Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Kom til Afrika foredrag "Mit Afrika" - i samarbejde med Vestjyskbank

2011 16/12 Kom til Afrika foredrag "Mit Afrika" - i samarbejde med Vestjyskbank

Velkommen til en spændende Afrika-aften. I samarbejde med Vestjyskbank i Horsens og safari-guide Ulrik Weng har vi fornøjelsen af at invitere til en spændende og helt gratis Afrika-aften.

Det foregår torsdag den 2. februar 2012 kl. 19.00 hos Vestjyskbank, Grønlandsvej 1 B, 8700 Horsens.

"Mit Afrika"

Aftenen byder på det inspirerende foredrag ”Mit Afrika” ved Ulrik Weng. Ulrik er født af danske forældre i Tanzania og vokset op ved foden af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.

På barndommens mange safari-ture på den afrikanske savanne blev kimen lagt til Ulrik Wengs store kærlighed til og respekt for den rige og fantastiske fauna.

Ulrik Weng har i sit arbejdsliv tilbragt 35 år på vingerne som flyvende hos SAS. Disse vinger har bragt ham rundt i næsten alle dele af verden. Han har set, følt og smagt på fremmede kulturer. Sideløbende har han kørt mange safari-ture, hvor han har lagt vægt på at bringe gæsterne sammen om en fælles oplevelse af såvel kultur som natur.

Få en bog i gave

Deltagerne i bankens Afrika-arrangement får vores nye eksklusiv bog i gave. Bogen indeholder 300 sider med artikler om og tips til drømmerejsen. Bogen beskriver de absolut bedste lodges, camps, hoteller, tog og yachts i blandt andet det sydlige og østlige Afrika.

Aftenen byder også på en kort præsentation af vestjyskBANKs Horsens afdeling, og i løbet af arrangementet vil banken være vært for et let anretning samt smagsprøver af spændende vine fra Afrika.

Tilmelding skal ske til Gitte Sand på gsd@vestjyskbank.dk.

Det er gratis at deltage i arrangementet. Der er et begrænset antal pladser til rådighed efter "først-til-mølle" princippet.


I samarbejde med: