Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Søgekriterier
  • Land
Golfrejser

Golfrejser  

Blixen Tours er specialister i individuelle golfrejser og matchture til Afrika. Spil golf på nogle af verdens bedste baner i Sydafrika, Dubai eller Abu Dhabi.

Mauritius er et tropisk golfparadis omgivet af Det Indiske Ocean. Her kan I spille golf på den fantastiske Anahita bane designet af selveste Ernie Els. I Dubai, Abu Dhabi og Ras Al Khaimah har Blixen Tours håndplukket nogle af de bedste golfbaner. Banerne i Sydafrika er i en klasse for sig, og det er oplagt at kombinere en golfferie

til regnbuelandet med safari, vinsmagning ellerstorbyshopping. Blixen Tours arrangerer matchture til flere af vores golfdestinationer, men vi sidder også klar til at skræddersy individuelle golfrejser til en af vores mange destinationer i Østafrika og Det Indiske Ocean.

Søgeresultater
1-13 af 13
1-13 af 13