Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Sommertid på Mauritius

2008 28/07 Sommertid på Mauritius

Som det eneste Afrikanske land syd for Sahara har Mauritius besluttet at indføre sommertid, med virkning fra oktober i år. Dette er gjort for at gøre øen til et endnu venligere miljø for europæiske forretningsrejsende og turister.

Det vil sige at hvis du er på Mauritius den sidste søndag i oktober klokken 2 om natten skal du huske at sætte dit ur en time frem. Hvis du derimod er der klokken 2 om natten den sidste søndag i marts skal du sætte uret en time tilbage.

Mauritius ligger syd for Ækvator, og sæsonerne er derfor byttet om i forhold til os, så den velkendte danske huskeregel om at havemøblerne skal frem om foråret og tilbage om efteråret kan stadig bruges, set fra et lokalt synspunkt - og hvis man ser bort fra at havemøblerne står ude året rundt!