Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag fra kl. 9-17 og fredag 9-16

Nyheder - Kom til Afrika foredrag "Mit Afrika" - i samarbejde med Vestjyskbank

2011 16/12 Kom til Afrika foredrag "Mit Afrika" - i samarbejde med Vestjyskbank

Velkommen til en spændende Afrika-aften. I samarbejde med Vestjyskbank i Horsens og safari-guide Ulrik Weng har vi fornøjelsen af at invitere til en spændende og helt gratis Afrika-aften.

Det foregår torsdag den 2. februar 2012 kl. 19.00 hos Vestjyskbank, Grønlandsvej 1 B, 8700 Horsens.

"Mit Afrika"

Aftenen byder på det inspirerende foredrag ”Mit Afrika” ved Ulrik Weng. Ulrik er født af danske forældre i Tanzania og vokset op ved foden af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.

På barndommens mange safari-ture på den afrikanske savanne blev kimen lagt til Ulrik Wengs store kærlighed til og respekt for den rige og fantastiske fauna.

Ulrik Weng har i sit arbejdsliv tilbragt 35 år på vingerne som flyvende hos SAS. Disse vinger har bragt ham rundt i næsten alle dele af verden. Han har set, følt og smagt på fremmede kulturer. Sideløbende har han kørt mange safari-ture, hvor han har lagt vægt på at bringe gæsterne sammen om en fælles oplevelse af såvel kultur som natur.

Få en bog i gave

Deltagerne i bankens Afrika-arrangement får vores nye eksklusiv bog i gave. Bogen indeholder 300 sider med artikler om og tips til drømmerejsen. Bogen beskriver de absolut bedste lodges, camps, hoteller, tog og yachts i blandt andet det sydlige og østlige Afrika.

Aftenen byder også på en kort præsentation af vestjyskBANKs Horsens afdeling, og i løbet af arrangementet vil banken være vært for et let anretning samt smagsprøver af spændende vine fra Afrika.

Tilmelding skal ske til Gitte Sand på gsd@vestjyskbank.dk.

Det er gratis at deltage i arrangementet. Der er et begrænset antal pladser til rådighed efter "først-til-mølle" princippet.


I samarbejde med: