Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Kom til safari-aften med Blixen Tours

2014 09/10 Kom til safari-aften med Blixen Tours

Drømmer du om safari i Afrika kunne starten være en safari-aften med Blixen Tours. Deltag i en af vore inspirationsaftener om vore skræddersyede og eksklusive safarirejser i det østlige og sydlige Afrika.

Intet sted på kloden er dyrelivet så overvældende og farverigt som i Afrika og intet sted har natur og menneske haft så intenst og dramatisk samspil som her. Sagn og myter er udsprunget af dette fascinerende kontinent og nogle af de bedste forfattere heriblandt Hemingway og vores egen Karen Blixen oplevede deres lykkeligste stunder i Afrika og blev her inspireret til deres ypperligste fortællinger. I Afrika kommer alle sanser i spil.

Vi har fokus på den vidunderlige danskejede Karen Blixen Camp i Kenya hvortil vi har sammensat unikke tilbud, samt de lande og områder i det Østlige og Sydlige Afrika hvor man får de allerbedste safarioplevelser.

Det kan være svært at navigere i de mange rejsetyper og prisniveauer der findes og vi uddyber, hvad det er man skal være opmærksom på som valg af safariland, de forskellige transportformer, bedste tidspunkt at rejse på, årstider og meget mere.

Oplevelserne spænder fra den klassiske safarioplevelse til kamelsafari, gorilla trekking, elefantridning, flyvning i varmluftsballon og meget mere.

Foredragsholder
Foredragsholder er globetrotteren Poul Fromsejer, der har over 30 års erfaring med safarirejser og har boet 15 år i Kenya, Tanzania, Namibia og Sydafrika.

Hvor og hvornår
Vi holder safari-aftener på nedenstående datoer. Arrangementet starter kl. 19.00 og varer cirka 2 timer.

Tirsdag 11. november Ålborg ( Huset, Hasserisgade 10)
Onsdag 12. november Århus (Vejlby-Risskov Hallen)
Torsdag 13. november Blixen Tours kontor, Løsning ved E45
Mandag 17. november Odense
Tirsdag 18. november Roskilde
Onsdag 19. november Hellerup
Torsdag 20. november Rungsted

Tilmelding
Tilmelding nødvendig på telefon 7674 0070 eller send mail til post@blixentours.dk.
Entré: kr. 50,- pr. person (få et gratis eksemplar vores bog Blixen Tours Platinum, værdi 95,- kr)

Se rejser til Karen Blixen Camp her
Se vores safarirejser her