Søgekriterier
  • Land
Bryllupsrejser

Bryllupsrejser  

En eksotisk bryllupsrejse til Afrika er den ultimative luksusferie. Kontakt Blixen Tours og lad os hjælpe jer med at gøre drømmen til virkelighed.

Blixen Tours er eksperter i at arrangere romantiske bryllupsrejser til Afrika og Det Indiske Ocean. Bestil den ultimative bryllupsrejse til Det Indiske Ocean, hvor vielsen finder sted på en kridhvid sandstrand med svajende palmer i baggrunden. Eller forestil jer at fejre bryllup på den afrikanske savanne med udsigten til Kilimanjaro.

Vores 5 gode bud på en bryllupsrejse:

- Maldiverne
- Seychellerne
- Safari i Afrika
- Mauritius
- Zanzibar

Drøm jer ind i en verden af romantik og eventyr, mens I nyder jeres bryllupsdage i luksuscampen, hvor alle moderne faciliteter sikrer en intim og uforglemmelig oplevelse. Oplev romantikken på Seychellerne, eller rejs til Sydafrika, hvor bryllupsrejsen kan kombineres med safari og storbyferie.

Bryllupsrejse, hvorhen?

Er I i tvivl om hvor jeres bryllupsrejse skal gå hen? Tag et kig på rejserne nedenfor eller kontakt Blixen Tours. Vi har mange års erfaring i at arrangere bryllupsrejser til eksotiske paradis-øer og hjælper gerne med at finde frem til den helt rigtige destination til jer.
Søgeresultater
1-20 af 55
1-20 af 55