Indhent tilbud
Bliv ringet op
Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Victoria Falls & Safarirejse | Blixen Tours VIP All Inclusive

Lande
ZIMBABWE
Områder
Victoria Falls, Hwange Nationalpark, Zambezifloden,
Varighed
10 dage / 7 nætter
Safaritype
All Inclusive safari, Blixen Gold, Luksus safari
Indkvartering
Lodge, Luksustelt
Transportmidler
Bus, Firehjulstrækker
Victoria Falls & Safarirejse | Blixen Tours VIP All Inclusive

Zambezifloden er en livgivende åre til hele det sydlige Afrika og her myldre det med med dyre- og fugleliv.
Floden giver os desuden et af verdens største vandfald - Victoria Falls.
Tag til Zambezifloden og til Hwange National Park på Big 5 safari.

 • Victoria Falls
 • ”Big 5” Safari
 • Safari efter mørkets frembrud
 • Safari til fods
 • Sejlads på Zambezifloden
 • Luksuriøs telt camp
 • Magiske landskaber
 • Blixen Tours VIP All Inclusive

Tæt på naturen i Zimbabwe

Hwange Nationalpark er med sine 14651 km2 Zimbabwes største og med et varieret landskab har man også et varieret dyreliv med over 100 pattedyrsarter og over 400 fuglearter. Blandt attraktionerne er meget store elefant og bøffelflokke, ikke mindst i tørtiden, ligesom løver og andre større rovdyr er talrige. Blandt antiloperne er kudu, sabelantiloper og Afrikas største antilope Eland, imponerende. De sjældne vilde hunde ses også jævnligt.

Victoria Falls er et storslået skue som danner grænse mellem Zimbabwe og Zambia, omgivet af reservater og Nationalparker. Byen Victoria Falls ligger i Zimbabwe ganske tæt på vandfaldene. I Victoria Falls er der mulighed for en række aktiviteter som eks. cruises på Zambezifloden og en helikoptertur over vandfaldet.

Indkvartering og standard
Elephant's Eye Hwange
ligger ved Hwange National Park i et privat safariområde. Det private område giver dig mulighed for at opleve bushen i Afrika fra en mindre intim lodge med kun få gæster i området. Du får også mulighed for at opleve bushen til fods med de dygtige guider.
Campen består af 9 luksus safaritelte bygget på pæle med udsigt over bushen. Teltene har terrasse, badekar med udsigt, udendørs bruser og en kamin.
I campen er der der pool, mulighed for massage og lounge med pejs.

Ilala Lodge ligger centralt i Victoria Falls - både tæt på vandfaldet og den farverige koloniby. Lodgen er bygget i ægte afrikansk stil og her er en hyggelig atmospfære.
Værelser har badeværelse og fra terrassen udsigt til haven som oftes besøges af de søde vortesvin.

På lodgern er der en dejlig pool, og den altid gode service som Afrika er så kendt for strækker sig også ud til poolkanten.

Guide
Engelsktalende

Afrejsedatoer
Afrejse hver dag

Børn på rejsen
Børn fra 7 år er velkomne.

Safari, transport og køretøj
Transport i Victoria Falls foregår i minibus eller personbil. På safarien foregår det med campens åbne firehjulstrækkere.

Aktiviteter ved Victoria Falls: omfatter bl.a. helikopterflyvning, sunset-cruise, kano sejlads, vandring med løver, elefant og hesteridning, forskellig safarikørsel, jet-boat, river rafting og bungi-jump mv. Aktiviteter ud over nævnte i inkluderet i Virctoria Falls er ikke inkluderet.
Turen kort
5 nætter Hwange National Park Zimbabwe
2 nætter Victoria Falls Zimbabwe

Dag 1
Afrejse Danmark


Flyvning fra Kastrup via Johannesburg til Victoria Falls.

Dag 2
Elephant Eye Lodge


Efter visa formaliteterne og bagageudlevering er ordnet i Victoria Falls Lufthavn, vil I blive mødt af en repræsentant fra vores partner i Zimbabwe, som vil sørger for at I kommer til jeres lodge ved Hwange National Park (Køretid ca. 2 timer).Ved ankomsten til campen sidst på eftermiddagen vil I blive mødt med dejlig massage, så I kan slappe af efter rejsen, og nyde jeres ankomst til den Afrikanske bush i fulde drag.

