Indhent tilbud
Bliv ringet op
Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag fra kl. 9-17 og fredag 9-16

St. Regis Maldives Vommuli 

Pris fra 50.195,-
Velegnet til par
Velegnet til par
Børnevenlig
Børnevenlig
Dykning
Dykning
Snorkling
Snorkling

St. Regis Maldives Vommuli

I Dhaalu Atollen, omgivet af et eventyrligt landskab af tropisk natur, de fineste hvide sandstrande, grønne laguner og det glitrende azurblå hav, ligger en lille privat ø med et overdådigt paradis af luksus, skønhed, komfort, service og verdensklasses dykkeroplevelser og rekreation: St. Regis Vommuli.

Uanset om du drømmer om dykkeroplevelser, spaforkælelse, fred og idyl, sol og strand, privatliv og intimitet, afslapning og gourmetoplevelser, adrenalinpumpende vandsport eller bare at gemme dig væk i din private villa med en god bog, så danner St. Regis Vommuli den bedste, mest eksklusive og komfortable ramme om din drømmeferie – og St. Regis’ berømte butlerservice sørger for at sætte den helt perfekte prik over i’et for dit ophold.

Beliggenhed...

 • Maldiverne
 • Dhaalu Atoll
Hvorfor bo her?
 • Butlerservice
 • Husrev
 • Eksklusive private villaer
 • Egen pool

Lokal tid...

Vurdering:
Standard
 

St. Regis Vommuli byder på 77 eksklusive private villaer – heraf 33 beliggende på stranden og 44 på pæle over det krystalklare hav. Hver villa har en fantastisk udsigt over Det Indiske Ocean eller øens tropiske have og en indbydende privat terrasse med egen pool.

Garden Villa with Pool 150 m²
Overwater Villa with Pool 182 m²
Beach Villa with Pool 140 m²
Sunset Overwater Villa with Pool 182 m²
Overwater St. Regis Suite 282 m²
Two-Bedroom Family Villa with Pool 334 m²
Two-Bedroom Beach Suite with Pool 531-541 m²
Caroline Astor Estate 620 m²
John Jacob Astor Estate - Presidential Water Villa Suite 1540 m²


Faciliteterne i de enkelte villaer varierer afhængigt af typen, men du kan blandt andet glæde dig til TV, trådløst internet, aircondition, loftsvifte, walk-in closet, fantastiske senge, store badeværelser med regnbruser og separat badekar og med plejeprodukter fra Reméde, samt badekåber og slippers. Endeligt kan du glæde dig til St. Regis’ berømte butlerservice, som står klar til at opfylde dine ønsker og behov både nat og dag.

Værelses- og suitefaciliteter

Aircondition
Minibar
Sikkerhedsboks
Internet, trådløs
TV, fladskærm
Balkon/terasse
Badekar
Turndown service
Privat pool
Butler
Loftsvifte
Te-/kaffe-maskine
Telefon
Udendørs privat bad/toilet
Hårtørrer
Roomservice

Nyd lange dage i skyggen ved din private pool eller på et øde sted på den langstrakte kridhvide sandstrand. Giv din krop og dit sind ny energi i den eksklusive Iridium Spa, der ligger på pæle over havet, så du kan lytte til beroligende bølgeskvulp, mens professionelle hænder forkæler dine trætte muskler.

Få humøret og adrenalinet i top med vandsportsaktiviteter, som sejlads, windsurfing, surfing, parasailing, kajak, vandski, jetski og SUP eller med fisketure på det dybe hav eller delfinsafari og sejlture i solnedgangen. Dyk ned under havets overflade til en fantastisk og forunderlige undervandsverden, som du aldrig vil glemme. Besøg hotellets smukke husrev eller tag ud på dybere vand og se myldret af farvestrålende fisk, småhajer, rokker og havskildpadder.

Inviter din eneste ene ombord på en eksklusiv yacht og sejl ud på det åbne hav, fulgt af delfiner, og udforsk øde øer og nyd den utrolige palet af gyldne farver, når solen går ned og giver plads for en stjernebesat nattehimmel.

