Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Oman - Arab Tourist Capital 2012

2012 13/09 Oman - Arab Tourist Capital 2012

Oman er blevet udnævnt til den arabiske turist-hovedstad for året 2012 ”Arab Tourist Capital 2012”.

Valgt på grund af sin historiske diversitet og en spektakulære naturskønheder. Hvert år tiltrækker landet tusinder af turister fra hele verden og har meget af byde de besøgende. Oman fungerer som en gateway mellem øst og vest og har en høj sikkerhed samt politisk stabilitet.

Med en god infrastruktur og en bred vifte at internationale luksushoteller og et væld af mulige aktiviteter kombineret med Mellemøstens charmerende kultur og mystik er det en oplagt feriedestination.

Oman adskiller sig fra Dubai’s mere forkromede bygninger ved dramatiske landskaber, uberørte strande, historiske forter og traditionel arabisk arkitektur. En rejse til Oman kan evt. kombineres med Dubai, hvor man da oplever de to kontrastfulde verdener og gæstfri befolkning.

Læs mere om Oman her

Klik her for rejser til Oman