtaget ved bestilling af kontinental morgenmad til værelset, her betales for ”tray charge”)
 • Minibar på værelset med sodavand, lokal øl, vand, frugtjuice, vin, chokoladebar og snacks (opfyldes 1 gang dagligt)
 • En picnickurv til frokost til gæster der skal på udflugt om dagen (skal bestilles 24 timer før)
 • Box med 3 Nespresso kapsler (opfyldes 1 gang dagligt)
 • 1 x cooking class pr. person med hotellets chefkok
*Bemærk - Ikke alle restauranter har åbent alle dage.


GOLF
 • Fri golf på 18-hullers mesterskabsbane (par 72) på Heritage Golf Club (tillæg for lån af udstyr, golfundervisning og øvebolde) og 9-hullers korthulsbane
 • Gratis lån af golfbuggy (max. 1 per værelse per dag.)
 • Frugt og juice på golfbanen

WELLNESS
 • 5 x gratis massage* per værelse
 • Forskellige wellness aktiviteter i løbet af ugen (ifølge ugentlig program)
 • Fri adgang til Sports & Fitness center (Aerobics, cardio...)
* I alt 5 x massage per værelse (begrænset udvalg) - gælder kun for værelse, hvor der er betalt for et dobbeltværelse med 2 voksne eller et enkeltværelse med 1 voksen fyldt 18 år. Kan anvendes af personer over 18 år på alle dage i tidsrummet kl. 9.00-14.00 undtagen på ankomst- og afrejsedagen. Massagens varighed er 45 minutter. Benytter man ikke alle massager der er inkluderet kan disse ikke videregives til andre og der ydes ingen refusion eller tilbagebetaling. Vi anbefaler at bestille tid til massage ved ankomst til hotellet.


VANDSPORT
 • Gratis lån af båd, windsurfer, kajak, pedalbåde
 • Gratis deltagelse på snorkelture med båd inkl. lån af snorkeludstyr i forbindelse med turen
 • Gratis deltagelse på ture med glasbundsbåd

SPORT
 • Gratis adgang til tennisbaner og udstyr
 • Bordtennis, bueskydning, beach volley, bocci-ball og cykler

UNDERHOLDNING / INTERNET
 • Gratis adgang til Timomo Kids Club for 3-11 årige (kl. 8.30 – 23.00)
 • Aktivitetsprogram for teenagere (12-16 årige)
 • Levende musik hver aften på Heritage Awali / Heritage Le Telfair / C Beach Club
 • Gratis WiFi

ANKOMST/AFREJSE
 • Gratis adgang til ATOL Lounge i Maurtius lufthavn i forbindelse med hjemrejsen.
 • ATOL Lounge har bar og snack buffet, toilet og bad faciliteter, fjernsyn, WiFi, lokale internationale aviser.
 • 1 glas mousserende vin og canapes serveret på værelset første og anden aften på hotellet inden kl. 19.
---

Blixen Tours VIP All Inclusive er gældende fra ankomst til hotellet og helt indtil afrejse. Den gælder således også hvis man forlader hotellet senere end den officielle tjek-ud tid. Det skal bemærkes at enkelte af restauranterne ikke har åbent alle dage og sæsoner.Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup – Port Elizabeth, med skift undervejs
 • Flybillet Port Elizabeth - Johannesburg, Johannesburg - Mauritius
 • Flybillet Mauritius - Kastrup, med skift undervejs
 • Lufthavnsskatter
 • Transport Port Elizabeth lufthavn - Settlers Drift t/r
 • Transport Johannesburg - The Residence t/r
 • Transport Mauritius - Heritage Le Telfair t/r
 • 4 x overnatninger på Settlers Drift med Blixen Tours VIP All Inclusive
 • 1 x overnatning på The Residence Johannesburg inkl. morgenmad
 • 7 x overnatninger på Heritage Le Telfair med Blixen Tours VIP All Inclusive
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer og måltider udover nævnte
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold

De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.

Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

Indhent tilbud
x

Indhent tilbud

Ja tak! Send mig gerne tilbud på rejsen:
Luksus malariafri safari i privat reservat & Mauritius

Bede om et tilbud ved at udfylde nedenstående formular og tryk på "send".

Mange tak for din henvendelse.

Blixen Tours vender tilbage hurtigst muligt.

 

Sydafrika - Hele verden i ét land

I Sydafrika finder du et fascinerende kludetæppe af forskellige befolkningsgrupper og kulturer, 11 officielle sprog og alle tænkelige og utænkelige måder at leve sit liv på.

Det er derfor heller ikke så underligt, at Sydafrika kaldes regnbuenationen. For her er alle skaberværkets farver og alle muligheder for safari, storbyferie, golf, vin, kulturoplevelser og badeferie. Det tidligere Apartheid er blevet afløst af Mandela, demokratiet og bedre levevilkår for alle.
Alligevel vil du dog opdage, at her stadig er alt fra fattige townships til overdådige villaer og skyskrabere. Og som altid de blændende hvide sandstrande, frodige regnskove, idylliske søområder, flotte majestætiske bjerge og åbne savanner.
 
I Sydafrika er der et rigt dyreliv, og du har virkelig mulighed for at få dig en oplevelse for livet. Her lever nemlig både elefanter, løver, antiloper, næsehorn, giraffer og mange slags fugle samt, længst mod syd, pingviner, hvaler og sæler.

Derfor kommer du helt sikkert ikke til at kede dig på en rejse til Sydafrika!

 

Lokal tid...

Rejsetid

14-16 timer afhængig af flyselskab

Når du rejser til Sydafrika, er det typisk med afrejse fra Kastrup, Billund eller Hamborg med mellemlanding og flyskift i en af de europæiske storbyer, Qatar eller Dubai afhængigt af hvilket flyselskab, du rejser med. Flyvetiden til Sydafrika er typisk ca. 14-16 timer, alt efter hvilken flyrute og destination der vælges.

