Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyheder - Vinterferie-tilbud til Maldiverne - På 5-stjernet VIP All Inclusive Resort

2017 30/04 Vinterferie-tilbud til Maldiverne - På 5-stjernet VIP All Inclusive Resort

Overvejer du og familien at rejse væk fra det kolde danske vintervejr og tage ned til varme, tropiske og solrige omgivelser - så har Blixen Tours et rigtig godt vintertilbud til Maldiverne til dig.

Atmosphere Kanifushi
Er et af vores mest besøgte hoteller på Maldiverne, og det har sine grunde. Her får du rigtig meget for pengene med lækker luksus og Blixen Tours VIP All Inclusive, som giver dig alt det ekstra man lige ønsker sig på sin ferie. Slap af, nyd samværet med din familie og det skønne klima, i helt fantastiske rammer.

Vejret på Maldiverne i vinterferien
Man kan rejse til Maldiverne året rundt. Januar, februar, marts og april er dog perioden hvor der statistisk set falder mindst regn. I kan derfor se frem til en solrig vinterferie på Maldiverne med en gennemsnitstemperatur på omkring de 30 grader.

Vinterferie-tilbud 2018
9 dage / 7 nætter fra 32.895,- per person. Børn fra 10.095,-
Inkl. Blixen Tours VIP All Inclusive

Der er afrejse fra København den 10. februar 2018 og hjemkomst igen den 18. februar 2018.


Læs mere om vinterferie-tilbuddet her