Søgekriterier
  • Land

Safarirejser til Sydafrika

 

Safarirejser til Sydafrika  

Kom på safari, tag på rundrejse, vinrejse eller golfrejse. Sydafrika har det hele. Hos Blixen Tours tilpasser vi rejsen til Sydafrika lige nøjagtigt til dig.

I Sydafrika finder du hele verden samlet i ét land. Her er enorme naturrigdomme og et overflødighedshorn af tilbud til alle, der vil opleve Sydafrika.


Enorme bjerge, uendeligt smukke sandstrande og store åbne savanner, hvor de vilde dyr kan opleves på tæt hold. Alt det og meget mere kan du opleve på en rundrejse eller safarirejse i Sydafrika.

Når du er på safari i Sydafrika, vil du desuden få mulighed for at opleve bushen og Afrikas vilde dyr til fods.
Her følger du de lokale sporere, når de langsomt men sikkert leder sig frem på sporet af vildtet, så du kan få dit livs billede. Det er uden tvivl en tur, der vil give dig minder for livet.


En safarirejse i Sydafrika er for alle – og turen kan skræddersyes lige efter jeres ønsker. For Sydafrika er en utroligt familievenlig destination. Og uanset om I er til aktive ferier med sus i maven eller til afslapning, sightseeing og shopping, så finder I det her.


En safarirejse til Sydafrika er meget mere end blot safari


På en rejse til Sydafrika kan du både komme på trekking, dykkerture og spille golf på nogle af verdens bedste golfbaner. Eller tage på storbyshopping i Cape Town og opleve en af de mest multikulturelle byer i verden.

Få en gastronomisk oplevelse i Sydafrikas madhovedstad, rejse med verdens mest luksuriøse tog, Rovos Rail, eller tag på kør selv-ferie og kom på opdagelse i landet med de fantastiske vinområder. Områderne både nord og øst for Cape Town kaldes nemlig vinlandet, og her kan du besøge både de moderne samt de flere hundrede år gamle vingårde.


Praktisk information, vejr og fakta
Se hoteller i Sydafrika
Søgeresultater
1-17 af 17
1-17 af 17