Søgekriterier
  • Land

Rejser til Zimbabwe

 

Rejser til Zimbabwe  

Tag med Blixen Tours på rejse til Zimbabwe, hvor man kan komme på safari væk fra masseturismen, og opleve det fantastiske Victoria-vandfald

En rejse til Zimbabwes enorme nationalparker er anderledes end andre steder i Afrika.


Zimbabwe er uspoleret vildnis, der byder på unikke safarioplevelser. Landets turistpolitik har begrænset antallet af turister ved at opretholde forholdsvis høje priser. Herved begrænses slitagen på vildnisset og det følsomme miljø beskyttes.

Dette er også årsagen til, at man på en safari i Zimbabwe kun sjældent møder andre turister, til sammenligning med de fleste andre safaridestinationer, hvilket giver en meget intim og helt særlig naturoplevelse.

Landet har noget af Afrikas smukkeste natur og henvender sig især til de eventyrlystne. Zimbabwe er på mange måder et specielt land at rejse i. Hos Blixen Tours er vi eksperter i at skræddersy wildlife rejser til Zimbabwe, og vi sørger selvfølgelig for, at turen bliver en succes.

Victoria Falls er på UNESCO’s liste over verdensnaturarv og skal ganske enkelt opleves på en rejse eller safari til Zimbabwe. Det samme skal Zambezi-floden og Kariba-søen, hvor det er muligt at se de frygtindgydende krokodiller, der ligger og soler sig på de rustrøde sandbanker langs bredden.
Søgeresultater
1-9 af 9
1-9 af 9