Søgekriterier
  • Land

Safari rejser til Kenya

 

Safari rejser til Kenya  

Kenya safari rejser er et overflødighedshorn af store og ægte natur oplevelser. Blixen Tours skræddersyr alle former for rejser til Kenya.

Kenya byder på safari oplevelser og naturscenerier, som leder tankerne tilbage til Karen Blixens romantiske eventyr


Kenya er et af de lande, som opfylder forestillingen om den klassiske safarirejse i Afrika. Det er her, I genkender den åbne gule savanne med de karakteristiske flade akacietræer. Det er også her, I oplever de enorme flokke af gnuer og zebraer på vandring, legesyge elefanter og elegante impalaer i konstant bevægelse.

Kenya er landet, hvor man undres og begejstres over nationalparkernes forskelligheder. Én park er kendt for lyserøde flamingoer i tusindvis, en anden for sin betagende udsigt til Afrikas højeste bjerg. Men de har alle det til fælles, at de indeholder enorme mængder af dyr.

Rejser til Kenya er mere end bare vilde dyr

Kenya er også et safariland med en spændende historie og der hvor de stolte og farverige masai stammer hører hjemme. På en safari i Kenya kan du opleve de lokale stammer som lever på samme måde som de har gjort i mange generationer, samt ikke mindst deres livsglæde og stolthed.

Efter jeres safari rejse i Kenya kan I vælge at fordøje de mange indtryk ved landets smukke kyst. Mombasakysten tilbyder hoteller i forskellige prisklasser, og fælles for dem alle er en perfekt beliggenhed ved det azurblå hav.

For dem, der ønsker en mere intim og eksklusiv oplevelse ved Kenyas kyst, anbefaler vi den uspolerede paradisø Lamu, men badeferien kan også gå til Zanzibar eller Seychellerne.

Læs mere om Kenya
Søgeresultater
1-13 af 13
1-13 af 13