Elephant Eye ligger få kilometer øst for Hwange National Park.
Området er privat, og det gør at antal gæster er begrænset, og I får derfor en intim og eksklusiv safarioplevelse uanset og I er til fods eller i safaribil.
Her har I en fantastisk mulighed for at opleve det autentiske Afrika og dyrene i Afrika som de altid har levet.I vil bo i luksus safaritelte i den lille intime lodge, hvor du vil opleve den særlige ro, som Afrika er så kendt for.

Teltene er bygget på høje træsokler, som giver en dejlig udsigt og en god brise igennem teltet.
I har en egen stor terrasse med udsigt over bushen, og både fra dit badekar og din udendørs bruser, kan du følge med I hvad der sker ude i bushen.I dit telt er også en lille kamin til de kølige morgener.

I Elephant lodge har I en dejlig pool og mulighed for spa behandlinger. Lodgen har stor fokus på bæredygtighed og miljø, og jeres mad vil være præget af økologi.

Det utrolig venlige personale på Elephant Eye, er med til at give jeres ophold nogle dejlige minder fra Afrika.

Når mørket falder på og I har fået et dejligt bad, er det tid til at mødes ved bålet og nyde den første aften i Afrika. I vil nu opleve hvordan bushen vågner for natten, og lydene skifter fra fuglesang til cikader og sjakaler. Efter en vellavet middag, samles man ofte igen ved bålet, hvor forventningerne til morgendagens oplevelser kan vendes.


Indkvartering: Elephant Eye
Måltider. Blixen Tours VIP All Inclusive


Dag 3
Hwange National Park


Efter et solidt morgenmåltid går turen til den berømte Hwange National Park.
Hele dagen bruges i parken, som er den største park i Zimbabwe. Den er opkaldt efter den lokale chief i landsbyen Nhanzwa, og strækker sig over et område på 14.650 km2 - det er dobbelt så stort som Sjælland.Parken er etableret i 1929 og er hjem for over 100 forskellige arter af pattedyr og over 400 arter af fugle.
Desuden rummer parken en af de største bestande af elefanter i hele verden, og man mener at have ca. 35.000 elefanter i Hwange.

Området er stort og biotopen varierer fra akacie skov til ørkenlandskab i syd og klippe bjerge i nord.

Jeres guide vil have picnic med på turen, som I nyder ude i det fri - kun omgivet af Afrikas vilde dyr.

I vil få stor fornøjelse af jeres guides store kendskab til bushen, dyrene, fuglelivet, planter, Zimbabwes historie og meget mere.

I kommer tilbage til Elephant Eye sidst på eftermiddagen, og kan nu slappe af på jeres egen terrasse, eller nyde udsigten fra jeres badekar, mens dagens oplevelser og billeder svæver forbi nethinden.

Bålet og middagen venter, og herefter en dejlig komfortabel seng i det luksuriøse telt.

Indkvartering: Elephant Eye
Måltider. Blixen Tours VIP All Inclusive


Dag 4
Morgenmad i bushen og besøg i landsby


I tager tideligt afsted fra campen, og på safari i området omkring Elephant Eye Lodge. Jeres morgenmad spises ude i bushen, mens I lytter til at Afrika vågner.Efter hvil og frokost i campen, tager I med jeres guide ud til en lokal landsby, hvor I oplever den afrikanske hverdag og de lokales daglige liv i bushen.

Ind ad en lille sti i bushen fra vejen mod Dete ligger denne lille landsby. De mandelige medlemmer af landsbyen arbejde på Elephants Eye området med vedligehold af campen, veje m.m., kontrol af krybskytteri og meget mere.
Kvinderne er stolte avlere af majs og geder, og her mærke man en harmonisk hverdag, hvor de lokale er selvforsynende og livsglade.I vender tilbage til campen for endnu en flot solnedgang og en rolig drink ved bålet.

