Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Rejsebrev fra Kandolhu Island, Maldiverne

2015 07/07 Rejsebrev fra Kandolhu Island, Maldiverne

Kære Henriette

Vi vil gerne sende dig en lille rejseberetning fra vores helt fantastiske bryllupsrejse, og sige dig tak for hjælpen med at få booket dette fantastiske sted.

Vi vidste i forvejen, at Maldiverne er noget ganske særligt, men vi var alligevel helt uforberedte på den skønhed vi mødte, da vandflyveren nærmede sig vores udvalgte ø: Kandolhu.
Det er en ganske lille ø, også efter Maldivisk målestok - og resortets størrelse fik os til at føle at vi landede på vores egen private ø.

Den oplevelse blev understøttet af den velkomst vi fik af personalet - og følelsen holdt hele ugen.
Når vi gik alene på den fantastiske strand, når vi sad alene til romantisk middag, dækket op direkte på stranden og når vi tog afsted på dykkerbåden, blot os 2 og en dykkerguide og 3 bådførere/hjælpere. Det var den kombination af himmelsk luksus og uforglemmelig romantisk skønhed som gjorde dette til en uge vi aldrig aldrig vil glemme.

Vi boede i den skønneste og helt nye water-villa med udsigt til solnedgangen fra vores egen lille pool på terrassen, og trappe ned direkte til koral revet.
Vi fik snorklet og dykket med skildpadder, hajer, rokker og de flotteste fisk i alle farver.
Selv om det var juni, og dermed i teorien regnsæson, havde vi hele ugen sol fra blå himmel, vindstille og over 30 grader dag og nat.

En bryllupsrejse fås ikke bedre andet sted i verden.

Varme hilsner
Tina og Ulrik


Læs mere om Kandolhu Island HER