Sæt dig til bords i en af hotellets restauranter og forkæl dine smagsløg med udsøgte retter med frisk fisk og skaldyr og lokal frugt og grønt i de mest fantastiske omgivelser.

Børnene bliver bestemt heller ikke glemt på St. Regis Vommuli. De kan nyde livet i børnepoolen eller i Children’s Club, hvor de kan være med til yoga og meditation eller lære at lave mad med hotellets kokke. De kan male, tegne, lave forskelligt håndværk, spille spil, se videoer og meget mere.

Fitness center
Swimmingpool
Børneklub
Spa/wellness
Sauna
Concierge
Laundry service
Roomservice
Internet, trådløs (gratis)
Bibliotek
Tennisbane
Lounge/bar
Børnevenlig pool
Børnepasning
Skønhedssalon
Privat swimmingpool
Vandsportsaktiviteter
Dykkercenter
Vinkælder
Fisketure kan arrangeres
Icon 1 Icon 3 Icon 4 Icon 5
7 nætter i Garden Villa med pool
Pris pr. Person
Periode Dobbelt
25.06.18 - 28.07.18 51.395
29.07.18 - 30.09.18 50.195
7 nætter i Overwater Villa med pool
Pris pr. Person
Periode Dobbelt
25.06.18 - 28.07.18 55.895
29.07.18 - 30.09.18 54.795
Tilbud
Spar op til 25% ved bestilling senest 60 dage før afrejse. Rabatten er indregnet i ovenstående.


Bemærkninger
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Maldiverne t/r på økonomiklasse med skift undervejs
 • Transport Malé lufthavn - lokal ø med vandfly til hotellet
 • 7 nætter i viste værelseskategori med morgenmad inkluderet
 • Lufthavnsskatter, brændstoftillæg og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, sikkerhedsfond og ansvarsrisiko
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer og måltider udover nævnte
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold

De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for udsolgte hoteller og fly.

Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

Indhent tilbud
x

Indhent tilbud

Ja tak! Send mig gerne tilbud på rejsen:
St. Regis Vommuli Resort

Bede om et tilbud ved at udfylde nedenstående formular og tryk på "send".

Mange tak for din henvendelse.

Blixen Tours vender tilbage hurtigst muligt.

 

Når du nærmer dig Maldiverne fra luften, fornemmer du at være på vej til noget særligt.

Så langt øjet rækker ses små koraløer som perler i det azurblå hav. Øerne åbenbarer sig som et tropeparadis med sol, vand, varme og kridhvide strande med blidt svajende kokospalmer. Fugle i fantastiske farver glider henover det klareste hav, du kan forestille dig og et overflødighedshorn af farvestrålende fisk og planter gør Maldiverne til et af verdens bedste områder at dykke og snorkle i. Maldiverne består af cirka 1200 øer, hvoraf de 200 er beboede. Tilsammen er de på størrelse med halvdelen af Bornholm. Den sydligste del af den 750 kilometer lange øgruppe krydser ækvator og består af 26 koraløer, der er opstået omkring vulkaner, som senere er sunket i havet. 
Der er 340.000 indbyggere på Maldiverne, hvoraf en fjerdedel bor i hovedstaden Malé. Befolkningen er overvejende af indisk afstamning og muslimer. De lever af fiskeri, bådebyggeri, lidt landbrug og ikke mindst turisme. For at komme til øerne bruges båd eller vandfly. På øerne er der som regel kun bygget et lille hotel med stor hensyntagen til naturen. De fleste steder kan du færdes barfodet, og ofte kan du gå øen rundt på mindre end en halv time. Surfing, snorkling, dykning, sejlads og fiskeri er tilgængeligt lige uden for hoteldøren. Den romantiske drøm om en afslappet ferie i pagt med naturen virkeliggøres her. 

>> Se rejser til Maldiverne

 
 
 

Lokal tid...