Til Sydafrika benytter vi oftest flyselskaberne Emirates, South African Airways, KLM, Air France, Swiss, British Airways, Turkish Airlines og Lufthansa.

Mpumalanga Provinsen
Mpumalanga betyder ”Stedet, hvor solen står op”. Her er store plantager med skove, bananer, appelsiner og citroner. Her kan du tage en tur i området langs Panoramaruten, hvor især Bourke’s Luck Potholes og Three Rondavels er blandt de ting, du bare må se. Her ses skellet mellem det omkring 2000 meter højt beliggende højland og det over 1000 meter lavere lavland nemlig tydeligt og udsigten er helt spektakulær, med enorme kløfter og sprudlende vandfald. Lav evt. også en afstikker på ruten og oplev Pilgrim’s Rest, hvor det første “goldrush” fandt sted i 1873.

I Mpumalanga Provinsen er der rige muligheder for at vandre, spille golf, nyde bjerge og se på fuglelivet.

Krüger Nationalpark
Landskabet ændrer totalt karakter, både topografisk og vegetationsmæssigt, når man kommer ud i lavlandet, hvor Sydafrikas største safariområder strækker sig over områder større end Jylland. Krügerparken er langt det største område, hvor gode veje og ”restcamps” med fine overnatningsfaciliteter gør det nemt at komme helt tæt på Afrikas storvildt.

Området, der i dag har fri adgang for dyrene til de private områder i vest og til nyoprettede parker i nabolandet Mozambique, har den største variation af pattedyr i verden.

Pilanesberg Nationalpark og Sun City Pilanesberg Nationalpark er blandt Sydafrikas største naturparker og her er der rig mulighed for at opleve ”Big Five” (elefanter, løver, leoparder, næsehorn og bøfler). Ud over ”de fem store” er der dog også masser af andre dyr, bl.a. geparder, flodheste og en stor bestand af forskellige antiloper. Fra Pilanesberg til forlystelseskomplekset Sun City er der ikke særligt langt.

Sun City er lavet i fantasiens verden. Ud over fire turist- og luksushoteller er her et stort udbud af forlystelser for små og store. Her finder du ovenikøbet en kunstig sø med bølgeanlæg omgivet af palmer og strand. Endvidere er der casino, biograf, løbestier, golfbaner, hesteridning, squash- og tennisbaner, vandsportsaktiviteter, minigolf, butikker og et udvalg af restauranter og barer.

Madikwe - Northwestern Province
Madikwe Game Reserve er en af Sydafrikas nyere safariparker og endnu forholdsvis ukendt.

Parken ligger fire timers kørsel nordvest for Johannesburg på grænsen til Botswana. Den er Sydafrikas fjerdestørste park, ligger i et malariafrit område og byder på fortrinlig safari med ”Big Five”. Også de sjældne vilde hunde findes her. Desuden byder parken på et utroligt varieret landskab, fra Maricofloden i øst over akaciesavanner til de imponerende Dwarsberg Mountains i syd.

Over en periode på seks år er bestanden af vildt vokset med cirka 10.000 dyr her. Dyr, der efterfølgende er sat ud i det største genoprettelsesprojekt nogensinde, ”Operation Phoenix”.

KwaZulu-Natal
På et område ”kun” dobbelt så stort som Danmark, finder man majestætiske bjerge, fantastiske dyreparker, smukke strande og afrikansk, indisk og europæisk kultur i en farverig blanding.

Draknesbjergene er med sine 3.500 meter høje tinder de højeste og smukkeste i det sydlige Afrika. Og omkring millionbyen Durban dominerer sukkerrørsmarker, floder og fine strande.
Her er storslåede områder med en enestående fauna, flora og krystalklar bjergluft. De nordøstligste områder er storvildtets domæne, og her findes nogle af Sydafrikas bedste safariområder. Hluhluwe-Umfolozi Nationalpark er det største. Og det er her, det hvide næsehorn blev reddet fra total udryddelse.
Ved KwaZulu-Natals nordlige kyst finder du nogle af verdens mest interessante vådområder med et overvældende maritimt liv, mangrovesumpe og et overdådigt fugleliv. Under havets overflade gemmer verdens sydligste koralrev sig, som er et eldorado for dykkere.

Garden Route
Garden Route er navnet på det område, der dækker den godt 200 kilometer lange kyststrækning fra den historiske by Mossel Bay til den spektakulært beliggende Storms River i øst, samt området i det tørre Karoo i indlandet omkring Outdshoorn.

Området byder både på parklignende landskaber, store laguner, skove, den barske kyst, bjerge og landbrugsområder. Oplev især lagunesystemet ved Wilderness og Knysna, som er blandt perlerne på ruten. De mest populære aktiviteter i området er at tage på sejlads på lagunerne, køre med damptog, vandre langs kysten, i skove og bjerge.

Tager man gennem nogle af de maleriske pas over bjergene, forvandler landskabet sig pludselig for øjnene af én. Alt er meget mere tørt. Her præger strudseavl, vin- og frugtdyrkning landskabet. Et besøg på en strudsefarm – med væddeløb – er et hit, ligesom de fantastiske Kangogrotter åbenbarer en utrolig eventyrverden af drypsten i farver og faconer, der overgår ens vildeste fantasi.

