Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Ugandas Ambassadør besøger Blixen Tours

2007 03/05 Ugandas Ambassadør besøger Blixen Tours

Ambassade besøg hos Blixen Tours

Onsdag den. 2. maj havde vi den fornøjelse at rulle den røde løber ud til ære for Ugandas Ambassadør i Danmark, Joseph Tomusange og Turistansvarlig Margaret Ageti Otteskov.

Solen skinnede fra en skyfri himmel og det jyske landskab viste sig fra sin bedste side da den sorte og skinnende ambassadebil ankom til Blixen Tours kontor.

Blixen Tours blev kontaktet af ambassaden første gang tidligere i år. Uganda vil gerne have hjælp til at gøre danskerne opmærksomme på landets mange natur- og kultur skatte. Mødet med ambassadøren var derfor det første spadestik til et samarbejde, der skal øge danskernes interesse i Uganda som feriedestination.

Blixen Tours er meget beæret over denne henvendelse da vi har en dybtfølt interesse i Uganda. Vi kender landet særdeles godt og har haft det privilegium både at rejse rundt og være bosat i landet.

Uganda ligger i hjertet af Afrika og grænser op til bl.a. Kenya og Tanzania. Landet er kendt for at have en af Afrikas venligste befolkninger og er et land, hvor man virkelig får lov til at smage på Afrikas sjæl.

Blixen Tours har de seneste år lavet mange individuelle rejser til Uganda, primært gorillatrekking. I år har vi en helt unik kulturrundrejse med dansk rejseleder. Rejsen er en intens oplevelsesrejse, hvor drømmene om safari og barndommens Afrika går i opfyldelse.