Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Blixen Tours har testet verdens største passagerfly hos Lufthansa – Airbus A380.

2011 11/11 Blixen Tours har testet verdens største passagerfly hos Lufthansa – Airbus A380.

Prøvefløjet af Heine Sørensen, Blixen Tours

Godt 10 timers flyvning fra Frankfurt til Johannesborg i Sydafrika gav en god fornemmelse af kæmpeflyet og dets faciliteter.

Når man ser flyet udefra er A380 af en imponerende størrelse. Det både er og syner kæmpestort med dets 2 etager og hele 3 gates ud til flyet, der så smertefrit som muligt skal få de 526 passagerer til og fra flyet. Flytypen er udstyret med 4 styk gigantisk store Rolls-Royce motorer der hjælper flyet op på en marchhastighed på ca. 900 km/t.

Ombord på flyet opleves flyet på økonomiklasse umiddelbart ikke så meget anderledes end andre flytyper i forhold til sæder og benplads. Den største ændring er det lave støjniveau ombord, der er markant lavere. Mest imponerende er starten, hvor man knap mærker accelerationen ud ad startbanen og til man svæver i luften.


Flykomforten i luften er god, og det føles som om det store fly ”ligger bedre på vejen” ved normal cruiseflyvning sammenlignet med mindre flytyper.

På flyet findes personlige trykfølsomme tv-skærme i sæderne med et fint udvalg af film, tv-udsendelser, tegnefilm til børnen, musik og spil. Alt sammen velfungerende og med til at gøreflyveturen behagelig. Servicen ombord var i top og børn får ekstra opmærksomhed og underholdning på turen.

Airbus A380

Blev første gang sat i drift oktober 2007, og første fly blev leveret til Singapore Airlines. Afhængig af specifikationer og indretninger har flyet plads til +/- 550 passagerer. Længden er 73 meter og etvingefang på 79,8 meter.

Flyselskabet Emirates er i dag verdens største operatør af Airbus A380-flyet og har i øjeblikket 15 enheder af denne type i drift.