Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Familiesafari i Sydafrika

2006 17/10 Familiesafari i Sydafrika

Myten om at safari kun er for voksne ender her. Safari er en oplevelsesrejse, hvor hele familien kan være med.

Oplevelser og ny viden om dyr og natur går hånd i hånd, når man vælger at tage på safari. For både store og små åbner der sig en ny og ukendt verden med mange spørgsmål, der skal besvares.

"Family Safari" - er blevet meget populært i Sydafrika. I Krüger Nationalpark, oplever de en stigende interesse fra familier, der vælger at tage afsted, for sammen at opleve den storslåede afrikanske natur og kultur. I dag finder vi flere camps i bla. Sydafrika, hvor børn er særlig velkomne. Der arrangeres forskellige aktiviteter for børnene, hvor de igennem sjov og leg lærer nyt om dyr og planter.

Går I og tænker på safari for hele familien, er I meget velkomne til at ringe for en uforpligtende snak med en af vores medarbejdere på telefon 7674 0070.