Det vestlige Kapland
For over 500 år siden kom de første europæere til dette smukke område i deres søgen efter søvejen til Indien, og en handelsstation for søfarende skød op. Siden da har den Sydafrikanske hovedstad forvandlet sig til en af de mest multikulturelle storbyer i verden. Med det 1000 meter høje og flade Table Mountain som en majestætisk baggrund til Cape Town ligger byen utroligt smukt. Både turen 40 km sydpå til Kap det Gode Håb, samt vinlandet mod nord og øst byder på masser af oplevelser.

Blandt Cape Towns mange attraktioner kan nævnes en tur med kabelbanen til toppen af Table Mountain, fængselsøen Robben Island, hvor Mandela sad fængslet i 18 år og The Victoria & Albert Waterfront med restauranter, butikker, underholdning, sejlture og meget mere. Her finder du en spændende arkitektur, en enestående botanisk have, Sydafrikas parlament og byens ældste bygning, fortet, der i dag er et af byens mange museer. På vej til Kap det Gode Håb ser man pingvin- og sælkolonier, smukke bugter, hvaler og overdådig og sjælden vegetation.

Vinlandet starter kun en halv times kørsel fra Cape Town og strækker sig derfra 50-100 km nord- og østpå ind i smukke dale, omkranset af de skønneste bjerge. Her er op til 300 år gamle vingårde, der er bygget i samme stil som de første nybyggeres. Smag på spændende vine, og oplev de gamle vinkældre, der med stolthed vises frem.

Den tørre vestkyst har laguner og forunderlige bjerge, og langs sydkysten omkring Hermanus kommer hvalerne helt ind til kysten. For de modige er der desuden mulighed for at blive sænket ned i et bur og dykke med den store hvide haj!

Vejret i Sydafrika

Vores kunder spørger os ofte, ”hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sydafrika?
Men faktisk kan du besøge Sydafrika året rundt. Derfor anbefaler vi også altid, at du rejser når det passer dig bedst og ikke efter vejrstatistikkerne.

Da det ligger på jordens sydlige halvkugle, så er det selvfølgelig sommer i Sydafrika, når det er vinter i Danmark og omvendt. Klimaet er mildt med mange solskinstimer, men der kan være stor variation i regnbuelandet.

Cape Town, en del af vestkysten og kystområdet ved Garden Route har Middelhavsklima og får det meste af sin nedbør fra april til oktober. Resten af landet er dog subtropisk og får størstedelen af regnen fra oktober til april.

Det er den varme havstrøm fra Mozambique, der giver et fugtigt og varmt vejr på østkysten, mens den kolde Benguela-strøm giver et mere tåget, men regnfattigt vejr på vestkysten. På højplateauet, blandt andet i byen Johannesburg, kan der være frost om natten i vintermånederne juni-august, men dagene er varme og solrige.


Tørperiode (maj, juni, juli, august, september og oktober)
I Sydafrika kommer der næsten aldrig regn i tørperioden og luftfugtigheden er meget lav. Dette gælder dog ikke for Western Cape provinsen (syd kysten) hvor der kan være vådt og køligt i den Sydafrikanske vinter.

I denne periode er bushen meget åben og det er lettere at se dyrene. I slutningen af perioden er der meget tørt og begrænset med fugleliv, blomster og grønne områder.
I tørperioden er der meget få insekter i Sydafrika.

Maj er slutningen på sommeren, hvor man mærker at nattemperaturerne begynder at falde.
I juni, juli og august kommer de kølige nætter som kan være ned til frysepunktet. Her er det vigtigt at have varmt tøj med til de tidlige ture i bushen. Dagtemperaturen vil være omkring 25
​​° C.
August er den mest blæsende måned i Sydafrika.

I september og oktober begynder varmen at komme tilbage og luftfugtigheden stiger. Man kan opleve enkelte tordenbyger sidst på dagen, som renser luften og giver naturen den længe ventet næring.

Regnperiode (November-april)
I denne periode er kraftige regnskyl om eftermiddagen ikke usædvanligt. Det er dog sjældent at man oplever heldagsregn.
Der vil være grønt og bushen er tæt, så man skal regne med at det i visse områder kan være sværere at få øje på dyrene. Der vil i denne periode være et rigt fugleliv og mange grønne planter og blomster.
Når den første regn kommer i november, begynder antiloperne at sætte deres kalve, og man vil kunne se mange dyreunger.

Der vil typisk komme mest regn i december, januar og februar.
Dagtemperaturen ligger på ca. 30 ​​° C og kan visse steder snige sig op omkring de 40 ​​° C .

I marts og april kan der stadig komme lidt spredt regn men normalt er det nogle solrige og klare måneder, med lav luftfugtighed, varme dage og lune nætter. Det er nogle rigtig gode måneder at besøge det sydlige Afrika, da bushen stadig er grøn men temperaturen er faldet lidt. Samtidig er det en periode hvor vi som bor i Norden, trænger til sol og varme.

Vejledende nedbør i Sydafrika (i millimeter)
Jan Feb Mar Apr Maj Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec
122 106 91 33 6 25 10 10 21 60 117 117

Vejledende temperaturer i Sydafrika (dag/nat)
Jan Feb Mar Apr Maj Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec
27/16 27/16 26/14 24/10 21/5 19/3 22/6 25/9 27/13 27/14 27/14 28/15
Kilde: worldweatheronline.com

Visum
Danske statsborgere behøver ikke visum til Sydafrika ved turistrejser i op til 3 måneder, da et turistvisum til maksimalt 90 dages ophold udstedes ved ankomsten. Det eneste man skal medbringe er en gyldig returbillet og et pas, der minimum er gyldigt i 30 dage ud over opholdet. Det er desuden vigtigt at passet er maskinlæsbart og har mindst to blanke sider; har man ikke dette, er der risiko for at blive afvist ved indrejsen til landet. Et forlænget pas anerkendes ikke i Sydafrika, ligesom provisoriske danske pas (nødpas) kun anerkendes til udrejse.

