Indhent tilbud
Bliv ringet op
Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Zawadi Hotel

Pris fra 17.495,-
Velegnet til par
Velegnet til par
Dykning
Dykning

All Inclusive barfodsluksus i intim og afslappet atmosfære – kun for voksne 16+

På østkysten af Zanzibar, med en fantastisk udsigt over Det Indiske Ocean, ligger et intimt privatejet boutiquehotel med en skøn og afslappet atmosfære: Zawadi Hotel. Her er bare tæer i sandet, en afslappet påklædning og en frisure der er våd og pjusket af saltvand helt i orden; her er nemlig ingen dresscode. I stedet er der fokus på de fantastiske omgivelser, den smukke natur og det lune, krystalklare Indiske Ocean – og ikke mindst på at give gæsterne en uforglemmelig ferie langt væk fra hverdagen, hvor afslappet barfodsluksus, privatliv og en udsøgt service er nøgleordene.

Beliggenhed...

 • Zanzibar
 • Østkysten
Hvorfor bo her?
 • Havudsigt fra alle villaer
 • Barfodsluksus
 • God snorkeling
 • Lille, intimt hotel
 • Kun for voksne

Lokal tid...

Vurdering:
Standard

Zawadi Hotel byder på 6 private villaer på 100 m2 med en fantastisk udsigt over Det Indiske Ocean. Villaerne er lyse og rummelige og smukt indrettet i en på én gang luksuriøs og afslappet stil. Alle har en-suite badeværelse med dobbeltvaske og både badekar og bruser, store dobbeltsenge, omklædningsområde, minibar, TV og DVD, WIFI, aircondition og en privat terrasse med havudsigt.

Værelses- og suitefaciliteter

Aircondition
Minibar
Sikkerhedsboks
Internet, trådløs
TV, fladskærm
Balkon/terasse
Badekar
DVD
Te-/kaffe-maskine
Hårtørrer

Zawadi Hotel ligger på toppen af en klippe, hvorfra der er en formidabel og uafbrudt udsigt over Det Indiske Ocean, som du kan nyde fra din private villa, fra restauranterne og baren, fra poolområdet – og endda fra din seng.
Fra hotellet fører en kort trappe direkte ned i det kridhvide pudderbløde sand og ud i den smukke lagune. Her kan du slappe af i solen og nyde privatlivet på de to hævede strande eller du kan snorkle i det krystalklare vand. Du kan også gå på opdagelse på dybere vand med dykkerudstyr og professionelle instruktører. Skal pulsen op kan du løbe en tur gennem haven og styrketræne i det fri i naturfitnesscenteret.
I de to restauranter kan du forkæle dine smagsløg, mens du kan forkæle krop og sjæl med en massagebehandling på din private terrasse.
Gæster på Zawadi Hotel kan tage den gratis shuttlebus fra Zawadi Hotel til søsterhotellet Baraza og benytte spaen, tennisbanerne og vandsportscenteret eller shoppe i butikken. Du har også mulighed for at spise middag på søsterhotellerne Baraza eller Palms med 20% rabat, hvis du bestiller i forvejen.
Zawadi Hotel er et fantastisk ”getaway” for voksne livsnydere, som drømmer om at komme langt væk fra hverdagen for en stund og forsvinde ind i en magisk boble af afslapning, uformel luksus, intimitet, skønhed og idyl.

Fitness center
Restaurant(er)
Swimmingpool
Butik
Internet, trådløs (gratis)
Tennisbane
Lounge/bar
Shuttle Service
Dykkercenter
Icon 1 Icon 4
Bryllupstilbud - 7 nætter i villa
Pris pr. Person
Periode Dobbelt
01.09.19 - 31.10.19 22.595
01.11.19 - 14.12.19 17.495
15.12.19 - 19.12.19 18.795
20.12.19 - 03.01.20 34.195
04.01.20 - 07.01.20 32.895
08.01.20 - 15.03.20 22.995
16.03.20 - 15.06.20 17.895
16.06.20 - 22.06.20 22.995
23.06.20 - 30.06.20 24.295
01.07.20 - 28.07.20 30.795
29.07.20 - 31.08.20 29.495
01.09.20 - 31.10.20 22.995
01.11.20 - 14.12.20 17.895
Tilbud
BRYLLUPSTILBUD -
Tilbudene er indregnet i priserne.


I tilbuddet inkluderer Blixen Tours følgende til bryllupspar:
- 1 x gratis scuba dive med udstyr pr. person (kræver certifikat)
- Blomster ved ankomst

- En flaske vin på værelset ved ankomst
- Sundowner drinks serveret i villaen på ankomstdagen
- 20% rabat voucher på PADI dykkerkurser

Priserne er KUN gældende for brudepar, og ved ophold senest 12 måneder efter vielse har fundet sted. Kopi af vielsesattest skal sendes til Blixen Tours forud for afrejse.


