Søgekriterier
  • Land

Safarirejser til Sydafrika

 

Safarirejser til Sydafrika  

Blixen Tours skræddersyr rejser til Sydafrika. Kom på safari, rundrejse, vinrejse eller golfrejse. Sydafrika kan byde på det hele.

I Sydafrika er hele verden samlet i et land. Landet med de enorme naturrigdomme er et overflødighedshorn af tilbud til alle, der vil rejse til Sydafrika.


Enorme bjerge, uendeligt smukke sandstrande og store åbne savanner, hvor de vilde dyr kan opleves på tæt hold, er blandt de ting der kan opleve på en rundrejse eller safarirejse i Sydafrika.

Når du er på safari i Sydafrika vil du få mulighed for at opleve bushen og Afrikas vilde dyr til fods.
Du følger de lokale sporere, når de langsomt men sikkert leder sig frem på sporet af vildtet, så du kan få dit livs billede.

En safarirejse i Sydafrika kan skræddersyes lige efter jeres ønsker.


En safarirejse til Sydafrika er meget mere end blot safari.

På en rejse til Sydafrika kan man komme på trekking, dykning og spille golf på nogle af verdens bedste golfbaner. Eller storbyshopping i Cape Town.

Tag på kør selv ferie eller bilferie og kom på opdagelse i landet med de fantastiske vinområder og besøg de flere hundrede år gamle vingårde.

Sydafrika byder også på rejser med verdens mest luksuriøse tog Rovos Rail eller wildlife opdagelse i Sydafrikas største nationalpark Krüger.


Praktisk information, vejr og fakta
Se hoteller i Sydafrika
Søgeresultater
1-16 af 16
1-16 af 16