Ved rejser til Sydafrika med børn under 18 år, kræves det at man medbringer særlige dokumenter. De nødvendige dokumenter afhænger af om barnet rejser med begge biologiske forældre, en biologisk forælder, om barnet er adopteret eller rejser alene. Det kan være en tidskrævende proces.


For rejser med børn - se tjekliste og læs mere HER

Areal
1.220.000 kvadratkilometer.

Drikkepenge
Det er i Sydafrika almindeligt at give drikkepenge. Drikkepenge gives normalt til kuffertbærere i lufthavnen og på hoteller (ca. ZAR 20 per bagage trolley), personale på restauranter og hoteller (ca. 10 % af regningens pålydende) og chauffører på rundrejser (normalt ZAR 20 per dag per person). På safari lodges betaler man ofte safariguiden/chaufføren et lidt højere beløb efter safarien (ZAR 100-200 per dag). På tankstationer betaler man typisk tankpasseren (ZAR 2-5).

Befolkning
I Sydafrika er der cirka 57 millioner indbyggere. Heraf bor ca. seks millioner i Afrikas tredjestørste by Johannesburg. Den administrative hovedstad er Pretoria, Cape Town er den parlamentariske hovedstad og Bloemfontein er den juridiske hovedstad.

Internet
De fleste hoteller og lodges tilbyder internet og wi-fi. Enten gratis eller mod betaling. Man skal dog være opmærksom på, at internethastigheden i Sydafrika kan variere meget fra sted til sted.

Sprog
Sydafrika har 11 officielle sprog: Engelsk, zulu, xhosa, nord- og sydsotho, swazi, tswana, ndebele, venda, tsonga og afrikaans. Engelsk tales og forstås de fleste steder i landet.

Religion
Næsten alle religioner findes i Sydafrika. Cirka 80 procent er kristne, to procent er muslimer og 18 procent bekender sig til andre trosretninger. Der er desuden stadig stor respekt for fortidens ånder.

Valuta & betalingskort
Møntenheden i Sydafrika er Sydafrikanske Rand (ZAR).
Kreditkort er den bedste form for betalingsmiddel i Sydafrika: Visa, American Express eller MasterCard. Kreditkortene kan benyttes i de fleste restauranter, butikker, hoteller og biludlejningsfirmaer, og man slipper dermed for at gå rundt med for mange kontanter på sig.

Med et kreditkort er det også nemt at hæve kontanter (Sydafrikanske Rand) i en af de mange pengeautomater i lufthavnen, shopping centre, tankstationer eller ved bankerne.

Ved tankstationerne kan der betales for benzinen med kreditkort de fleste steder, men man kan dog opleve at de i de mindre byer på landet kun tager imod kontanter (ZAR).

Ønsker man at medbringe kontanter, er det bedst hvis disse er i vestlig valuta (Euro, USD eller engelske pund), da det kun er få steder i Johannesburg og Cape Town, hvor det er muligt at veksle danske kroner – og ofte til en dårlig kurs.

Tidsforskel
Dansk sommertid: Ingen tidsforskel.
Dansk vintertid: + 1 time i Sydafrika.

 

Mauritius

I millioner af år lå denne frodige vulkanø uberørt og isoleret i havet, indtil for få hundrede år siden, hvor søfarere fra Arabien, Europa, Afrika og Asien kom til. En broget flok af handlende, sørøvere og skibe skulle have forsyninger til deres videre rejse og i 1700-tallet begyndte der at dukke mere permanente bosættelser op.

Nu bor der cirka 1,2 millioner indbyggere på øen. Mauritius’ meget multikulturelle befolkning lever i harmoni med hinanden.
De er meget venlige og imødekommende, og som gæst mærker du hurtigt stoltheden over deres fælles og unikke kulturarv. De mange sukkerrørsplantager, frugtplantager og den store tekstilindustri har givet øen en fornuftig velstand og en god infrastruktur.

Du får et bredt udvalg af aktiviteter på land og til vands at vælge mellem og de fleste hoteller er meget børnevenlige med gode pasnings- og aktivitetsmuligheder for de små.

Se rejser til Mauritius

 

Lokal tid...

Rejsetid

14-18 timer afhængig af flyselskab

Rejsetid til Mauritius - hvor lang tid tager det at flyve til Mauritius?


Rejsen til Mauritius er typisk med afrejse fra Kastrup, Billund eller Hamborg med mellemlanding og flyskift i en europæisk storby, Qatar eller Dubai afhængig af flyselskabet. Flyvetiden er ca. 14-18 timer afhængig af ruten.

Til Mauritius benytter vi oftest flyselskaberne Emirates, Air Mauritius, Air France, British Airways, Lufthansa og Qatar Airways.

Ved rejser med Blixen Tours venter en repræsentant i lufthavnen på Mauritius for at guide dig videre til den ventende transport til hotellet. Bemærk i vore priser er transporten fra lufthavn til hotellet tur/retur altid inkludret med mindre andet er nævnt.

Nord, syd, øst og vest? Hvor er det bedst at bo på Mauritius?

nordkysten er koncentrationen af hoteller størst omkring Grand Baie, hvor der også ligger en del restauranter, caféer, butikker og øens eneste natteliv. Den nordvestlige kystlinie er rig på små idylliske laguner og smukke koralstrande, som Trou aux Biches, Pointe aux Piment og Pereybére. Især i perioden maj - oktober er denne del af øen godt beskyttet mod sydøstenvinden.

Sydkysten er måske den smukkeste med bjergrigt terræn, floder, skove og barske kyststrækninger afbrudt af hyggelige laguner med kridhvide strande og stille vand. Lidt køligere i denne del fra maj - oktober, når der er sydøstenvind, men gode forhold for surfere. En del nye hoteller er skudt op i dette område de senere år.

