Søgekriterier
  • Land

Rejser til Tanzania

 

Rejser til Tanzania  

Tanzania er et spændende safari-land at rejse til. Kom på rundrejser, klassisk safari, trekking på Kilimanjaro eller nyd solen og stranden ved Det Indiske Ocean.

Blixen Tours tilbyder rejser til Tanzania for alle, der vil på en eksotisk safari eller familieferie ud over det sædvanlige.


Tanzania rejser byder på Afrikas største elefant- og bøffelbestand, og hele familien vil elske at komme på en autentisk camping- eller fotosafari i et af kontinentets største vildtreservater. Ngorongoro-krateret er bl.a. et af de imponerende syn du vil kunne opleve på en rundrejse i Tanzania. 600 meter nede i dybet kan I opleve ’The Big Five’ samt et overflødighedshorn af vilde dyr.

En rejse til Tanzania kan opleves på mange andre måder end bare fra en safari bil. Stig f.eks. til vejrs i en luftballon og få det helt store overblik over Tanzanias store sletter. Vil du helst beholde jordforbindelsen kan en walking safari være det helt rigtige valg. Her vil du sammen med en guide komme tæt på dyrene til fods – hvilket er en helt unik og intens måde at opleve dyrene på.

Kilimanjaro er stedet for trekkere og bjergbestigning entusiaster. De forskellige adventure ture kan fint kombineres med en badeferie ved kysten. De flotteste hvide sandstrande ses så langt øjet rækker, og Tanzanias kyststrækning byder på noget af Afrikas mest uspolerede natur.

Uforglemmelig rejse til Tanzania


Mange tror fejlagtigt, at det at overnatte midt på savannen i Tanzania er lig simple indkvarteringsmuligheder – men denne opfattelse ligger langt fra virkeligheden. På en safari rejse i Tanzania kan du både bo på første klasses lodges, autentiske telt-camps eller i elegante hytter i trætoppene, valget er helt op til dig. Vores safari eksperter hjælper dig med at skræddersy din safari således at den opfylder dine drømme og forventninger.

En Tanzania rejse vil uden tvivl være et eventyr du sent vil glemme. En solnedgang over savannen og løvebrøl som godnatsang er bare nogle af de oplevelser du sent vil glemme.

Efter en safari i Tanzania er det oplagt at slappe af og fordøje de mange indtryk med en luksuriøs badeferie ved det Indiske Ocean.

Praktisk information, vejr og fakta
Se hoteller i Tanzania

Søgeresultater
1-7 af 7
1-7 af 7