Indhent tilbud
Bliv ringet op
Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Luksus malariafri safari for børnefamilien

13 dage / 10 nætter, pris fra 29.995,-
Lande
SYDAFRIKA
Varighed
13 dage / 10 nætter
Safaritype
Familiesafari, Skræddersyet safari, Blixen Gold, Malaria-fri safari
Indkvartering
Lodge
Luksus malariafri safari for børnefamilien

Store oplevelser for børn og voksne venter, når I besøger det bedste af Sydafrika. En ferie med store kontraster, der begynder med uovertruffen safari i børnevenlige og malaria-fri Madikwe Game Reserve og fortsætter herefter med kosmopolitiske Cape Town samt hvalkysten.

 • Malaria-fri safari
 • Cape Town
 • Hvalsafari i Hermanus (sæson)

Tag børnene med på en uforglemmelig rejse til Sydafrika

Store oplevelser for børn og voksne venter, når I besøger det bedste af Sydafrika. En ferie med store kontraster, der begynder med uovertruffen safari i børnevenlige og malaria-fri Madikwe Game Reserve og fortsætter herefter med kosmopolitiske Cape Town.

Rejsen slutter på bedste vis med hvalsafari, strande og mange aktiviteter på Mosaic Lodge, som er beliggende ved bredden af Hermanus lagune øst for Hermanus, i et privat reservat med en dejlig udsigt til søen og til Overberg bjergene. Her er blot 6 stråtækte stenhytter, alle hytter har badeværelse med badekar og udendørsbruser samt en terrasse med udsigt til lagunen.

Alle steder I indkvarteres på denne rejse er af høj standard og samtidig yderst børnevenlige.
Turen kort

Dag 1
Afrejse Danmark

I flyver fra Kastrup eller Billund med et skift undervejs til Johannesburg.Dag 2-4
Madikwe Game Reserve

Efter ankomst til Johannesburgs internationale lufthavn køres I godt 10 minutter til en lille terminal, hvorfra I flyver godt 1 time til Madikwe Game Reserve.

Ved airstrippen hentes I af jeres guide og køres i firehjulstrækker godt 20 minutter til lodgen, hvor I allerede på vejen kan være heldige at se forskellige dyr.

Safari i Madikwe Game Reserve

Jeres lodge, Tuningi Safari Lodge, ligger i den vestlige del af parken på en lille bakke. Lodgens indretning er afrikansk inspireret, hyggelig og intim med hun 6 stråtækte og rummelige suiter, hvoraf 2 suiter er familiesuiter. Der er swimmingpool, bushfitness rum, mulighed for massage, et skjul under jorden for observation af dyrene, der tiltrækkes vandhullet ved lodgen. Desuden er der Wi-Fi, et lille bibliotek, souvenirbutik og mulighed for børnepasning.

I tilbringer tre oplevelsesrige dage med safarioplevelser. En klassik safaridag starter med at I bliver vækket tidligt om morgenen, hvor I kører afsted på safari i en åben firehjulstrækker. Efter 2-3 timers safari vender I tilbage til lodgen, hvor I spiser morgenmad på terrassen. Efter morgenmaden kan I nyde en dukkert i poolen, gå en tur i undervandskjulet for at holde øje med hvilke dyr, der kommer forbi og måske få nogle gode nærbilleder af dyrene eller brænde noget energi af i fitnessrummet.

Efter frokost er der tid til siesta inden I atter mødes om eftermiddagen til eftermiddags kaffe/the inden I kører afsted på eftermiddagens safari. På dagens eftermiddagssafari stopper I omkring solnedgang, hvor I holder pause og nyder solnedgangen og stilheden. Efter pausen kører I tilbage mod lodgen, hvor der er sat spotlight på bilen, nu på udkig efter de nataktive dyr. Tilbage på lodgen venter en dejlig middag på terrassen, i restauranten eller i bomaen, en udendørsrestaurant oplyst af lanterner og et bålsted.

Safari i Madikwe Game Reserve

Madikwe Game Reserve er et godt 750km2 stort safarireservat, der grænser op til Botswana. I reservatet er der få eksklusive lodges og camps, og derfor møder man ikke så mange andre safarikøretøjer på safarien.

Parken byder på masser af vildt og udover ”The Big 5” (elefant, bøffel, næsehorn, leopard og løve) er der masser af andre dyrearter som eksempelvis giraffer, zebra, forskellige antiloper m.m., hvilket giver fantastiske safarioplevelser.

