Har du spørgsmål?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål - Ring:

7674 0070

ABNINGSTIDER:
Mandag-torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-16

Bliv ringet op
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Søgekriterier
  • Land
Bryllupsrejser

Bryllupsrejser  

En eksotisk bryllupsrejse til Afrika er den ultimative luksusferie. Kontakt Blixen Tours og lad os hjælpe jer med at gøre drømmen til virkelighed.

Blixen Tours er eksperter i at arrangere romantiske bryllupsrejser til Afrika og Det Indiske Ocean. Bestil den ultimative bryllupsrejse til Det Indiske Ocean, hvor vielsen finder sted på en kridhvid sandstrand med svajende palmer i baggrunden. Eller forestil jer at fejre bryllup på den afrikanske savanne med udsigten til Kilimanjaro.

Vores 5 gode bud på en bryllupsrejse:

- Maldiverne
- Seychellerne
- Safari i Afrika
- Mauritius
- Zanzibar

Drøm jer ind i en verden af romantik og eventyr, mens I nyder jeres bryllupsdage i luksuscampen, hvor alle moderne faciliteter sikrer en intim og uforglemmelig oplevelse. Oplev romantikken på Seychellerne, eller rejs til Sydafrika, hvor bryllupsrejsen kan kombineres med safari og storbyferie.

Bryllupsrejse, hvorhen?

Er I i tvivl om hvor jeres bryllupsrejse skal gå hen? Tag et kig på rejserne nedenfor eller kontakt Blixen Tours. Vi har mange års erfaring i at arrangere bryllupsrejser til eksotiske paradis-øer og hjælper gerne med at finde frem til den helt rigtige destination til jer.
Søgeresultater
1-20 af 62
1-20 af 62