Efter middagen vil der vente nogle spændende oplevelser med aftensafari.
Her kører I ud med jeres guide, for at møde de nataktive dyr i Afrikas bush.
Guiden vil have en projektør med i bilen, og er I heldige vil I møde løver eller leoparder. Også hyæner og de mindre kattedyr er aktive på dette tidspunkt, og det kan give nogle helt enderledes oplevelser end I får om dagen.

Høj af intense oplevelser kan et dejligt varmt bad være godt inden sengetid.

Indkvartering: Elephant Eye
Måltider. Blixen Tours VIP All Inclusive

Dag 5
Wild dog center og bushwalk


Efter morgenmad i campen tager I afsted på safari i området omkring Elephant Eye. Her besøger I samtidigt et forskningscenter for den afrikanske vildhund (African Wild Dog eller Painted dog).
Den afrikanske vildhund er én af verdesn mest truede dyrearter, og man arbejder hårdt på at sikre en fremtidig bevarelse af arten.
De er en naturlig trussel mod de lokales husdyr og de vilde antiloper, da de er utrolig effektive jægere.
Derfor har de mange fjender, men med hårdt arbejde og stædighed, har Painted Dog Conservation Center - i tæt samarbejde med de lokale landsbyer - lykkeds med igennem formidling og uddannelse, at sikre en forståelse for de vilde hundens ret til at leve frit.

Efter det spændende besøg på centeret, vender I tilbage til campen for frokost og et hvil eller dyp i poolen.

Eftermiddagen byder på én af de store højdepunkter på jeres rejse. I tager nu ud i bushen til fods - naturligvis i selskab med jeres meget erfarne og bevæbnet guide. Her vil I kunne mærke, dufte og opleve Afrikas bush på en helt særlig og intes måde.Alle sanserne er skærpet, og selv de mindste tegn i bushen bliver fortolket. I følger spor og forsøger at komme tæt ind på vildtet, for at få de bedste og mest minderige billeder, som I har kæmpet hårdt for.
Inden solen er gået ned i horisonten, vender I tilbage campen, lige i tid til at få en kølig drink i "bush baren", mens himlen skifter farve fra blå til rød.Jeres hyggelige telt, det varme bad og en god nattesøvn venter.
Indkvartering: Elephant Eye
Måltider. Blixen Tours VIP All Inclusive

Dag 6
Hwange National Park

I dag tager igen på opdagelse i Hwange National Park - et af de bedste safariområder i hele Afrika. Her har du chancen for at opleve "The big 5" (elefant, løve, leopard, næsehorn og bøffel) samt det utrolig mangfoldige fugleliv i parken.Ved frokost kommer I tilbage til campen, hvor I kan nyde en god bog ved poolen, eller tage på endnu en safarioplevelse om eftermiddagen.

Dagens oplevelser afsluttes med en ægte afrikansk bushdinner, hvor al maden tilberedes over bål i bushen, og nydes under stjernehimlen, mens i ser den røde sol forsvinde bag bushen.


Indkvartering: Elephant Eye
Måltider. Blixen Tours VIP All Inclusive

Dag 7
Victoria Falls


Efter morgensafari og morgenmad vil I blive kørt til Victoria Falls.
Her starter I med at besøge en hyggelige café med udsigt til Zambezi dalen og de dybe kløfter.

Herefter vil jeres guide vise jer det fascinerende Victoria Falls, hvor I vil kunne mærke vandstøvet og suset fra det enorme vandfald.


En kort transfer igennem byen, og I er fremme ved Ilala Lodge på grænsen til Victoria Falls National Park.

I vil spise middag på den hyggelige restaurant "The Boma".


Indkvartering: Ilala Lodge
Måltider. Blixen Tours VIP All Inclusive

Dag 8
Victoria Falls

Formiddagen kan bruges på afslapning i lodgen, shopping i den historiske by Victoria Falls eller nogle af de mange aktiviteter som tilbydes omkring Victoria Falls og Zambezi Floden.Om eftermiddagen skal I på en spændende sejlads på den mægtige Zambezi River. Her kan I opleve dyrelivet fra vandsiden, og komme tæt på de mange flodheste og krokodiller som lever i floden.

