Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - De bedste bryllupstilbud nogensinde! Spar 50% på Mauritius luksus.

2011 19/12 De bedste bryllupstilbud nogensinde! Spar 50% på Mauritius luksus.

Er I på udkig efter bryllupsrejser tilbyder Blixen Tours lige nu nogle af de bedste bryllupstilbud til Mauritius nogensinde, hvor I som brudepar sparer op til 50% på opholdet og får gratis opgradering til helpension med alle måltider er inkluderet.

Det eneste krav er, at I skal påbegynde rejsen senest 9 måneder efter vielsen har fundet sted og rejse indenfor perioden 1. maj til 30. september 2012.

Halv pris og opgradering til helpension på nedenstående hoteller

Long Beach er et nyt moderne 5-stjernet hotel åbnet i 2011 og beliggende på en af Mauritius' fineste sandstrande. Pris pr. person fra KUN 14.150,- kr. inkl. helpension og fly. Læs mere om hotellet og tilbudet her.

Le Touessrok hører til blandt Mauritius absolut mest eksklusive, veletablerede hoteller med fantastisk beliggenhed på østkysten og egen 18-hullers verdenskendt golfbane. Pris pr. person fra KUN 15.300,- inkl. helpension og fly. Læs mere om hotellet og tilbudet her.

Eller se alle bryllupsrejser her