Billedsmukke strande og krystalklart vand findes på østkysten. Værd at nævne er øen Ile aux Cerf og området omkring Belle Mare. Bor man i området kan et besøg på det lokale og farverige søndagsmarked i byen Flacq anbefales. I de varme måneder kan brisen fra havet være dejlig nedkølende, mens det fra juni - oktober kan være lidt køligere end andre steder på øen.

Vestkysten har generelt det varmeste vejr og mindst nedbør med et tørt klima. De frodige bjergtoppe danner en billedsmuk baggrund til de kridhvide sandstrand og azurblå ocean.

Klima og vejret på Mauritius


Mauritius har et behageligt subtropisk klima og kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt at rejse Mauritius vil derfor være individuelt. Du kan læse mere om de forskellige sæsoner på Mauritius nedenfor.


Oktober, november og december - Den tørre sæson på Mauritius
Fra oktober måned er dagene varme og temperaturen ligger omkring 28 C°, mens aftenerne og nætterne kan være lidt kølige. Samtidig regner det kun sjældent i denne periode, og der er meget lidt vind. Dette perfekte klima, kombineret med en vandtemperatur på behagelige 26 C°, gør denne sæson til et populært tidspunkt at rejse til Mauritius.
I de første tre uger af december er vejret stadig tørt og varmt og ligeledes et godt tidspunkt at rejse til Mauritius.

Januar, februar og marts - Sommer på Mauritius
I slutningen af december begynder sommeren på Mauritius, og den varer til og med marts måned. Denne periode er højsæsonen på Mauritius. Dagene er varme med temperaturer, der nemt når op på 30 C°, selvom den køligere havbrise tager toppen af varmen. Denne sæson er perfekt for dig, som gerne vil bade, dykke og dyrke vandsport i din ferie, da vandtemperaturen i lagunen ligger på omkring 28 C°.

Statistisk er det også disse måneder, hvor der falder mest regn. Størstedelen af regnen falder på den centrale del af øen og den vil typisk komme som korte, kraftige regnbyger sidst på dagen. Det er også i denne periode, at tropiske storme og cykloner kan ramme øgruppen, men det sker dog sjældent; faktisk kun gennemsnitligt hver 5. år at en cyklon rammer øen.

April - Vinteren nærmer sig på Mauritius
April måned er ligesom november og december det bedste tidspunkt at rejse til Mauritius, hvis du gerne vil have lidt lavere dagtemperaturer og køligere nætter. Vejret er tørt og Det Indiske Ocean er stadig varmt; omkring 26 C°. Denne måned er ideel til en familieferie til Mauritius, da både luft- og vandtemperaturen er utrolig behagelig.

Maj, juni, juli, august og september - Vinter på Mauritius
Vinteren på Mauritius er ikke, som de fleste vil beskrive en typisk vinter. Dagtemperaturen ligger nemlig omkring 25 C°, når solen skinner. Om natten kan temperaturen falde til 15 C°, så hvis du besøger Mauritius i denne periode, er det en god idé at medbringe en trøje og lange bukser, til hvis du skal ud om aftenen. Vinteren er også den tørre periode med mindst nedbør. Typisk i form af lette, spredte byger. Det er stadigt et dejligt tidspunkt at bade, da vandtemperaturen ligger på omkring 24 C° inde i lagunen.

Klimatabel:

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Luft 26 26 26 24 23 21 21 21 21 24 24 25
Vand 27 27 27 27 26 24 23 22 23 23 24 25
Nedbør 237 241 383 206 175 117 130 85 84 56 80 172

Pas og visum
Der kræves for danske statsborgere ikke visum til Mauritius ved turistrejser i op til 3 måneder. Dog skal man medbringe en gyldig returbillet og et pas, der minimum skal være gyldigt i 6 måneder EFTER udrejse.

Areal
1.865 km2

Mauritius er et tropisk paradis beliggende 2.000 km øst for det sydlige Afrika. Øen er blot 2.040 kvadratkilometer med 330 km kystline beskyttet at koralrev. Mauritius er 67 km lang og 46 km bred placeret ca. 3.000 km fra Afrikas kyst i Det Indiske Ocean.

Republikken Mauritius består af Mauritius, Rodrigues, Cargados-Garoyos øgruppen og Agalega-Øerne, som er ubeboede.

Banker
Bankernes åbningstider er normalt:

Mandag til torsdag 9.15–15.15
Fredag 9.15–15.30

Mange af de større hoteller har mulighed for at veksle fremmed valuta. De fleste butikker og hoteller accepterer kreditkort som VISA og Eurocard.

Befolkning
1,2 millioner

Befolkningen på Mauritius er af mange kulturer. Den største gruppe er af indisk oprindelse, og hinduer udgør over halvdelen af dets befolkning.

Cykler
På mange af hotellerne kan man låne eller leje cykler. Langs kysterne er landskabet forholdsvist fladt, hvor det inde i landet er højland.

Hovedstad
Port Louis med 143.000 indbyggere.

Leje af bil
Ture i en lejet bil er en glimrende måde at opleve Mauritius på. Bilen kan lejes hjemmefra eller igennem vores lokale samarbejdspartner på Mauritius. Vær opmærksom på, at der på Mauritius er venstrekørsel, og at mange veje er små og snoede.

Kør forsigtigt, idet de lokale ofte kører temmelig hasarderet. Vær særligt forsigtig når det regner, da der kan opstå akvaplaning, og efter mørkets frembrud.