På båden får I serveret snacks og drikkevare mens i nyder stilheden på vandet, og de mange farverige fugle omkring floden.Indkvartering: Ilala Lodge
Måltider. Blixen Tours VIP All Inclusive

Dag 9
Hjemrejse til Danmark

Med chauffør bliver I kørt til Victoria Falls lufthavn, hvorfra turen går hjem mod Kastrup.
 
Prisen inkluderer
 • Fly Kastrup – Victoria Falls t/r med to skift undervejs
 • Lufthavnsskatter
 • Transport i bil Victoria Falls lufthavn - Elephant Eye Camp - Ilala Lodge - Victoria Falls lufthavn
 • 5 x overnatninger i Elephant Eye Camp **** med Blixen Tours VIP All Inclusive *
 • * Safari i en åben firehjulstrækker med engelsktalende guide
 • * Helpension
 • * Udvalgte drikkevarer (vand, sodavand, cider, øl og husets vine)
 • * En massage (skuldre og nakke)
 • * En safari til fods
 • * En "Bushdinner"
 • * En safari efter mørkets frembrud
 • * Besøg i en landsby
 • * Besøg et forskningsprojekt af vildehunde
 • 2 x overnatninger på Ilala Lodge **** i standardværelse med morgenmad
 • Guidet tur ved Victoria vandfaldene
 • En frokost i Victoria Falls
 • En middag på Boma restaurant Victoria Falls inkl. transport t/r
 • En middag på Ilala Lodge
 • En luksus "sunset cruise" på Zambezi floden med snacks og drikkevarer
 • Parkentré til nationalparker ifølge program
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Drikkevarer i Victoria Falls
 • En frokost i Victoria Falls
 • Drikkepenge (beregn ca. USD 10-20 per dag per person)
 • Visum til Zimbabwe ca. USD 30
 • Vaccinationer
 • Afbestillingsforsikring & Rejseforsikring
Forbehold

De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.

Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

Indhent tilbud
x

Indhent tilbud

Ja tak! Send mig gerne tilbud på rejsen:
Victoria Falls & Safarirejse | Blixen Tours VIP All Inclusive

Bede om et tilbud ved at udfylde nedenstående formular og tryk på "send".

Mange tak for din henvendelse.

Blixen Tours vender tilbage hurtigst muligt.

 

Oplev Big 5 i Malilangwe Nationalpark, flyv i helikopter over verdens mest spektakulære vandfald, Victoria Falls og afslut med solnedgangscruise på Zambezi floden. Zimbabwe er et fantastisk smukt land, som er en rejse værd i sig selv men også nemt kan kombineres med ophold i Sydafrika og Botswana.

Lokal tid...

Rejsetid

15-20 timer afhængig af destination og flyselskab

Zimbabwe er et fantastisk smukt land med sublime og alsidige safarioplevelser samt en utrolig venlig lokalbefolkning.

Zimbabwe er primært for den entusiastiske safarigæst, og kan opleves med færre turister. En safari til Zimbabwe kan arrangeres som en selvstændig rejse eller i kombination med nabolandene Sydafrika, Zambia og Botswana.

Hwange Nationalpark
Zimbabwes største safariområde på godt 14.500m2 bare et par timers kørsel eller en kort flyvetur fra Victoria Falls. Parken er Zimbabwes største og med et varieret landskab har man også et varieret dyreliv med over 100 pattedyrsarter og over 400 fuglearter. Hwange Nationalpark er bl.a. hjemsted for enorme elefantflokke, bøffelflokke, imponerende løver, de sjældne vilde hunde, og meget mere.

Victoria Falls
Et af verdens mest spektakulære vandfald. Beliggende ved grænsen mellem Zimbabwe og Zambia. Det imponerende vandfald er intet mindre end 1,7 km bredt og er at finde på UNESCO's verdensnaturarvsliste. Victoria-vandfaldene eller Victoria Falls er opkaldt efter Dronning Victoria af Storbritannien.