Rejsetid

11-18 timer afhængig af flyselskab

Rejsetid til Maldiverne - hvor lang tid tager det at flyve til Maldiverne?


Rejsen til Maldiverne er typisk med afrejse fra Kastrup, Billund eller Hamborg med mellemlanding og flyskift i en europæisk storby, Qatar eller Dubai afhængig af flyselskabet. Flyvetiden er sammenlagt fra 11 timer afhængig af ruten. Den samlede rejsetid afhænger derfor af, hvor lang tid man har til at skifte fly undervejs.

Til Maldiverne benytter vi oftest flyselskaberne Emirates, Qatar Airways, Etihad, Condor, Swiss/Edelweiss og Austrian.


Transport videre til hotellet er altid inkluderet i vores rejser

Ved rejser til Maldiverne med Blixen Tours har vi altid inkluderet transport fra lufthavn i Malé til hotellet tur/retur. Enten med båd eller vandflyver og til de sydligst liggende øer indenrigsfly og båd.

Maldiverne består af cirka 1.200 øer, der er samlet i 26 større klynger af øer - nærmere betegnet atoller - som er opstået omkring vulkaner og senere er sunket i havet. Kun cirka 200 af øerne er fast beboede.

Øerne er tilsammen på størrelse med halvdelen af Bornholm. Den sydligste del af den 750 kilometer lange øgruppe krydser ækvator og højeste punkt er blot 1,5 meter over havets overflade. Mange atoller ses kun som turkise aftegninger under havoverfladen. En naturoplevelse i sig selv at betragte fra en vandflyver og en ekstra dimension til rejsen til Maldiverne.

Hver atolgruppe på Maldiverne har et navn og sin egen administrative enhed, nærmest at sammenligne med amter.

Vejr og klima på Maldiverne


Vi bliver ofte spurgt om 'hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Maldiverne?'

Du kan besøge Maldiverne året rundt.

Maldiverne er en særdeles attraktiv rejsedestination året rundt. På grund af øgruppens beliggenhed uden for cyklonbæltet og tæt ved ækvator skinner solen de fleste dage, og dagtemperaturen ligger omkring 30 °C uanset årstiden. Nattemperaturen omkring 25-26 30 °C.


Temperaturen varierer meget lidt, og varmen er behagelig - og så er havvandet altid lunt; omkring 28 grader året rundt.

Højsæsonen på Maldiverne er fra januar til april, hvor der kommer mindst nedbør.

Den meste nedbør falder i månederne maj til december, men det er sjældent heldagsregn, da vejret er hurtigt omskifteligt - og selv når det regner er her behageligt varmt. Du kan altså forvente 7-8 solskinstimer om dagen uanset sæsonen, og derfor er Maldiverne en fantastisk helårsdestination for alle der elsker sol, sand og vand.

Klimatabel:

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Luft 30 30 31 32 31 31 30 30 30 30 30 30
Vand 27 27 28 28 28 28 28 28 28 28 27 27
Nedbør 92 22 58 108 224 162 145 189 208 228 230 198

Pas og visum
Der kræves for danske statsborgere visum til Maldiverne, som udstedes ved ankomst og gælder 30 dage. Man skal medbringe en gyldig returbillet og et pas, der som minimum skal være gyldigt 6 måneder EFTER afrejse fra Maldiverne.

Areal
298 km2. Strækker sig over 750 kilometer fra nord til syd
(dobbelt så langt som Danmark)

Befolkning
Singalesere, dravider

Styreform
Republik

Geografi
Asien, Maldiverne ligger i det Indiske ocean, ved ækvator. Landet består af cirka 1.200 koraløer, der ligger i 26 atoller. Kun 220 øer er beboede.

Hovedstad
Malé, 72.000 indbyggere

Højeste punkt
2.4 meter, unavngivet punkt på Wilingili øen i Senu, eller Addu Atollen

Indbyggertal
340.000


Priser og drikkepenge
Prisniveauet på hotellerne på Maldiverne er relativt højt (på niveau med danske priser), men kommer man ud i de lokale butikker ligger de under danske priser.