Lokale busser
Man kan sagtens køre med de lokale busser og det er billigt. Dog kræver det ofte busskift i Port Louis hvis du kommer fra øst, vest eller syd mod den nordlige kyst.


Priser og drikkepenge
Prisniveauet på hotellerne på Mauritius er højt, men kommer man ud i de lokale butikker, ligger de lidt under danske priser. Eksempelvis betaler man for 1,5 liter vand cirka Rs 25 og for en øl cirka Rs 50 i de lokale butikker.

I modsætning til de fleste andre lande i Afrika forventer taxichauffører, kuffertbærer m.m. ikke at modtage drikkepenge.

På hoteller og restauranter er der inkluderet 12 % service. Tjenere og servitricer på restauranter giver man normalt 5-10 % hvis man har været tilfreds med servicen. Til rengøringspersonalet på hotellet må man gerne efterlade lidt Rupees.

Sprog
Det officielle sprog er engelsk, hvilket dog ikke er ensbetydende med, at alle mestrer sproget lige godt. Fransk er mere udbredt, mens kreolsk er det sprog, der tales mest blandt befolkningen. Kreolsk minder meget om fransk, og er oprindeligt et fællessprog for slaverne i sin tid.

Religion
Hinduer 53%
Kristne 31%
Muslimer 13%
Romersk katolske 26%
Andre religiøse minoriteter inkluderer buddhister, bahaier og Ahmadiyyaher.

Taxi
Det er relativt billigt at benytte sig af taxier. Aftal altid prisen på forhånd. Alternativ til billeje kan være at leje en taxa for en hel dag.

Valuta
Mauritisk rupee = 100 cents

Møntenheden på Mauritius er Mauritius Rupee. 1 Rupee (Rs) er det samme som 100 cents (cs). Der findes noter I størrelserne Rs 25, 50, 100, 500, 1000 og 2000. Af mønter findes Rs 1, Rs 5, Rs 10 og cs 20 og 50.

Alle førende kreditkort accepteres på de fleste hoteller og i større butikker.

Vand
Vandet fra hanerne er kemisk behandlet og derfor sikkert at drikke, dog kan vand på flaske købes næsten alle steder, hvis man foretrækker det.

Tidsforskel
Dansk sommertid: + 2 timer på Mauritius
Dansk vintertid: + 3 timer på Mauritius

Mauritius er en mangfoldig ø med masser af muligheder for udflugter og aktiviteter, hvis man når at blive mæt af det krystal klare vand og kridhvide strande.

Af udflugter og aktivitetsmuligheder kan nævnes:

Snorkling og dykning
Mange andre vandsportsaktiviteter
Golfbaner i verdensklasse
Fiskeri
Vandreture
Quad biking
Mountain biking
Hesteridning
Leje af bil
Dykning med delfiner
Shopping
Sejlads
Katamaraner
Musik og dans
Botaniske haver
Sukkerrørsmuseum

Indhent tilbud
x

Indhent tilbud

Ja tak! Send mig gerne tilbud på rejsen:
Luksus malariafri safari i privat reservat & Mauritius

Bede om et tilbud ved at udfylde nedenstående formular og tryk på "send".

Mange tak for din henvendelse.

Blixen Tours vender tilbage hurtigst muligt.

Settlers Drift

Luksus safari lodge – kun bestående af 9 eksklusive telt suiter i privat safarireservat

9 eksklusive telt suiter i privat safarireservat

Luksuslodge med spektakulær beliggenhed i et afsides hjørne af det private natur- og safarireservat Kariega.

På en bjergskråning i reservatet finder man de 9 private og luksuriøse telt suiter som udgør Settlers Drift. En beliggenhed der giver en storslået udsigt over det enestående og varierende naturlandskab med floder, bjerge og ikke mindst den brede dyrebestand. Den betagende udsigt er i den grad blevet tænkt ind da man byggede denne luksuriøse lodge. En unik udsigt som derfor til fulde kan nydes fra både fællesområdet, telt suiternes private terrasse eller fra det fritstående badekar på badeværelset.

Settlers Drift er en lodge af høj standard der vil kunne danne ramme for en enestående luksussafari i et af Sydafrikas bedste private safariområder.

Beliggenhed...

 • Sydafrika
 • Eastern Cape
 • Sunshine Coast East
 • Grahamstown
 • Kariega
Hvorfor bo her?
 • Unik udsigt
 • Privat safarireservat
 • Luksuriøse telt suiter
 • Malarifrit område

Lokal tid...

De ni telt suiter er rummelige (110m2) hvor badeværelse, soverum og lounge er åbent I forlængelse af hinanden. Fra badekarret er der udsigt over bushen og i brusekabinen er der et vindue, der kan skyde til siden, så man nærmest barder udendørs.

I telt suiterne er der minibar (inkluderet), te- og kaffefaciliteter, telefon, brændeovn

Værelses- og suitefaciliteter

Aircondition
Minibar
Sikkerhedsboks
Balkon/terasse
Badekar
Loftsvifte
Te-/kaffe-maskine
Telefon
Hårtørrer
Pejs

Trods lodgen lille størrelse byder den på restaurant, bar, lounge, vinkælder, store terrasser, pool, boma, souvenirbutik, bibliotek samt mulighed for spa behandlinger.

I den fælles lounge er der gratis adgang til Wi-Fi.

Swimmingpool
Spa/wellness
Safari - i åbne 4x4
Safari - walking safari tilbydes
Safari - mulighed for aftensafari
Boma
Safari - malariafrit område

Heritage Le Telfair

Elegant kolonistilshotel for livsnydere og golfspillere. smukt beliggende på den naturskønne sydlige del af Mauritius på området Bel Ombre, som engang var hjemsted for sukkerplantage.