Byen Victoria Falls er Afrikas adventure hovedstad med aktiviteter som verdens vildeste river rafting og bungyjump over Zambezi floden.

Heldigvis er der også andre og mere fredelige aktiviteter som vandreture ved Victoria-vandfaldene, helikopterture over vandfaldet samt kano- og solnedgangs bådcruise på Zambezi floden.
Mana Pools
En 6.700km2 stor nationalpark på UNESCO's verdensnaturarvsliste i det nordvestlige Zimbabwe.

Mana Pools et fantastisk safariområde beliggende i den nordlige del af Zimbabwe ved grænsen til Zambia. Landskabet i Mana Pools er dragende med dens beliggenhed ved den mægtige Zambezi flod, der snor sig igennem landskaberne.

Området byder på et rigt dyreliv og nationalparken er især kendt for en stor bestand af elefanter, løver, leoparder, hyæner, flodheste, krokodiller, og ikke mindst er det et af de bedste steder i Afrika for at opleve de sjældne vilde hunde.

Mana Pool er også berømt for at være et af de bedste steder i Afrika for safari til fods og ofte kommer man helt tæt på vildtet. Der køres naturligvis også safari i firehjulstrækker og så er sejlads i kano en anden populær aktivitet her.

Safari camps i Mana Pools er generelt mere rustikke og autentiske end i de fleste andre parker i Afrika, og appellerer især til gæster, der har været på safari før. Et besøg i Mana Pools bliver for mange den ultimative safarioplevelse.

Vejret i Zimbabwe

Zimbabwe ligger på jordens sydlige halvkugle, og derfor er årstiderne modsatte af de danske. Sommeren er fra september til april og vinteren er fra maj til august. I sommermånederne kan temperaturen stige op til 40 grader, og i vintermånederne ligger dagstemperaturne omkring 20-25 grader, med meget kolde nætter helt ned til omkring frysepunktet.

Regnsæsonen er sommermånederne fra november til april. I disse måneder er landskaberne mere grønne, og det er for dyrene nemmere at finde vand. Derfor er det i denne periode sværere at spotte vildtet. I vintermånederne tørrer græssletterne, og man kan ofte se store flokke af elefanter, bøfler, gnuer, zebraer og rovdyr.

Safari i Zimbabwe er bedst fra marts til og med oktober. Regnsæsonen er bedst for fugleinteresserede. Zambezifloden har højvande mellem februar og juli, hvor Victoria Falls vil være meget kraftfuldt. Det er her du vil opleve de største vandskyer og de flotte regnbuer over vandfaldet.

Tørperiode / vinter i Zimbabwe (Maj - oktober)
Zimbabwe får sjældent regn i vintermånederne, og luftfugtigheden på dette tidspunkt er meget lav. Særligt i juni, juli og august har man de kølige nætter of aftener, hvor varmt tøj kræves først og sidst på dagen. Midt på dagen vil man typisk have klart vejr og omkring 25° C.

I september og oktober stiger temperaturen og luftfugtigheder. Bushen er tør og åben og det er let at få øje på vildtet. De store dyr som elefanter og bøfler samles ved vandhullerne.

Oktober er den varmeste måned, hvor der også er høj luftfugtighed, inden regnen kommer og køler luften ned.

Regnperiode / sommer i Zimbabwe (November - april)
Der kan komme tidlig regn i november, men ellers vil man opleve den største mængde nedbør i december, januar og februar, hvor der også ofte være en del tordenbyger sidst på dagen.

I marts falder temperaturen og regnbygerne vil være mere sjældne.

Marts og april er nogle rigtig gode måneder for safari i Zimbabwe. Vejret er behageligt og klart, det er stadig grønt i bushen og man har de lune aftenener rundt om bålet.