Måltider: Helpension
Indkvartering: Tuningi Safari Lodge - eller - Jaci's Safari Lodge


Dag 5-8
Cape Town

I kører denne morgen turens sidste safari. Efter morgenmad køres I til airstrippen og flyver tilbage til Johannesburg for at rejse videre til Cape Town.
Fra Cape Town lufthavn køres I til jeres lejlighed beliggende i Cape Town, direkte på det berømte Victoria & Alfred Waterfront. V&A Waterfront er et stemningsfyldt område med mange restauranter, caféer, lokale kunstnere og et stort shopping-center.

Under opholdet i Cape Town kan I opleve byen på egen hånd - eventuelt ved tur med hop-on / hop-off bus (ikke inkluderet) eller der kan tilkøbes en privat guidet tur rundt i byen.

Cape Town lejlighed for familie

Der er under opholdet i Cape Town inkluderet en privat guidet heldagstur til Kap det Gode Håb. På turen oplever I bl.a. Chapmans Peak Drive ved Atlanterhavskysten, en spektakulære køretur på en klippeside, Cape Point - hvorfra der fantastisk udsigt over havet. Et andet højdepunkt på dagen er besøget ved en pingvinkoloni.


Der er også mulighed for at arrangere en heldagstur til vinlandet, som kun ligger ca. 50 km fra Cape Town. I vinlandet kan man besøge vingårde for rundvisning og prøvesmagning af forskellige vine, nogle steder endda kombineret med chokoladesmagning og olivenoliesmagning. Ved Franschhoek ligger et hyggeligt motormuseum med op til 100 år gamle biler, motorcykler og cykler.
Inde i Franschhoek by kan man gå en tur langs byens hovedgade, besøge interessante og lokale småbutikker, nyde en is og en kop kaffe på en af de mange hyggelige caféer. I byen Stellebosch, prydes gadebilledet af masser af egetræer plantet langs gader og flotte romantiske hvidkalkede Cape-Dutch-bygninger.

Måltider: Ingen
Indkvartering: 2 bedroom Luxury Apartment ved Cape Town Waterfront

Cape Town


Dag 9-11
Hvalkysten – Hermanus

Efter nogle dejlige dage i storbyen køres I godt 2 timer sydvest mod kystbyen Hermanus. Turen går igennem flotte og vekslende landskaber med bjerge og dramatiske kyst-stækninger.

Hermanus er en mindre fiskerby, som især er populær i perioden imellem juni og december, da den sydlige rethval immigrerer hertil fra Antartica. Hvalerne kommer til Walker Bay bugten, hvor de ligger i læ for at kælve. Hvalerne kan i disse måneder ofte spottes i bugten fra land.

Hvaler i Hermanus

Jeres lodge - Mosaic Lodge - er beliggende ved bredden af Hermanus lagune øst for Hermanus. Lodgen ligger i et privat reservat med en dejlig udsigt til søen og til Overberg bjergene. Her er blot 6 stråtækte stenhytter, alle hytter har badeværelse med badekar og udendørsbruser samt en terrasse med udsigt til lagunen.

Under opholdet på Mosaic Lodge er der inkluderet forskellige aktiviteter, eks. en tur til stranden i firehjulstrækker, en guidet tur på quad-bike, hvor storslået flora og fugleliv udforskes, en bådcruise på lagunen, en guidet tur til en grotte ved stranden og guidede gåture i reservatet. I kan naturligvis også bare slappe af ved poolen på lodgen.

Måltider: Helpension
Indkvartering: Mosaic Lodge


Dag 12
Hjemrejse

I dag tager I afsked med Sydafrika og køres til Cape Town lufthavn for at rejse tilbage til Danmark med flyskift undervejs.


