Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Åbningstilbud på nyt 5-stjernet All Inclusive resort

2013 14/12 Åbningstilbud på nyt 5-stjernet All Inclusive resort

Den 15. december vil i år næsten føles som juleaften – i hvert fald for alle livsnydere, der sætter pris på elegant luksus, afslappende idyl og gennemført forkælelse. Denne søndag midt i december er nemlig dagen, hvor Maldivernes nye 5-stjernede hotel slår dørene op til et sandt paradis - Kanifushi.

Kanifushi består af 150 luksuriøse private villaer, der er beliggende på en 2 km lang kridhvid sandstrand i Lhaviyani atollerne i Det Indiske Ocean. Villaernes store åbne terrasser ligger med udsigt til azurblå laguner og til betagende orangerøde solnedgange – og med direkte adgang til stranden og det lune krystalklare vand. Øen er omgivet af uspolerede koralrev, der giver dig uforglemmelig snorkle og dykkeroplevelser og på de omkringliggende øer, finder du uberørte strande, hvor du kan nyde livet med din eneste ene.

Prikken over i’et i dette paradis er hotellets eksklusive all-inclusive pakke - Platinum Plus. Pakken indeholder alt, hvad du forventer og meget mere. Du får eksempelvis fri mad og drikke, gratis udflugter og vandsportsaktiviteter, rabatter på spabehandlinger og dykkerture, mv.

Vi fejrer åbningen af Kanifushi med et unikt tilbud – eksklusivt for Blixen Tours’ kunder. Tilbuddet gælder for et ophold i højsæsonen og det er selvfølgelig inklusiv den særlige Platinum Plus pakke, så du kommer ikke til at mangle noget.

Men tilbuddet kører kun i perioden 1. - 21. december, så skynd dig at bestille den ultimative julegave til dig selv og din udkårne!

10 dage/7 nætter med Platinum Plus All Inclusive fra kun 24.995,- KLIK HER