Small Luxury Hotels of the World
Velegnet til par
Velegnet til par
Golf
Golf
Børnevenlig
Børnevenlig
Dykning
Dykning
Snorkling
Snorkling

Elegant kolonistilshotel for livsnydere og golfspillere

Heritage Le Telfair er smukt beliggende på den naturskønne sydlige del af Mauritius på området Bel Ombre, som engang var hjemsted for sukkerplantage. Det gamle plantagehus fungerer i dag som restaurant, og stilen er overført til hotellets værelser, som er indrettet i elegant kolonistil med vinduer fra gulv til loft.

Floden Citronniers River løber gennem hotellets tropiske have, og giver det sin helt egen charme.

Se video fra Heritage Le Telfair
Blixen Tours VIP All Inclusive

Når du bor på Heritage Le Telfair har Blixen Tours sammensat en speciel VIP All Inclusive pakke med bl.a. fri golf, gratis leje af golfbuggy, vælg mellem 12 restauranter, flere gratis massage-behandlinger, gratis minibar, gratis room service, snorkelture med båd, gratis adgang til lounge i lufthaven m.m.

Den absolut bedste All Inclusive pakke som findes på Mauritius.
Se hele pakken under "Priser".C Beach Club

Når du bor på Heritage Le Telfair har du fri adgang til noget helt unikt, som ikke findes andre steder på Mauritius – nemlig C Beach Club.

C Beach Club er en moderne klub, der er indbegrebet af, hvad Domaine de Bel Ombre er mest kendt og elsket for – smukke eksklusive omgivelser, en afslappet atmosfære og masser af sol, sand og vand. Her er stemningen på én gang trendy og afslappet og du mærker virkelig, at du er på en af de skønneste øer i verden, når du begraver fødderne i det bløde sand, mens du kigger ud over det krystalklare vand i lagunen og på solen, der glitrer i vandet.

Her er masser af underholdning for alle aldre og delikate retter for enhver smag. Restauranten byder til frokost på lækre a la carte retter, der er stærkt inspireret af alt det bedste fra Italien samt fisk og skaldyr, og om aftenen kan du gå ombord i de mange udsøgte retter i buffeten med skiftende tema. I Chill baren kan du slappe af og nyde en kølig og forfriskende drink, både i løbet af dagen og om aftenen, når månen, stjernerne og de levende lys spejler sig i vandoverfladen.

C Beach Club er en perfekt legeplads for alle der elsker aktion og sjov på vandet. Her kan du hoppe i poolen eller prøve kræfter med windsurfing, kitesurfing, vandski eller andre vansportsaktiviteter, som kilder i maven og får smilet frem på læben.

Også for børnene er der masser af sjov. Teens Club byder på hi-tech faciliteter og et dagsprogram fyldt med spændende aktiviteter.


*Bemærk - C Beach Club er lukket i perioden 6. maj - 11. august 2019. Alle vandsportsaktiviteter vil være tilgængelige som normalt.

Pro-golfturnering - Grundet AFRASAI Mauritius Open 2019 er begge hotellets golfbaner, klubhuset (inkl. Steakhouse) samt C Beach Club lukket for gæster i perioden 1-8. december.

Alle hotelgæster modtager gratis billetter til at se golfturneringen.

Under turneringen tilbydes fri greenfee inkl. lån af golfbuggy samt transfer til Avalon Golf Estate samt Tamarina Golf Club.
Bemærk - i dagene op til turneringen er det ikke tilladt at køre med golfbuggy på hotellets golfbane (25-30. november).C Beach Club Pool Mauritius


Vejen hertil

Cirka 45 minutters kørsel fra lufthavnen.

Beliggenhed...

 • Mauritius
 • Sydvestkysten
 • Bel Ombre
Hvorfor bo her?
 • Blixen Tours VIP All Inclusive
 • 18-hullers mesterskabs golfbane
 • Butler service
 • Romantisk
 • Overdådig natur
 • Kolonistil

Lokal tid...

Vurdering:
Standard
Beliggenhed
Stranden
Service

158 værelser fordelt i nedenstående kategorier fra 54-104 m2.

Garden View Suite (62 m2)
Sea View Suite (62 m2)
Beachfront Suite (62 m2)
Junior Suite Garden View (81 m2)
Junior Suite Sea View (81 m2)
Senior Suite Garden (102 m2)
Senior Suite Sea View (102 m2)
Ocean Suite Beach Front (104 m2)

De fleste værelser har havudsigt, mens andre har udsigt over floden og bagvedliggende bjerge.


Værelser på Heritage Le Telfair:

Garden View Suite (62 m2)

Sea View Suite (54-62m2)
Værelserne ligger et lille stykke fra stranden og med et kig til havet.
I hvert værelse har man en altandør ud til en privat terrasse eller balkon, stort badeværelse med bruser, badekar og dobbelt vask, separat toilet, aircondition, minibar, te/kaffe-maskine, gratis Wi-Fi, satellit TV, Video On Demand (mod tillæg), telefon og sikkerhedsboks. Desuden har man en personlig butler tilknyttet.
Sea View Suite værelserne findes med forbindelsesdør.

Beach Front Suite (54-62m2)
Værelserne ligger med front mod stranden og har en dejlig havudsigt.
I hvert værelse har man en altandør ud til en privat terrasse eller balkon, stort badeværelse med bruser, badekar og dobbelt vask, separat toilet, aircondition, minibar, te/kaffe-maskine, gratis Wi-Fi, satellit TV, Video On Demand (mod tillæg), telefon og sikkerhedsboks. Desuden har man en personlig butler tilknyttet.
Beach Front Suite værelserne findes med forbindelsesdør til Junior Suite Sea View.