Dag 13
Danmark

I ankommer til Danmark. 
Luksus malaria-fri safari for børnefamilien
Pris pr. Person Barn
Periode Dobbelt Barn
01.07.19 - 30.09.19 29.995 29.995
01.10.19 - 19.12.19 30.495 30.495
Prisen er per person ved 2 voksne og 2 børn under 12 år
Prisen inkluderer
 • Flybillet Danmark – Johannesburg – Cape Town – Danmark
 • Flytransfer fra Johannesburg - Madikwe t/r
 • Transport i bil - Cape Town lufthavn - lejlighed i Cape Town - Mosaic Lodge, Hermanus - Cape Town Lufthavn
 • Privat guidet heldagsudflugt til Kap Det Gode Håb
 • Lufthavnsskatter
 • 3 nætter på Jaci's Safari Lodge eller Tuningi Safari Lodge med helpension og safari inkluderet
 • 4 nætter i lejlighed i Cape Town
 • 3 nætter på Mosaic Lodge i Suite med helpension og udvalgte aktiviteter inkluderet
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Evt. ekstra udflugter
 • Drikkevarer og måltider udover nævnte
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold

De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.

Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

Indhent tilbud
x

Indhent tilbud

Ja tak! Send mig gerne tilbud på rejsen:
Luksus malariafri safari for børnefamilien

Bede om et tilbud ved at udfylde nedenstående formular og tryk på "send".

Mange tak for din henvendelse.

Blixen Tours vender tilbage hurtigst muligt.

 

Sydafrika - Hele verden i ét land

I Sydafrika finder du et fascinerende kludetæppe af forskellige befolkningsgrupper og kulturer, 11 officielle sprog og alle tænkelige og utænkelige måder at leve sit liv på.

Det er derfor heller ikke så underligt, at Sydafrika kaldes regnbuenationen. For her er alle skaberværkets farver og alle muligheder for safari, storbyferie, golf, vin, kulturoplevelser og badeferie. Det tidligere Apartheid er blevet afløst af Mandela, demokratiet og bedre levevilkår for alle.
Alligevel vil du dog opdage, at her stadig er alt fra fattige townships til overdådige villaer og skyskrabere. Og som altid de blændende hvide sandstrande, frodige regnskove, idylliske søområder, flotte majestætiske bjerge og åbne savanner.
 
I Sydafrika er der et rigt dyreliv, og du har virkelig mulighed for at få dig en oplevelse for livet. Her lever nemlig både elefanter, løver, antiloper, næsehorn, giraffer og mange slags fugle samt, længst mod syd, pingviner, hvaler og sæler.

Derfor kommer du helt sikkert ikke til at kede dig på en rejse til Sydafrika!

 

Lokal tid...

Rejsetid

14-16 timer afhængig af flyselskab

Når du rejser til Sydafrika, er det typisk med afrejse fra Kastrup, Billund eller Hamborg med mellemlanding og flyskift i en af de europæiske storbyer, Qatar eller Dubai afhængigt af hvilket flyselskab, du rejser med. Flyvetiden til Sydafrika er typisk ca. 14-16 timer, alt efter hvilken flyrute og destination der vælges.

Til Sydafrika benytter vi oftest flyselskaberne Emirates, South African Airways, KLM, Air France, Swiss, British Airways, Turkish Airlines og Lufthansa.

Mpumalanga Provinsen
Mpumalanga betyder ”Stedet, hvor solen står op”. Her er store plantager med skove, bananer, appelsiner og citroner. Her kan du tage en tur i området langs Panoramaruten, hvor især Bourke’s Luck Potholes og Three Rondavels er blandt de ting, du bare må se. Her ses skellet mellem det omkring 2000 meter højt beliggende højland og det over 1000 meter lavere lavland nemlig tydeligt og udsigten er helt spektakulær, med enorme kløfter og sprudlende vandfald. Lav evt. også en afstikker på ruten og oplev Pilgrim’s Rest, hvor det første “goldrush” fandt sted i 1873.

I Mpumalanga Provinsen er der rige muligheder for at vandre, spille golf, nyde bjerge og se på fuglelivet.

Krüger Nationalpark
Landskabet ændrer totalt karakter, både topografisk og vegetationsmæssigt, når man kommer ud i lavlandet, hvor Sydafrikas største safariområder strækker sig over områder større end Jylland. Krügerparken er langt det største område, hvor gode veje og ”restcamps” med fine overnatningsfaciliteter gør det nemt at komme helt tæt på Afrikas storvildt.

Området, der i dag har fri adgang for dyrene til de private områder i vest og til nyoprettede parker i nabolandet Mozambique, har den største variation af pattedyr i verden.