De fleste steder vil det være normalt f.eks. at give kuffertbærere 1 USD eller lignende. Det er på de fleste resorts kutyme, at man betaler ens tjener drikkepenge direkte ved opholdets afslutning.
Har man under opholdet flere tjenere, er der normalt en ”tipping box”, hvor drikkepengene kan afleveres, og de bliver derefter delt mellem personalet. Det er også normalt, at man betaler værelsespersonale/butler drikkepenge direkte.

Beløbet man betaler i drikkepenge er individuelt og afhænger af hvor tilfreds man har været med den service man har fået. En guideline er USD 10-15 om ugen. På visse restauranter er service ikke inkluderet, og i så fald står det på menukortet – det er typisk 10 %, som ligges oveni.

Påklædning
Om dagen er påklædningen afslappet. Medbring let bomulds- og badetøj samt badesko som kan beskytte mod koraller og små rokker under badning. I Malé by og på andre udflugter dækker man det meste af benene samt skuldrene.

Påklædningen på hoteller og resorts er meget afslappet, på enkelte restauranter kan der dog være dresscode. Det er ikke tilladt at bade topløs. Nøgenbadning er forbudt.

Religion
Islam er statsreligion

Sprog
Det officielle sprog på Maldiverne er Dhivehi, men engelsk er også meget udbredt.

Tidsforskel
Dansk Vintertid: + 4 Timer
Dansk Sommertid: + 3 Timer

Toldformaliteter
Maldiverne er muslimsk land, som har totalforbud mod indførsel af alkoholiske drikkevarer, ligesom det er forbudt at indføre pornografisk materiale, narkotiske stoffer og religiøse symboler.
Det er ikke tilladt at indføre fersk kød og dele af planter eller dyr. Der er strenge straffe for indførelse af narkotika, samt udførsel af hele eller dele af truede dyr og planter.

Valuta
Møntenheden på Maldiverne er Rufiyaa (Rf). Dog er USD og Euro accepteret valuta næsten alle steder. Det er ikke nødvendigt at veksle til Rufiyaa ved ankomst til Maldiverne.
Som udgangspunkt lad være at veksle til lokal valuta, da de forskellige resorts kun tager imod fremmedvaluta (f.eks. USD og Euro).

Vand
Vandet fra hanerne er kemisk behandlet og er derfor sikkert at drikke; dog kan vand på flaske købes næsten alle steder, hvis man foretrækker det.

Åbningstider
Åbningstider er normalt: Søndag – Torsdag: 7:30–14:30 i den offentlige sektor, og 9:00–17:00 i den private sektor.

Maldiverne holder weekend fredag-lørdag.

Mange af de større hoteller har mulighed for at veksle fremmed valuta. De fleste butikker og hoteller accepterer kreditkort som VISA og Eurocard.

Det lever de af
Turismen har fået stor betydning for Maldiverne, den udgør således 20% af landets nationalprodukt.

Fiskeri er blevet det næststørste erhverv, det udgør en stor del af Maldivernes eksport foruden at forsyne hjemmemarkedet. Man fisker mest efter bonito, der er i familie med tunfisk. Japan er nu den største aftager.

Største attraktion på Maldiverne er uden tvivl de kridhvide koralstrande og det krystalklare vand med fisk i alle regnbuens farver.

Maldiverne gemmer på nogle af de bedste dykker- og snorkleoplevelser i verden med tropefisk i alverdens farver, havskildpadder og fantastiske koralformationer. Øgruppen er et eftertragtet sted for dykkere og windsurfere, både begyndere og erfarne, der søger det bedste inden for begge sportsgrene.

Er man til dybhavsfiskeri hører Maldiverne også blandt de bedste steder i verden.

Snorkling og dykning
Dybhavsfiskeri
Mange former for vandsportsaktiviteter
Vandreture
Strandture
Helseklub
Hyggelige restauranter