Bemærkninger
All Inclusive inkluderer:
- Morgenmad, frokost og aftensmad
- Diverse alkohol
- Sodavand, vand, te og kaffe
- Øl, husets vine og cocktails
- Afternoon tea
- Wifi
- Shuttlebus mellem Zawadi og søsterhotellerne The Palms/Baraza
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Zanzibar t/r på økonomiklasse med skift undervejs
 • Privat transport Zanzibar lufthavn - hotel t/r
 • 7 nætter i en villa
 • All Inclusive (måltider og drikkevarer)
 • Lufthavnsskatter, brændstoftillæg og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, sikkerhedsfond og ansvarsrisiko
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring &Rejseforsikring
 • Drikkevarer og måltider udover nævnte
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
 • Visum USD 50 per person
 • Turistskat USD 1 per person per nat, som betales direkte til hotellet
Forbehold

De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.

Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

Indhent tilbud
x

Indhent tilbud

Ja tak! Send mig gerne tilbud på rejsen:
Zawadi Hotel - bryllupstilbud

Bede om et tilbud ved at udfylde nedenstående formular og tryk på "send".

Mange tak for din henvendelse.

Blixen Tours vender tilbage hurtigst muligt.

 

Karibu Zanzibar!

Alene navnet ”Zanzibar” fremkalder associationer om noget eksotisk, og det er ikke uden grund. Ikke blot er her hvide sandstrande, kokospalmer og flotte koralrev, men stedet emmer også af historie, hvor sultanpaladser, persiske bade, gamle fort, byer med snævre arabiske gyder og traditionelle ”dhows” i de gamle havne, gør 1001 nats eventyr levende.

I århundreder var stedet centrum for handlen på kysten. Araberne havde i tusind år drevet handel her, og for over 500 år siden kom så europæerne, anført af portugiserne, til området. Med dem fulgte slavehandel, nye søveje og markeder i Østen og Europa. Der kom plantager til og træ, frugter, krydderier og slaver blev så stor en økonomisk faktor at selveste Sultanen af Oman flyttede hertil i 1800-tallet.
Den overvejende muslimske swhahilikultur er opstået af blandingen af arabisk og afrikansk kultur, og dominerer stadig Østafrikas kyster. Zanzibar, der i dag er i union med Tanzania, er beliggende ca. 40 km fra fastlandet og består af de to hovedøer Uguja (Zanzibar ø) og den noget mindre Pempa. Øernes størrelse svarer sammenlagt til cirka 2/3 af Fyn.

Omkring halvdelen af Zanzibars 700.000 indbyggere bor i Zanzibar by, hvis gamle bydel hedder Stone Town. Her er snævre gyder, sanselige basarer og huse med døre og altaner, hvis overdådige træskærerier vidner om øen storhedstid.

Zanzibar er en fortrinlig kombination med safari på fastlandet.

”Karibu Zanzibar” - velkommen til Zanzibar!

 

Lokal tid...

Rejsetid

15-18 timer afhængig af flyselskab

Der er direkte flyforbindelse fra Nairobi i Kenya samt Arusha og Dar es Salam i Tanzania.

En safari i Kenya eller Tanzania er oplagt at kombinere med en afslappende og eksotisk badeferie på Zanzibar.

Vejret på Zanzibar


Zanzibar ligger på samme breddegrad som Tanzania, og vejret ligner derfor meget vejret i Tanzania. Der er dog tendens til at der kan komme lidt mere regn og fugtigt vejr på Zanzibar i forhold til fastlandet.

Regnperiode (marts-maj)
I marts, april og maj vil størstedelen af øens regn falde. Luftfugtigheden er høj og dagtemperaturen kan i visse tilfælde være over de 30° C.

Tørperiode (juni-oktober)
Juni, juli, august, september og oktober er måneder hvor der sjældent kommer regn. Det er normalt klart og solrigt. Temperaturen kan variere alt efter højde og vind. En god periode at besøge Zanzibar med temperaturer på omkring 25
° C.

Regnperiode (november-december)

Korte og ikke så kraftige regnskyl kommer jævnligt i denne periode. Visse år kommer der dog næsten igen regn i denne periode, og tørperioden fortsætter så den varer juni til december.

Tørperiode (januar-februar)
Januar og februar måned er solrige måneder, hvor der sjældent kommer regn.

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Luft 27 27 27 26 26 25 24 24 25 25 26 27
Vand 27 28 27 27 26 25 24 24 24 25 25 26
Nedbør 78 66 138 249 249 62 45 43 51 88 220 158

Kilde: worldweatheronline.com

Pas og visum

Jeres pas skal være gyldige i minimum 6 måneder efter afrejse fra Zanzibar. Visum søges til Kenya inden afrejse, online på følgende link og koster ca. USD 54. https://www.ecitizen.go.ke/ . Der skal bruges et pasbillede hertil.

Visum til Tanzania koster USD 50 per person og kan købes ved indrejse. Beløbet betales kontant.

Det er vigtigt at du har tilstrækkeligt med blanke viseringssider i dit pas.