Junior Suite Garden View (81m2)
Junior Suite værelserne ligger med udsigt til den tropiske have. I værelset er en King Size seng samt et loungehjørne med sofa, altandør ud til en privat terrasse eller balkon, stort badeværelse med bruser, badekar og dobbelt vask, separat toilet, aircondition, minibar, te/kaffe-maskine, gratis Wi-Fi, satellit TV, Video On Demand (mod tillæg), telefon og sikkerhedsboks. Desuden har man en personlig butler tilknyttet.
Junior Suite Garden View kan fås med forbindelsesdør til et Garden View Suite værelse.

Junior Suite Sea View (81m2)
Junior Suite værelserne ligger med front til stranden og udsigt over havet. I værelset er en King Size seng samt et loungehjørne med sofa, altandør ud til en privat terrasse eller balkon, stort badeværelse med bruser, badekar og dobbelt vask, separat toilet, aircondition, minibar, gratis Wi-Fi, satellit TV, Video, telefon og elektronisk sikkerhedsboks. Desuden har man sin egen private butler.
Junior Suite Sea View kan fås med forbindelsesdør til et Sea View Suite værelse.

Senior Suite Garden View (102m2)
Senior Suite værelserne ligger med udsigt til den tropiske have. I Suiten er der et soveværelse med King Size seng samt en lounge med sofa, altandør ud til en privat stor terrasse eller balkon, stort badeværelse med bruser, badekar og dobbelt vask, separat toilet, aircondition, minibar, espresso maskine, iPod/iPhone docking station, gratis Wi-Fi, satellit TV, Video On Demand (mod tillæg), telefon og elektronisk sikkerhedsboks. Desuden har man en personlig butler tilknyttet 24 timer i døgnet.
Senior Suite Garden View kan fås med forbindelsesdør.

Senior Suite Sea View (102m2)
Senior Suite værelserne ligger med front mod stranden og en dejlig udsigt over havet. I Suiten er der et soveværelse med King Size seng samt en lounge med sofa, altandør ud til en privat stor terrasse eller balkon, stort badeværelse med bruser, badekar og dobbelt vask, separat toilet, aircondition, minibar, espresso maskine, iPod docking station, gratis Wi-Fi, satellit TV, Video On
Demand (mod tillæg), telefon og elektronisk sikkerhedsboks. Desuden har man en personlig butler tilknyttet 24 timer i døgnet.
Senior Suites Sea View kan fås med forbindelsesdør.

Ocean Suite Beach Front (104m2)
De to Ocean Suite værelserne ligger med front mod stranden og en dejlig udsigt over havet. Desuden ligger de meget privat. I Suiten er der et soveværelse med King Size seng samt en lounge med sofa, altandør ud til en privat stor terrasse, stort badeværelse med bruser, badekar og dobbelt vask, udendørs bruser, separat gæstetoilet, aircondition, minibar, espresso maskine, iPod docking station, gratis Wi-Fi, satellit TV, Video On Demand (mod tillæg), telefon og elektronisk sikkerhedsboks. Desuden har man en personlig butler tilknyttet 24 timer i døgnet.
Det er muligt at få forbindelsesdør til et Beach Front Suite værelse.

Værelses- og suitefaciliteter

Aircondition
Minibar
Sikkerhedsboks
Internet, trådløs
TV, fladskærm
Balkon/terasse
Badekar
Turndown service
Butler
Loftsvifte
Te-/kaffe-maskine
Telefon
Hårtørrer
Roomservice

12 restauranter, 2 swimmingpools - hvoraf den ene er opvarmet, vandsportscenter med gratis aktiviteter som vandski, vandcykler, glasbundsbådture, snorkleture, windsurfing og sejlbåde, gratis sportsaktiviteter som fitnesscenter, aerobics, Tai Chi, yoga, tennis, badminton, beachvolley og gratis green fees. Seven Colours Spa med Millesime Collection, baby corner (fra 0-2 år, åbent 8.30-16.30), børneklub for 3-11 årige, aktivitetsprogram for teenagere (12-17 årige) samt konferencefaciliteter.

Tæt ved hotellet ligger det store Frederica naturreservat, hvor du kan vandre, ride på hest, køre på firhjulet motorcykel eller mountainbike i storslået natur med rigt fugle- og planteliv.

Der masser af muligheder for at slappe af på stranden eller ved den imponerende 600 m2 store pool.

Hotellet har en 18 hullers mesterskabsgolfbane (par 72) beliggende i kuperede landskaber og flere steder med panoramaudsigt over det Indiske Ocean. Derudover er der også en 9 hullers bane (par 3). Gratis green fee til Blixen Tours gæster. (Der spilles pro-golfturnering på banen i december 2019 - se bemærkninger under intro)

Hotellet er velegnet for aktive livsnydere og børnefamilier pga. de rummelige værelser og mange aktivitetsmuligheder.

Fitness center
Restaurant(er)
Swimmingpool
Børneklub
Spa/wellness
Sauna
Concierge
Laundry service
Business center
Roomservice
Handicapvenlig
Butik
TV, fladskærm
Internet, trådløs (gratis)
Bibliotek
Tennisbane
Volleyball
Lounge/bar
Airport Shuttle Service
Souvenirbutik
Børnepasning
Vandsportsaktiviteter
Bordtennis
Dykkercenter
All Inclusive
Vinkælder
Cykler
Icon 1 Icon 2 Icon 3 Icon 4 Icon 5
Indhent tilbud
x

Indhent tilbud

Ja tak! Send mig gerne tilbud på rejsen:
Luksus malariafri safari i privat reservat & Mauritius

Bede om et tilbud ved at udfylde nedenstående formular og tryk på "send".

Mange tak for din henvendelse.

Blixen Tours vender tilbage hurtigst muligt.