Pilanesberg Nationalpark og Sun City Pilanesberg Nationalpark er blandt Sydafrikas største naturparker og her er der rig mulighed for at opleve ”Big Five” (elefanter, løver, leoparder, næsehorn og bøfler). Ud over ”de fem store” er der dog også masser af andre dyr, bl.a. geparder, flodheste og en stor bestand af forskellige antiloper. Fra Pilanesberg til forlystelseskomplekset Sun City er der ikke særligt langt.

Sun City er lavet i fantasiens verden. Ud over fire turist- og luksushoteller er her et stort udbud af forlystelser for små og store. Her finder du ovenikøbet en kunstig sø med bølgeanlæg omgivet af palmer og strand. Endvidere er der casino, biograf, løbestier, golfbaner, hesteridning, squash- og tennisbaner, vandsportsaktiviteter, minigolf, butikker og et udvalg af restauranter og barer.

Madikwe - Northwestern Province
Madikwe Game Reserve er en af Sydafrikas nyere safariparker og endnu forholdsvis ukendt.

Parken ligger fire timers kørsel nordvest for Johannesburg på grænsen til Botswana. Den er Sydafrikas fjerdestørste park, ligger i et malariafrit område og byder på fortrinlig safari med ”Big Five”. Også de sjældne vilde hunde findes her. Desuden byder parken på et utroligt varieret landskab, fra Maricofloden i øst over akaciesavanner til de imponerende Dwarsberg Mountains i syd.

Over en periode på seks år er bestanden af vildt vokset med cirka 10.000 dyr her. Dyr, der efterfølgende er sat ud i det største genoprettelsesprojekt nogensinde, ”Operation Phoenix”.

KwaZulu-Natal
På et område ”kun” dobbelt så stort som Danmark, finder man majestætiske bjerge, fantastiske dyreparker, smukke strande og afrikansk, indisk og europæisk kultur i en farverig blanding.

Draknesbjergene er med sine 3.500 meter høje tinder de højeste og smukkeste i det sydlige Afrika. Og omkring millionbyen Durban dominerer sukkerrørsmarker, floder og fine strande.
Her er storslåede områder med en enestående fauna, flora og krystalklar bjergluft. De nordøstligste områder er storvildtets domæne, og her findes nogle af Sydafrikas bedste safariområder. Hluhluwe-Umfolozi Nationalpark er det største. Og det er her, det hvide næsehorn blev reddet fra total udryddelse.
Ved KwaZulu-Natals nordlige kyst finder du nogle af verdens mest interessante vådområder med et overvældende maritimt liv, mangrovesumpe og et overdådigt fugleliv. Under havets overflade gemmer verdens sydligste koralrev sig, som er et eldorado for dykkere.

Garden Route
Garden Route er navnet på det område, der dækker den godt 200 kilometer lange kyststrækning fra den historiske by Mossel Bay til den spektakulært beliggende Storms River i øst, samt området i det tørre Karoo i indlandet omkring Outdshoorn.

Området byder både på parklignende landskaber, store laguner, skove, den barske kyst, bjerge og landbrugsområder. Oplev især lagunesystemet ved Wilderness og Knysna, som er blandt perlerne på ruten. De mest populære aktiviteter i området er at tage på sejlads på lagunerne, køre med damptog, vandre langs kysten, i skove og bjerge.

Tager man gennem nogle af de maleriske pas over bjergene, forvandler landskabet sig pludselig for øjnene af én. Alt er meget mere tørt. Her præger strudseavl, vin- og frugtdyrkning landskabet. Et besøg på en strudsefarm – med væddeløb – er et hit, ligesom de fantastiske Kangogrotter åbenbarer en utrolig eventyrverden af drypsten i farver og faconer, der overgår ens vildeste fantasi.

Det vestlige Kapland
For over 500 år siden kom de første europæere til dette smukke område i deres søgen efter søvejen til Indien, og en handelsstation for søfarende skød op. Siden da har den Sydafrikanske hovedstad forvandlet sig til en af de mest multikulturelle storbyer i verden. Med det 1000 meter høje og flade Table Mountain som en majestætisk baggrund til Cape Town ligger byen utroligt smukt. Både turen 40 km sydpå til Kap det Gode Håb, samt vinlandet mod nord og øst byder på masser af oplevelser.

