Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Ny rejse - Ghana kulturrejse med afrejse 6. marts 2013

2012 03/12 Ny rejse - Ghana kulturrejse med afrejse 6. marts 2013

Ny spændende kulturrundrejse i Ghana med dansktalende rejseleder.

Oplev historiske minder fra den danske kolonitid på en helt unik rundrejse, hvor vi bl.a. besøger en kakaoplantage, en skole, lokale arbejdende værksteder med træskæring, batik og vævning. Vi skal overvære både en begravelse og en gudstjeneste. Vi oplever anderledes traditioner og kulturformer med trommer, dans, drame og religiøse fester. Vi besøger lokale restauranter og spiser frokost i et privat hjem, ligesom der vil være mulighed for eksotiske indkøb på markeder og tid til afslapning ved havet.

Om rejselederen
Kwabena er uddannet Naturvidenskabslærer i Ghana og i USA, og i Danmark har han arbejdet som laborant og pædagog i Fritids og Ungdomsklubber. I dag er Kwabena aktiv i det sociale og kulturelle liv i Danmark. Ud over at han leder en afrikansk tromme gruppe, laver han workshops for voksne og børn, og holder foredrag om Ghana og om Afrikansk religion & kultur.

Pris for 11 dage / 9 nætter med dansktalende rejseleder kr. 18.990,-
Afrejse 6. marts 2013

Læs meget mere om den spændende og unikke kulturrundrejse

Tryk her for at hente rejseprogrammet


Send en mail på post@blixentours.dk hvis du ønsker rejseprogrammet tilsendt.