Søgekriterier
  • Land

Rejser til Mauritius

 

Rejser til Mauritius  

Mauritius er en tropisk og frodig vulkanø i Det Indiske Ocean. Rejser til Mauritius byder på enestående natur og smukke hvide sandstrande.

En rejse til Mauritius er noget af det tætteste, du kommer paradis på jorden.


Øen er omkranset af koralrev, azurblåt hav og kridhvide strande, der står i kontrast til grønne skove med gådefulde kratersøer og smukke vandfald. Mauritius er et eksklusivt ferieparadis langt væk fra masseturismen.
Blixen Tours skræddersyr rejser til Mauritius for både børnefamilier og par, der vil på en romantisk bryllupsrejse. Øen byder også på masser af adventure aktiviteter til den aktive familieferie. Der er mulighed for at prøve fiskeri, dykning og dykkerudflugter, hvis man da ikke hellere vil spille golf på en af øens fantastiskemesterskabsbaner. Overalt bor man med udsigt til Det Indiske Ocean, kridhvide sandstrande og en smuk og frodig natur.

Med Blixen Tours kan I rejse til Mauritius fra Billund eller Kastrup. Derudover kan der i visse perioder være en prismæssig fordel i at rejse fra Tyskland via Hamborg. Kontakt os gerne for mere information eller et uforpligtende tilbud.

Mauritius er for dig der trænger til en ferie, hvor du kan slappe af i smukke eksotiske omgivelser.


Vores hoteller på Mauritius vil kunne opfylde selv den kræsne rejsendes krav.

Mauritius er blevet mere og mere populær som feriemål, men der er stadig tale om eksklusiv turisme uden charterpræg. Her finder du fantastiske hoteller som er bygget med respekt for naturen, hvis faciliteter, service og mad er helt i top.
Så uanset om I er til en eksklusiv luksusferie på nogle af verdens bedste hoteller, eller I søger roen på et charmerende og autentisk turisthotel, så er Mauritius en uforglemmelig ferieoplevelse.

Praktisk information, vejr og fakta
Se hoteller
Se eller bestil katalog
Søgeresultater
1-20 af 32
1-20 af 32