Vejledende regn og nedbør i Zimbabwe ( i millimeter)
Jan Feb Mar Apr Maj Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec
145 129 57 20 3 0 0 1 2 21 56 127

Vejledende temperaturer i Zimbabwe (dag/nat)
Jan Feb Mar Apr Maj Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec
29/18 29/17 29/17 28/15 26/9 24/5 24/5 27/7 31/12 32/18 30/18 30/18
Kilde: worldweatheronline.com

Pas og visum
Der kræves visum til Zimbabwe for danske statsborgere ved turistrejser under 90 dage. Turistvisum købes ved ankomst til Zimbabwe og koster USD 35. Det er en godt ide at medbringe det præcise beløb i dollars, da det ikke altid er muligt at få byttepenge tilbage. Du skal være i besiddelse af en gyldig returbillet og dit pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder EFTER udrejse samt indeholde tilstrækkeligt med blanke sider til stempel af visum ved ankomst.

Internet
Internet i Zimbabwe findes på de fleste hoteller. I nationalparkerne kan der være enkelte hoteller og lodges der ikke har internet-faciliteter. Internettet kan være langsomt samt mod betaling.

Tidszone
GMT: + 2 timer
Dansk sommertid: Ingen forskel
Dansk vintertid: + 1 time
Zimbabwe har ikke sommertid.

Valuta
Møntenheden i Zimbabwe er US dollars.

Ved ind- og udrejse skal al valuta deklareres. Der er ingen restriktioner på hvor meget fremmed eller lokal valuta man må indføre, såfremt det er deklareret ved indrejse.

Vi anbefaler at man veksler US dollars hjemmefra. Næsten alle camps og lodges accepterer både, USD, Euro, britiske Pund og sydafrikanske Rand(ZAR). Hoteller, lodges og restauranter accepterer også generelt kreditkort.

Penge og kreditkort
Vi anbefaler at man på rejsen til Zimbabwe medbringer et kontant beløb samt et kreditkort. Det er bedst at kontanterne er i Sydafrikanske Rand, Euro, USD eller engelske pund.
Visa og Mastercard, kan benyttes i de fleste camps/hoteller, restauranter, butikker og biludlejningsfirmaer, og man slipper for at gå rundt med for mange kontanter på sig. American Express og Diners Club er mindre udbredt, og accepteres i begrænset omfang.
Med et kreditkort er det også muligt at hæve kontanter (US dollars) i pengeautomater. Dog er pengeautomater endnu ikke særligt udbredte i Zimbabwe. Vær opmærksom på, at der i de fleste automater er et maksimumbeløb som kan hæves per dag.

Visse steder hvor der betales med kreditkort, skal der vises identitetskort ved betaling, eksempelvis i form af pas eller kørekort.

Kreditkort kan IKKE bruges som betalingsmiddel på benzinstationer, disse tager kun imod kontanter.

Drikkepenge
Man er ikke forpligtet til at betale drikkepenge i Zimbabwe, og personalet er ikke afhængig af drikkepenge, men har man været tilfreds med servicen er det meget almindeligt at man giver drikkepenge. På de forskellige lodges er der typisk en boks, hvor man afleverer drikkepenge, som så bliver fordelt imellem personalet.

På restauranter fremgår det af menukortet eller regningen om service er inkluderet; hvis ikke betaler man cirka 10%.

Påklædning
Dagtimerne er generelt lune eller meget varme om sommeren, hvor vintermånederne er mildere. Året rundt kan aftenerne og nætterne være kølige. På rejser hvor der indgår safari, starter dagene tidligt, og det er ofte køligt. Medbring her en god varm trøje og eventuelt en vindjakke samt et tørklæde til halsen - særligt i vinterhalvåret er det vigtigt at have varmt tøj med til safarien morgen og aften (en hue og et par vanter anbefales).

Påklædningen i Zimbabwe er meget afslappet. Af fodtøj anbefaler vi, at man medbringer et par gode sko eller støvler man kan vandre i, men også et par sandaler.

Er du i tvivl om noget, når du skal pakke, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Indhent tilbud
x

Indhent tilbud

Ja tak! Send mig gerne tilbud på rejsen:
Victoria Falls & Safarirejse | Blixen Tours VIP All Inclusive

Bede om et tilbud ved at udfylde nedenstående formular og tryk på "send".

Mange tak for din henvendelse.

Blixen Tours vender tilbage hurtigst muligt.