Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Godt Nytår fra Blixen Tours

2007 28/12 Godt Nytår fra Blixen Tours

”Pourqouis pas - Hvorfor ikke? Man bliver så tit spurgt, hvorfor, hvorfor, hvorfor. Ja, men hvorfor ikke?” – Karen Blixen, 1953

Der er i disse dage at temperaturen er på sit højeste og at dagene er længst. På den sydlige halvkugle, altså. Herhjemme i Danmark ser det anderledes gråt ud, men vi har meget at glæde os over og meget at se frem til!

Både for vores mange rejsende og for os selv har 2007 været et fantastisk år med mange tilbagevendende ”trækfugle” og mindst lige så mange nye ansigter i flokken. Faktisk så mange, at vi igen i år har sendt flere folk syd- og sydøstpå end nogensinde før. Det har givet os travlhed på kontoret, og vi har derfor udvidet medarbejderstaben med to nye folk for at kunne fortsætte vores gode vækst med samme høje serviceniveau i 2008.

Et af de indslag der, bogstaveligt talt, har fyldt godt i landskabet i det seneste år er vores meterlange rejsegavekort. Efterspørgslen har været stor, og vi er sikre på at de har spredt lidt ekstra julestemning rundt omkring i de små hjem.

Nogle synes måske at H.C. Andersen berømte sætning ”at rejse er at leve” efterhånden er noget slidt, men for os er den mere sand end nogensinde før. I 2007 har vi virkeligt levet, og vi har været vidt omkring: Qatar, Dubai (3 gange!), samtlige provinser i Sydafrika, Zambia, Seychellerne og Mauritius. Alle steder har budt på dejlige mennesker, fantastisk natur, god mad, fine vine, vilde dyr, og alle de andre ting vi tilbyder vores kunder.

Vores egne rejser giver os inspiration og erfaring, og de giver os mulighed for at finde nye steder og oplevelser til vores kataloger. Vi får også en masse personlige kontakter, som vi drager nytte af når vi skal sammensætte nye ture og finde lokale guides – og så har vi det bedst med at vi ved hvem vi sender vores rejsende ned til.

Vi vil også gerne sige mange tak til alle dem, der i løbet af året har sendt os deres rejsebreve.

Rejserne og rejsebrevene har også givet os ny inspiration og nye ideer, så i januar 2008 udkommer vores nye Afrika-katalog, der som altid kan bestilles på hjemmesiden eller ved at ringe til os. Hvis du gerne vil se girafferne er du velkommen til at kigge ind til Rejsemesse i Bella Centret d.25.-27. januar, hvor vi igen har en stand.

Vi håber at det nye år vil bringe både dig og os mange gode rejser, oplevelser og solskin i hverdagen – og husk at store rejseoplevelser ofte handler om små detaljer.

Hvorfor tage af sted? Ja, men hvorfor ikke?

Rigtigt godt nytår!