Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Kan Obama give vækst for Kenya?

2009 02/02 Kan Obama give vækst for Kenya?

Barack Obama, USAs næste præsident, har en kenyansk far der kommer fra den lille landsby Kogolo i den vestlige del af Kenya. Obamas kenyanske afstamning har vakt stor interesse i USA, og Kenyas turistminister har for nyligt udtalt at ”Hans [Obamas] kenyanske identitet var tydelig under valgkampen, hvilket har givet hele verden lyst til at komme og se hans rødder”.

Valget blev fulgt med spænding i Kenya, og efter Obamas sejr erklærede den Kenyanske regering at den 6. november skulle være national helligdag, ”Obama Day. Sejren udløste også jubelscener rundt omkring i landet, med dans og farver hele dagen og langt ud på natten.

Selvom vi danskere måske ikke har investeret lige så store følelser i det amerikanske præsidentvalg er vi her hos Blixen Tours meget glade for at der er udsigt til vækst i Kenya, som vi mener er et af de bedste safarilande i Afrika – ikke mindst på grund af den venlige befolkning.

Skulle du have lyst til at besøge Obamas hjemstavn kan det fint arrangeres, men husk at Kenya har meget, meget mere at byde på – bare spørg os!