Søgekriterier
  • Land

Rejser til Seychellerne

 

Rejser til Seychellerne  

Seychellerne er et tropisk ferieparadis i Det Indiske Ocean. Kendetegnende for en rejse til Seychellerne er smukke granitklipper, azurblåt vand og sandstrande som hører blandt verdens mest eksotiske.

En rejse til Seychellerne er næsten som at befinde sig på en øde ø, og både børn og voksne har her chancen for at komme med på deres livs familieferie.


Blixen Tours er eksperter i at arrangere individuelle rejser til Seychellerne.

Seychellerne er en unik ø-gruppe midt i det Indiske Ocean. Den eksotiske flora og fauna giver dig følelsen af at træde ind i et paradis.

Her er nogle af verdens bedste strande, palmetræer med enorme kokosnødder, høje granitklipper, frodig og sjælden vegetation og et magisk fugleliv.

Seychellerne består af en perlerække af eksotiske og fantastisk smukke øer, så hvorfor nøjes med kun at opleve en enkelt?

Tag på ø-hop mellem de forskellige småøer langt fra hverdagens stress og jag.


De 115 granit-øer har en yderst sjælden vegetation, som reservater er med til at beskytte. Luksuriøse hoteller og resorts er varsomt tilpasset den smukke natur, og rejser til Seychellerne er på mange måder stadig rejser til et jomfrueligt ferieparadis.

Seychellerne er også den perfekte destination for en romantisk bryllupsrejse. Det er rejsen for ægte romantikere, men også for jer, der vil på golfferie eller er vilde med dykning sammen med delfiner og prægtige tropefisk.

Praktisk information, vejr og fakta
Se hoteller
Se eller bestil katalog
Søgeresultater
1-17 af 17
1-17 af 17