Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Top 5 liste over rejser som bringer dig tæt på naturen

2015 04/06 Top 5 liste over rejser som bringer dig tæt på naturen

TOP 5 LISTE - TÆT PÅ NATUREN
Der findes utrolig mange smukke og spændende steder i verden, og mange af dem er samlet i Afrika og Det Indiske Ocean. Drømmer du om en rejse med udfordringer for både krop og sjæl, har vi her 5 gode bud på dit livs rejse.

BOTSWANA UNDER KANVAS
Bo i telt i bushen og hør løvernes brøl om natten. En primitiv men komfortabel rejse igennem Botswanas bedste naturområder. Afslut rejsen ved det fascinerende Victoria Falls
Pris fra kr. 20.595,-
Læs mere HER

BESTIG KILIMANJARO
Oplev den personlige sejr når du står på toppen af Afrikas højeste bjerg. Få testet din udholdenhed i smukke omgivelser med dygtige guider.
Pris fra kr. 20.595,-
Læs mere HER

OPLEV BJERGGORILLAER I UGANDA
Kom tæt på de truede bjerggorillaer og oplev deres menneskelige egenskaber og sociale liv. Få en særlig naturoplevelse i regnskoven med et mangfoldigt fugle- og dyreliv.
Pris fra kr. 25.400,-
Læs mere HER

TÆT PÅ NATUREN I ZIMBABWE
Tag på safari langt væk fra masseturismen og oplev det autentiske Afrika. Bo i små intime camps midt blandt Afrikas storvildt.
Pris fra kr. 46.195,-
Læs mere HER

DYK NED TIL LIVET UNDER VANDET PÅ MALDIVERNE
Under havets overflader finder man en helt anden verden. Farverig og stille og med masser af oplevelser for alle dine sanser.
Pris fra kr. 14.895,-
Læs mere HER