Drikkepenge og gaver
Drikkepenge er meget udbredt. Selvom service typisk er inkluderet, forventes det at man lægger ca. 10 % oven i beløbet. På safarirejsen giver man drikkepenge til den lokale chauffør/ guide, dog normalt først når safarirejsen slutter. Det er naturligvis valgfrit hvor meget man betaler, men har man været tilfreds med servicen er beløbet normalt imellem USD 5-15 per person per dag. Rejser man en gruppe sammen kan man evt. give den danske guide pengene, så han/hun kan fordele dem. Kuffertbærere på hoteller giver man typisk et beløb svarende USD 1-2 per taske.

På restauranter runder man op med ca. 10 %. Til taxichauffører betaler man ca. 5-10 %.

Sørg altid for at have mindre sedler ved hånden til drikkepenge.

Man bliver på rejsen ofte spurgt af lokalbefolkningen, om man har en T-shirt, sko eller en kuglepen man kan undvære eller evt. bytte med en lille souvenir. Har man en ekstra kuglepen, blok, tøj eller sko man ikke længere bruger, bliver de fleste Tanzaniere utroligt glade for at overtage dette. Kvaliteten på vores tøj og sko er som regel væsentlig bedre end på de varer man kan købe i Tanzania.

Hovedby
Zanzibar Town (Stone Town)

Påklædning
På Zanzibar, kan det hos lokalbefolkningen vække anstød hvis kvinder (og i visse tilfælde også mænd) går med shorts og T-shirt eller top uden ærmer. Undgå også påklædning der er gennemsigtig eller nedringet og badetøj i Stone Town og i landsbyer. På stranden ved hotellet eller ved hotellets swimmingpool kan man godt gå i badetøj. Dog er det ulovligt i hele landet at bade eller sole sig topløs såvel som nøgen. Spørg eventuelt guide eller hotelpersonalet til råds.

Religion
Tanzania er et multireligiøst land, med cirka 40-45 % kristne, 35-40 % muslimer og resten er ”traditionelt troende” og hinduer.

På Zanzibar er Islam langt den største religion (99 % af befolkningen). Derfor er der visse ting, man som turist skal være opmærksom på. Det er ikke tilladt at drikke alkohol på offentlige steder, dog serveres der alkohol på de fleste kysthoteller, i barer og på visse restauranter. I den hellige måned når Ramadanen finder sted, faster muslimerne fra solopgang til solnedgang, og derfor bør turister ikke spise eller drikke offentligt i dagtimerne.

Moskeer er hellige steder, og generelt har ikke-muslimer ikke lov at besøge moskeer. Fotografering af moskeer under bønner er ikke tilladt.

På Zanzibar er det ikke velset at man offentligt viser sig tiltrukket af modsatte køn, eksempelvis ved at holde i hånd eller kysse hinanden.

Sprog
De officielle sprog i Tanzania er swahili og engelsk, men der tales også op imod 120 forskellige lokale dialekter.

De fleste lokale der arbejder i turistområderne, forstår og taler engelsk. Som regel oplever man ikke de store vanskeligheder med at gøre sig forståelig.

Tidsforskel
Dansk sommertid: + 1 time på Zanzibar
Dansk vintertid: + 2 timer på Zanzibar

Valuta
Møntsorten er Tanzania shilling (TSH), som købes i Tanzania og ikke i Danmark. Rejsende til Tanzania kan veksle fra fremmed valuta til Tanzania Schilling (ikke til USD kontanter) i banker, vekselbureauer (vælg med omhu!) og autoriserede hoteller. Det er lettest at veksle USD eller Euro. Også mange forretninger og hoteller accepterer eller kræver USD som betaling.

Vekselbureauer og banker i Stone Town giver typisk de bedste kurser. Det er en god ide altid at have 500 og 1000 shillings med sig til eks. drikkepenge.

Hvis du vil veksle tilbage igen ved afrejse fra landet skal du huske at gemme kvitteringen når du veksler, da det ikke er tilladt at udføre Tanzania Schilling. Der er i Tanzania ingen begrænsning for hvor meget fremmed valuta der må indføres, men beløbet som indføres skal oplyses ved ankomst. Når du skal veksle kræves det som regel, at du fremviser pas. Det er ulovligt at veksle ”sort” i Tanzania.

Udover dykning, snorkling og en mængde vandsportsmuligheder er der en række spændende udflugtsmuligheder på Zanzibar. Zanzibar ø, bliver også kaldet ”Krydderiøen” og en ”spice–tour” er et hit, ligesom bådture og de små spændende nationalparker og svømning med delfiner ud for Kizimkazi er en stor oplevelse.

Stone Town, historiske bygninger og havn
Sejlads med Dhow og udriggerbåde
Prison Island / Changuu Island med kæmpeskildpadder
Delfinudflugt ud for Kizimkazi
Dykning på koralrev
Natteliv og restauranter
Markeder
Jozani Forest, naturskov med colobusaber
Nungwi, tidligere hippiestrand på øens nordkyst
Strandture
Besøg i fiskerlandsbyer
Fiskeri inklusiv dybhavsfiskeri
Spice-tour (krydderi udflugt)