Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Blixen Tours møder HKH Dronningen

2008 13/11 Blixen Tours møder HKH Dronningen

Fra den 3. til den 6. november i år var regentparret på statsbesøg i Tanzania. Blixen Tours var blevet inviteret til at deltage i den medfølgende erhvervsdelegation samt festlighederne der omgav besøget.

Da vi er glade ved både Kongehuset og Afrika var vi selvfølgelig ikke sene til at sige ja tak, og vi sendte vores indehavere, Henriette og Heine, af sted for at vise flaget. På det billedet til venstre kan du se Heine hilse på HKH Dronningen mens Henriette hilser på prinsgemalen.

Det blev til et hyggeligt og givtigt visit, hvor vi fik hilst på både nuværende og potentielle samarbejdspartnere ved de tilhørende erhvervskonferencer. Efter begivenhederne tog vi videre til Kenya, både for at hilse på vores samarbejdspartnere og for at tage nye og velkendte lodges og hoteller i øjesyn.