Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Henriette på Maldiverne

2009 28/04 Henriette på Maldiverne

Blixen Tours’ indehaver, Henriette Sørensen, er netop vendt hjem fra endnu en studierejse til Maldiverne med både en fin kulør og masser af nye idéer og tilbud til ferier i øparadiset.

Selvom det lyder som noget nær et ønskejob ligger der en masse arbejde i at inspicere de mange ressorts, sikre sig at alle aspekter lever op til vores standarder, og at danne sig et helhedsindtryk af stemning, personale, vedligeholdelse og alle de andre små og store ting der bidrager til den gode oplevelse.

Hvis du går i rejsetanker og har set dig varm på Maldiverne er der altså lige nu nok ikke et bedre sted at henvende dig end hos os. Ring ind på 7674 0070 og hør mere om dine muligheder for at få en smuk og totalt afslappende ferieoplevelse!