Søgekriterier
  • Land

Rejser til Dubai

 

Rejser til Dubai  

Dubai rejser er for alle med trang til luksus og store oplevelser. En rejse til Dubai kan omfatte shopping, ørkensafari, indendørs skiløb og en golfrejse i verdensklasse.

På en Dubai rejse keder man sig aldrig. Her findes sol og strand, kunstige skibakker og meget meget mere.

Byen byder på fantastiske skylines, og med arkitektoniske bygningsværker på over 800 meter hører Dubai til i superligaen, når det gælder imponerende bygningsværker.
På en rejse til Dubai kan I bo på nogle af verdens dyreste og mest ekstravagante luksushoteller og besøge de trendy shoppingcentre med verdens bedste og dyreste brands.

Det solsikre vejr og kort flyvetid gør Dubai og De Forenede Arabiske Emirater oplagt til en solferie året rundt. Faktisk regner det kun meget få dage om året i Dubai - om sommeren regner det typisk slet ikke.

Dubai er lig sand, strand og skyline


Kun en halv times kørsel fra Dubai centrum findes kilometervis af lange brede sandstrande. Det findes ikke mange andre steder i verden. Desuden kan man bo på "palmen" i Dubai, hvor hvert hotel har sin helt egen strand.

Vil man have luksus er Dubai den helt rigtige ferie destination. Har kan man få alt hvad hjertet begærer. Har du lyst til en kage med ægte guld, kan det lade sig gøre.

Rejser til Dubai giver også mulighed for jeepsafari i ørkenen, tage til hestevæddeløb eller spille golf på fremragende mesterskabsbaner.


Praktisk information, vejr og fakta
Se hoteller
Se eller bestil katalog

Søgeresultater
1-15 af 15
1-15 af 15