Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Søgekriterier
  • Land

Rejser til Sri Lanka

 

Rejser til Sri Lanka  

En Sri Lanka rejse kan byde på en verden af oplevelser. En frodig paradisø med unik kultur og fantastiske strande.

En Sri Lanka rejse er et paradis for naturelskere.


Befolkningens forskellige trosretninger, øens lange historie og de mange velbevarede templer, bygninger og skulpturer giver helt unikke og anderledes kulturelle oplevelser. De høje bjerge, bakkede græssletter, frodige jungler, langstrakte kyster og smukke koralrev giver spektakulære naturoplevelser og den ualmindelig venlige befolkning i både store byer og små landsbyer giver dig et indblik i hverdagslivet på den smukke ø - Sri Lanka.

Den centrale del af øen er dækket af frodige bakkelandskaber, tropisk jungle og høje bjerge og øen har hele ni nationalparker og syv fuglereservater. Her er te-plantager, hvor verdens bedste og fineste te bliver dyrket, og smukke botaniske haver, der viser Sri Lankas fantastiske flora og fauna.

Udover store naturoplevelser byder en rejse til Sri Lanka på mange enestående kulturelle og historiske seværdigheder.


Øen har intet mindre end otte områder, der er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Det er blandt andet byen Polonnaruwa, der er et af de mest enestående arkæologiske områder på øen, det er fortet i havnebyen Galle, der blev bygget af hollandske kolonister, og det er Det Gyldne Tempel i Dambulla.

Rejser til Sri Lanka kan desuden byde på flotte gamle landsbyer, med Buddha-statuer, der er udhugget i klipperne, imponerende templer, stenskulpturer og historiske bygninger - og hellige relikvier fra selveste Buddha.

Praktisk information, vejr og fakta
Søgeresultater
1-4 af 4
1-4 af 4