Blandt Cape Towns mange attraktioner kan nævnes en tur med kabelbanen til toppen af Table Mountain, fængselsøen Robben Island, hvor Mandela sad fængslet i 18 år og The Victoria & Albert Waterfront med restauranter, butikker, underholdning, sejlture og meget mere. Her finder du en spændende arkitektur, en enestående botanisk have, Sydafrikas parlament og byens ældste bygning, fortet, der i dag er et af byens mange museer. På vej til Kap det Gode Håb ser man pingvin- og sælkolonier, smukke bugter, hvaler og overdådig og sjælden vegetation.

Vinlandet starter kun en halv times kørsel fra Cape Town og strækker sig derfra 50-100 km nord- og østpå ind i smukke dale, omkranset af de skønneste bjerge. Her er op til 300 år gamle vingårde, der er bygget i samme stil som de første nybyggeres. Smag på spændende vine, og oplev de gamle vinkældre, der med stolthed vises frem.

Den tørre vestkyst har laguner og forunderlige bjerge, og langs sydkysten omkring Hermanus kommer hvalerne helt ind til kysten. For de modige er der desuden mulighed for at blive sænket ned i et bur og dykke med den store hvide haj!

Vejret i Sydafrika

Vores kunder spørger os ofte, ”hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sydafrika?
Men faktisk kan du besøge Sydafrika året rundt. Derfor anbefaler vi også altid, at du rejser når det passer dig bedst og ikke efter vejrstatistikkerne.

Da det ligger på jordens sydlige halvkugle, så er det selvfølgelig sommer i Sydafrika, når det er vinter i Danmark og omvendt. Klimaet er mildt med mange solskinstimer, men der kan være stor variation i regnbuelandet.

Cape Town, en del af vestkysten og kystområdet ved Garden Route har Middelhavsklima og får det meste af sin nedbør fra april til oktober. Resten af landet er dog subtropisk og får størstedelen af regnen fra oktober til april.

Det er den varme havstrøm fra Mozambique, der giver et fugtigt og varmt vejr på østkysten, mens den kolde Benguela-strøm giver et mere tåget, men regnfattigt vejr på vestkysten. På højplateauet, blandt andet i byen Johannesburg, kan der være frost om natten i vintermånederne juni-august, men dagene er varme og solrige.


Tørperiode (maj, juni, juli, august, september og oktober)
I Sydafrika kommer der næsten aldrig regn i tørperioden og luftfugtigheden er meget lav. Dette gælder dog ikke for Western Cape provinsen (syd kysten) hvor der kan være vådt og køligt i den Sydafrikanske vinter.

I denne periode er bushen meget åben og det er lettere at se dyrene. I slutningen af perioden er der meget tørt og begrænset med fugleliv, blomster og grønne områder.
I tørperioden er der meget få insekter i Sydafrika.

Maj er slutningen på sommeren, hvor man mærker at nattemperaturerne begynder at falde.
I juni, juli og august kommer de kølige nætter som kan være ned til frysepunktet. Her er det vigtigt at have varmt tøj med til de tidlige ture i bushen. Dagtemperaturen vil være omkring 25
​​° C.
August er den mest blæsende måned i Sydafrika.

I september og oktober begynder varmen at komme tilbage og luftfugtigheden stiger. Man kan opleve enkelte tordenbyger sidst på dagen, som renser luften og giver naturen den længe ventet næring.

Regnperiode (November-april)
I denne periode er kraftige regnskyl om eftermiddagen ikke usædvanligt. Det er dog sjældent at man oplever heldagsregn.
Der vil være grønt og bushen er tæt, så man skal regne med at det i visse områder kan være sværere at få øje på dyrene. Der vil i denne periode være et rigt fugleliv og mange grønne planter og blomster.
Når den første regn kommer i november, begynder antiloperne at sætte deres kalve, og man vil kunne se mange dyreunger.

Der vil typisk komme mest regn i december, januar og februar.
Dagtemperaturen ligger på ca. 30 ​​° C og kan visse steder snige sig op omkring de 40 ​​° C .

I marts og april kan der stadig komme lidt spredt regn men normalt er det nogle solrige og klare måneder, med lav luftfugtighed, varme dage og lune nætter. Det er nogle rigtig gode måneder at besøge det sydlige Afrika, da bushen stadig er grøn men temperaturen er faldet lidt. Samtidig er det en periode hvor vi som bor i Norden, trænger til sol og varme.

