Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Unik campingsafari i Kenya. Udforsk Kenyas private reservater.

2011 15/08 Unik campingsafari i Kenya. Udforsk Kenyas private reservater.

En helt anderledes og utraditionel campingsafari i Kenya.

Er du ikke til mange de turister på store lodges og hoteller, men til det nære og intense, hvor du kommer helt tæt på Kenyas smukke natur? Så er campingsafari måske lige noget for dig!

Oplev det bedste af Kenya på denne campingsafari, hvor du bor i en mobil telt camp. Teltene er rummelige, solide kanvas telte og alt transport foregår i halvåbne 4x4 Landcruisers. Udover chaufførguiden er der en kok med på turen, som sørger for at tilberede velsmagende måltider under det Afrikanske himmelrum.

Du bor i private reservater, der grænser op til de kendte parker Amboseli og Masai Mara. Dyrene er vilde og ikke vant til turister. I slår lejr på udvalgte steder, der giver jer den ultimative bush oplevelse. I de private områder er det tilladt at køre natsafari og der arrangeres guidede safari til fods med lokale Masaier.

En absolut ubeskrivelig oplevelse der opfylder drømmen om Blixens Afrika.

Ring og hør mere om turen på telefon 7674 0070.