Vejledende nedbør i Sydafrika (i millimeter)
Jan Feb Mar Apr Maj Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec
122 106 91 33 6 25 10 10 21 60 117 117

Vejledende temperaturer i Sydafrika (dag/nat)
Jan Feb Mar Apr Maj Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec
27/16 27/16 26/14 24/10 21/5 19/3 22/6 25/9 27/13 27/14 27/14 28/15
Kilde: worldweatheronline.com

Visum
Danske statsborgere behøver ikke visum til Sydafrika ved turistrejser i op til 3 måneder, da et turistvisum til maksimalt 90 dages ophold udstedes ved ankomsten. Det eneste man skal medbringe er en gyldig returbillet og et pas, der minimum er gyldigt i 30 dage ud over opholdet. Det er desuden vigtigt at passet er maskinlæsbart og har mindst to blanke sider; har man ikke dette, er der risiko for at blive afvist ved indrejsen til landet. Et forlænget pas anerkendes ikke i Sydafrika, ligesom provisoriske danske pas (nødpas) kun anerkendes til udrejse.

Ved rejser til Sydafrika med børn under 18 år, kræves det at man medbringer særlige dokumenter. De nødvendige dokumenter afhænger af om barnet rejser med begge biologiske forældre, en biologisk forælder, om barnet er adopteret eller rejser alene. Det kan være en tidskrævende proces.


For rejser med børn - se tjekliste og læs mere HER

Areal
1.220.000 kvadratkilometer.

Drikkepenge
Det er i Sydafrika almindeligt at give drikkepenge. Drikkepenge gives normalt til kuffertbærere i lufthavnen og på hoteller (ca. ZAR 20 per bagage trolley), personale på restauranter og hoteller (ca. 10 % af regningens pålydende) og chauffører på rundrejser (normalt ZAR 20 per dag per person). På safari lodges betaler man ofte safariguiden/chaufføren et lidt højere beløb efter safarien (ZAR 100-200 per dag). På tankstationer betaler man typisk tankpasseren (ZAR 2-5).

Befolkning
I Sydafrika er der cirka 57 millioner indbyggere. Heraf bor ca. seks millioner i Afrikas tredjestørste by Johannesburg. Den administrative hovedstad er Pretoria, Cape Town er den parlamentariske hovedstad og Bloemfontein er den juridiske hovedstad.

Internet
De fleste hoteller og lodges tilbyder internet og wi-fi. Enten gratis eller mod betaling. Man skal dog være opmærksom på, at internethastigheden i Sydafrika kan variere meget fra sted til sted.

Sprog
Sydafrika har 11 officielle sprog: Engelsk, zulu, xhosa, nord- og sydsotho, swazi, tswana, ndebele, venda, tsonga og afrikaans. Engelsk tales og forstås de fleste steder i landet.

Religion
Næsten alle religioner findes i Sydafrika. Cirka 80 procent er kristne, to procent er muslimer og 18 procent bekender sig til andre trosretninger. Der er desuden stadig stor respekt for fortidens ånder.

Valuta & betalingskort
Møntenheden i Sydafrika er Sydafrikanske Rand (ZAR).
Kreditkort er den bedste form for betalingsmiddel i Sydafrika: Visa, American Express eller MasterCard. Kreditkortene kan benyttes i de fleste restauranter, butikker, hoteller og biludlejningsfirmaer, og man slipper dermed for at gå rundt med for mange kontanter på sig.

Med et kreditkort er det også nemt at hæve kontanter (Sydafrikanske Rand) i en af de mange pengeautomater i lufthavnen, shopping centre, tankstationer eller ved bankerne.

Ved tankstationerne kan der betales for benzinen med kreditkort de fleste steder, men man kan dog opleve at de i de mindre byer på landet kun tager imod kontanter (ZAR).

Ønsker man at medbringe kontanter, er det bedst hvis disse er i vestlig valuta (Euro, USD eller engelske pund), da det kun er få steder i Johannesburg og Cape Town, hvor det er muligt at veksle danske kroner – og ofte til en dårlig kurs.

Tidsforskel
Dansk sommertid: Ingen tidsforskel.
Dansk vintertid: + 1 time i Sydafrika.

Indhent tilbud
x

Indhent tilbud

Ja tak! Send mig gerne tilbud på rejsen:
Luksus malariafri safari for børnefamilien

Bede om et tilbud ved at udfylde nedenstående formular og tryk på "send".

Mange tak for din henvendelse.

Blixen Tours vender tilbage hurtigst muligt.